3
Demlik Poşet Çay kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü 3 Adet

258,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
22 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
281,53 TL268,50 TL
22 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
340,15 TL313,54 TL
Tahmini Teslimat: 30 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
384,90 TL
10 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
532,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bolkoy Satıcı Ünvanı: RECEPOĞLU TÜKETİM MADDELERİ GIDA DAĞITIM TAŞIMACILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619014391200017 Vergi Kimlik Numarası: 6190143912
    Bu ürün Bolkoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü 3 Adet Çay üretimi ve kullanımı, yüzyıllardır süregelen bir gelenektir. Tarihi M.Ö. 2737'lere dayanan çay, çay bitkisinin tesadüfen suya düşmesiyle bulunmuştur. Sabah kahvaltısından gecenin geç saatlerine kadar hayatımızın içinde bulunan çay, zaman ile değişik kültürel değerlerin de ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Gün içinde tükettiğimiz içecekler bize hem keyif hem de enerji vermektedir. Ofise gelir gelmez hemen çayımızı yudumlamaya başlarız. Gün içinde, çalışma esnasında, toplantılarda veya molalarda çay içmeyi sürdürürüz. Sıcak aile sohbetlerimizin, misafir ikramlarımızın, arkadaş buluşmalarımızın ve ofis ortamlarının olmazsa olmazı çay, farklı aroma çeşitleri ile çay tiryakilerinin beğenisine sunulmuştur. Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü her gün severek tükettiğimiz çay, damağımızda bıraktığı tadı ile unutulmaz bir aromaya sahip. Çayın, günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olmasının nedeni, hem sıvı ihtiyacı gibi bedensel gereksinimden hem de sağladığı keyiften kaynaklanır. Çay, kahvaltılarda olduğu gibi Türk mutfağının geleneksel içeceğidir. Çay yapraklarının sürgün verdiği mevsimde, ilk filizleri ile toplanarak harmanlanan çay, filiz olarak bilinir. İçimi, taze yaprakların harmanlanmasından ötürü oldukça yumuşaktır. Demlenerek tüketilen çayın gerçek tadını alabilmek için kireçsiz su kullanılması tavsiye edilir. Kaynamış su üzerine her bir bardak için iki çay kaşığı kadar toz çay eklenerek 10 - 12 dakikalık sürede kısık ateşte demlenir. Demlediğiniz çayı, aromasını kaybetmeden yarım saat içinde tüketmelisiniz. Kutu İçi Adet 100 Adet
Geri Bildirim Ver

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay ile Uzun Süren Lezzet

Doğu Karadeniz'in en taze ve en kaliteli çayları toplanır ve detaylı işlemlerden geçerek sofranıza getirilir. Demlik poşet halinde satılan Lipton Earl Grey demlik poşet çay benzersiz lezzeti sayesinde her seferinde dilediğiniz tadı yakalayabileceğiniz şekilde sofralarınıza gelir. Hızlı ve pratik kullanımı sayesinde size avantaj sağlayarak dilediğiniz her an çay tüketmenize yardımcı olur. Lipton Earl Grey demlik poşet çayı isteğinize göre demledikten sonra sevdikleriniz ile isterseniz atıştırmalıklar eşliğinde keyifle içebilirsiniz. Tüm dünyada memnuniyetle içilen Lipton Doğu Karadeniz'in en kaliteli yapraklarını seçerek filizlerini çay için kullanılır. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100'lü pakete sahip olması sebebi ile uzun süreli kullanıma uygundur. İçtiğiniz her bardakta aynı lezzeti ve aynı keyfi alabilirsiniz. Lipton Earl Grey demlik poşet çayın sahip olduğu kırmızı renk, hoş kokusu ve aroması çay severlerin beğenisini kazanmaktadır.

  • Yumuşak İçim
  • Berrak Renk
  • Pratik Kullanım

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay Özellikleri

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay Özellikleri

Lipton Earl Grey hijyenik ve dayanıklı ambalajı sayesinde uzun süre tüketebilmenizi sağlar. Özenle geliştirilmiş ambalajı sayesinde çayınızı bozulmadan ya da küflenmeden uzun süreler kullanabilirsiniz. Dış yüzeyinde bulunan sıcağa dayanıklı ambalajı sayesinde demlikler içerisinde dağılmadan hızlıca attıktan sonra demlikleriniz kirlenmeden temizleyebilirsiniz. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100'lü x 3 adet özellikleri arasında yer alan kullandıktan hemen sonra çöpe atabilme işlevi kullanıcılara zaman kazandırır. Demlik temizlemek zorunda kalmadan hızlı bir şekilde tüketebilirsiniz. Hoş aroması ve mükemmel kokusu sayesinde içimi son derece yumuşaktır. Ağızda daha yumuşak bir tat bırakır, acı değildir ve günlük kullanıma uygundur. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100'lü fiyat ve diğer merak ettiğiniz her bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay Kullanımı

"Lipton

Günün istediğiniz her saatinde tüketebilirsiniz ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Ayrıca pratik kullanımı ile Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100'lü x 3 Adet size ayrıcalık sağlarken zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Çay saatleri özellikle sevdiklerinizin bir arada olduğunda çok sevilen bir aktivite olabilir. Yemekten sonra ya da hafta sonunu karşılarken sohbetlere eşlik ederek renkli başlangıçlar yapabilirsiniz. Çay Türk toplumunun geleneksel ve uzun zamandır tükettiği içeceklerden bir tanesidir. Yalnızca Türkiye'de değil dünyada da sıklıkla tüketilmekte olan çay türlerinden birisi bergamot aromalı olandır. Lipton markasının Earl Grey demlik poşet çayı ile bergamotlu çayı deneyebilirsiniz. Basit kullanımı ve pratik temizliği sayesinde size zaman tasarrufu konusunda olabildiğince destek sağlar. Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100'lü x 3 Adet fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay Fiyatları

"Lipton

Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100'lü x 3 adet SET.UNI.616 ile canınız her çay çektiğinde elinizin altında bulabilmeniz mümkündür. 3’lü paket halinde olması uzun süre kullanmanız için avantaj sağlar. Çay Türkiye'de yoğunlukla tüketilen yemek öncesi, yemek sonrası, kahvaltılarda yemeklerde ve daha fazla alanlarda tüketilen bir içecektir. Çay saatleri sevdiklerinizle oturup vakit geçirmenizi ve günün yoğunluğunu atmanıza yardımcı olacak türden keyifli dakikalar içerir. Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100'lü x 3 Adet yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol'da yer almaktadır. Yorum ve değerlendirmeler kullanıcıların tecrübelerini içermektedir. Siz de bu tattan eksik kalmak istemezseniz Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100'lü x 3 adet satın al seçeneği ile kolayca sipariş verebilirsiniz.