Lionesse Led Işıklı Makyaj Aynası 19

660 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lionesse Led Işıklı Makyaj Aynası 19

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMEDSHOP Satıcı Ünvanı: EREĞLİ ARIN KOZMETİK MEDİKAL TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0352004857000015 Vergi Kimlik Numarası: 3520048570
    Bu ürün KOZMEDSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lionesse Led Işıklı Makyaj Aynası Kullanışlı led ışıklı ayna, aksesuarlarınızı koyabileceğiniz özel bölmeli tepsisi, 16 adet parlak beyaz led ışıklı, dokunmatik açma kapama düğmeli makyaj aynası. Ayna ebatları: Eni : 16 cm Boyu : 21 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çeşit Makyaj Aynası
Geri Bildirim Ver

Lionesse Ayna LED Işıklı Makyaj Aynası 16 x 21 cm Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Aynalar, makyaj yapımında oldukça önemli bir yere sahip olarak çok fonksiyonlu bir kullanım sağlar. Lionesse ayna makyaj yaptığınız sırada kolay bir kullanım sunar. Ledli yapısı sayesinde düzgün ve dikkatli şekilde makyaj yapmanıza imkan tanır. 16 adet parlak görünümlü beyaz ışığa sahip olarak gözlerinizi yormaz ve bu sayede siz de güzel bir makyaj yapabilirsiniz. Görüntüyü olduğu gibi yansıttığından dolayı kendinize yakınlaştırarak yüzünüzdeki her ayrıntıyı görebilirsiniz. 16 cm en ve 21 cm boyu sayesinde odalarınızda fazla yer kaplamadığından ferah bir alanda ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca kişisel bakım ihtiyaçlarınızı da bu ürün sayesinde kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Portatif formu sayesinde hafif olduğundan kolaylıkla ürünün konumunu değiştirebilirsiniz. Lionesse LED ışıklı makyaj aynası 19 8697888000790 kodu ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

  • Portatif yapı
  • Özel aksesuar bölmesi
  • Dokunmatik düğme

Portatif Yapıya Sahip Lionesse Makyaj Aynası

Portatif Yapıya Sahip Lionesse Makyaj Aynası

Makyaj aynalarının geniş bir alanda kullanılabilmesi ve kolay taşınabilmesi için portatif bir yapıya sahip olması gerekir. Lionesse LED ışıklı makyaj aynası en ve boy ölçülerinin küçük olması sebebiyle her alanda kullanıma uygundur. Kolay bir şekilde elinizde taşıdığınız ürünü istediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerle üretildiğinden uzun süre konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Lionesse LED ışıklı makyaj aynası kullananlar ürünün portatif yapısından oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Pratik ve kullanışlı olduğundan dolayı genellikle bu ürünü tercih ederek makyajlarını yapar. Bu sayede hem portatif bir kullanım hem de güzel bir makyaj deneyimi elde eder. Ürünü rahatlıkla kullanabilir, aynayı istediği yere götürebilir ve konumunu değiştirebilir. Siz de portatif yapıya sahip olarak Lionesse tarafından satışa sunulan makyaj aynasını güvenle satın alabilir ve bu sayede rahat bir kullanım elde edebilirsiniz.

Özel Aksesuar Bölmeli Lionesse LED Işıklı Makyaj Aynası

Özel Aksesuar Bölmeli Lionesse LED Işıklı Makyaj Aynası

Makyaj yaparken kullanılan aynaların çok fonksiyonlu bir yapıya sahip olması kullanım alanlarının genişliği açısından oldukça önemli bir faktördür. Lionesse LED ışıklı makyaj aynası 19 modeli özel aksesuar bölmeleri sayesinde geniş bir kullanım alanı sunar. Hem aksesuarlarınızı ayna içerisinde bulunan özel dolaba koyabilir hem de makyaj yapma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinden farklı küpe, toka ve kolye gibi aksesuarlarınızı bu bölmelere koyabilirsiniz. Bu sayede aksesuarlarınızı güvenli bir şekilde koruma imkanı elde edebilirsiniz. Dilediğiniz zaman içerisinden alarak kolaylıkla aksesuarları kullanabilirsiniz. Lionesse makyaj aynasının LED ışıkları sayesinde istediğiniz şekilde makyaj yapabilirsiniz. Makyajınız bittiğinde kendinizi dikkatli bir şekilde inceleyerek her ayrıntıya hakim olabilirsiniz. Ayrıca sadece makyaj yapmak için değil, farklı amaçlarla da bu ürünü kullanabilirsiniz. Böylelikle çok fonksiyonlu bir kullanım elde etmiş olursunuz.

Avantajlı Lionesse LED Işıklı Ayna Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Lionesse LED Işıklı Ayna Fiyatları ve Yorumları

Ledli makyaj aynalarının ışığını açabilmek için düğmelere ihtiyaç duyulur. Bu aynaların kablolu ve düğmelerinin büyük olması, ortamda istenmeyen ve kalabalık bir görünüm yaratabilir. Lionesse tarafından satışa sunulan LED makyaj aynası dokunmatik düğme sistemine sahip olarak kolay bir kullanım sağlar. Ayrıca pil ile çalıştığından kablolardan dolayı oluşan kalabalık görünümün de ortadan kalmasına yardım eder. Avantajlı fiyatlarla satışa sunulur. Lionesse LED ışıklı makyaj aynası fiyatlarına Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız, ürünü hızlı bir şekilde satın alabilir ve güzel bir makyaj deneyimi elde edebilirsiniz. Ürün hakkında bilginiz yoksa, alt kısmında bulunan Lionesse LED ışıklı makyaj aynası yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz. Dokunmatik düğmeli aynaya sahip olmak için bu ürünü satın alabilirsiniz.