Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare 4 Adet Dört Renk

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare 4 Adet Dört Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖKSUPET Satıcı Ünvanı: YEŞİM GÖKSU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 4073554446200001 Vergi Kimlik Numarası: 4050235256
    Bu ürün GÖKSUPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lion kedi oyuncağı eğlenceli kedilerin sesin etkilendiği keyif aldığı dört farklı renkte öten fare.
  • Ölçüsü.4 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ürün Tipi Plastik Kedi Oyuncakları
Geri Bildirim Ver

Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare ile Mutlu Kediler

Lion kedi oyuncağı öten fare 4 adet farklı renk Lion ürün seçeneği, evin en küçük üyesi için son derece eğlenceli bir oyuncaktır. Sesten etkilenen kediniz için oldukça dikkat çekici olan ürün, sahip olduğu 4 farklı renk ile kedinizle geçirdiğiniz oyun saatlerinde çeşitlilik sağlar. Öten fare sesi ile 4 cm değerindeki bu oyuncaklar, kedinizin dikkatini çekerek hareketlenmesini sağlar. 89003 kodlu ürün, evcil hayvanınızın avlanma içgüdüsünü tetikleyecektir. Kediler özellikle de gerçeğine benzeyen küçük canlılar ile oynamayı severler. Bu oyuncak seçeneği, kedinizin ilgisini çekmeye yarayacak son derece etkili ve eğlenceli bir üründür. Kediniz, oyuncağı ona gösterdiğinizde çoğu zaman ürünü bir av olarak görür ve onu avlayabilmek üzere yırtıcı içgüdülerinin de desteğiyle hareket geçer. Bu noktada da sizi ve can dostunuzu eğlenceli saatler bekler.

  • Sesli ve dikkat çekici
  • 4 farklı renk
  • 4 cm ürün boyutu

Ayrıcalıklarıyla Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare

Ayrıcalıklarıyla Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare

Lion kedi oyuncağı öten fare 4 adet farklı renk Lion kullanımı sayesinde kediniz ile keyifli oyun saatleri geçirebilirsiniz. Kediniz 4 farklı renkteki öten fareleri gördüğünde yırtıcı içgüdüleri ile harekete geçecek ve avlanmanın sonunda içgüdüsel anlamda sizden bir ödül bekleyecek. Çünkü birçok kedi, avladığı avı işlemin sonunda sahibine getirir. Kedinizin oyun oynama huyunu destekleyebilmek adına bu noktada ona ödül verebilir ve güzel sözlerle onu takdir edebilirsiniz. Avcı olduğu kadar oyuncu ruha da sahip olan kediniz, pilli fare kedi oyuncağı ile oynadıktan sonra oldukça mutlu olacaktır. Bununla beraber sizinle arasında olan bağ da güçlenecektir. Can dostunuzla aranızdaki bağı güçlendirebilmek üzere böylesine pratik bir yolu tercih edebilirsiniz. Sevgili dostunuzun eğlenceli vakit geçirdiğine tanık olabileceğiniz bu saatler, aynı zamanda eğitimi için de faydalı olur.

Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare Özellikleri

Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare Özellikleri

Lion kedi oyuncağı öten fare sayesinde can dostunuzun kendini yalnız hissetmesini engelleyebilir ve avcı içgüdülerini ev ortamında dahi yaşayabilmesine fırsat tanıyabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken bunun için son derece etkili olan bu oyuncağı edinmektir. Oyuncağı kullanarak oynadığınız oyunlar, onu son derece eğlendirecek ve sizinle bir bağ kurmasını sağlayacaktır. Kedinizin gönlünü fethedecek Lion kedi oyuncağı öten fare 4 adet farklı renk Lion içeriği 4 farklı renkte öten fareden oluşur. Bu anlamda avcı ruhuna seslenecek niteliktedir. Evcil hayvanınızla paylaşacağınız özel zamanlar yaratan kedi oyuncağı, aynı zamanda can dostunuzun odaklanma yetisini de artırır. O fark etmese de öğrenir ve dikkatini öten fareler üzerinde toplar. Yanı sıra enerjisini de atar. Size de o anlarını keyifle izlemek ve mutluluğu ile mutlu olmak kalır.

Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare Yorumları

Lion Kedi Oyuncağı Öten Fare Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Lion kedi oyuncağı öten fare 4 adet farklı renk Lion yorumları incelendiğinde, söz konusu ürünün kediler için ne denli faydalı olduğu rahatlıkla görülebilir. Odaklanma yetilerini artıran ürün, aynı zamanda kedilerin gün içinde atması gereken enerjiyi de atmasını sağlar. Basit ancak işlevsel tasarıma sahip olan bu ürün, can dostunuzun dilinden konuşabilmenize yardımcı olur. Aranızdaki bağı güçlendirerek sosyalleşmesine yardımcı olur. Kediniz bu sayede oyun oynamanın en keyifli halini keşfedecek ve hep isteyecek. Günün stresini kediniz ile oyun oynayarak atabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken evcil hayvanınızın sağlıklı gelişimine de destek olabilirsiniz. Onunla aranızdaki iletişimi güçlendirebilir ve öten fare oyuncaklarının sesleri ile yaptığı komik hareketleri izleyerek keyiflenebilirsiniz. Lion kedi oyuncağı öten fare 4 adet farklı renk Lion fiyatı da oldukça avantajlıdır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen satın alabilirsiniz.