Lino Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lino Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özerkirtasiye Satıcı Ünvanı: ALİ ÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1442956535400001 Vergi Kimlik Numarası: 6880353634
    Bu ürün özerkirtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nara 32 tuş çantalı melodika pembe
Geri Bildirim Ver

Tuş Çantalı Melodika Modelleri Sizleri Bekliyor

Profesyoneller ve amatörler için birçok enstrüman vardır. Enstrümanın özellikleri ve çıkardığı ses farklıdır. Müzik aletleri nefesli çalgılar, vurmalı çalgılar ve telli çalgılar olarak ikiye ayrılır. Bazı müzik aletleri ilkokuldan itibaren günlük hayatta öğretilmektedir. Flüt, bir zamanlar öğrenciler tarafından sıklıkla kullanılan nefesli çalgılardan biriydi. Ancak günümüzde farklı tasarım özelliklerine sahip çantalı melodika sıklıkla kullanılmaktadır. Melodi flüt gibi nefesli çalgılarda bulunur. Ancak, sadece üflemekle kalmayıp aynı zamanda tonu da belirleyen çok yönlü bir enstrümandır. Pembe melodika flüt benzeri bir tasarıma sahiptir ve tüp tasarımına alternatiftir. Anahtar sayısı, melodika çeşidinin ihtiyaçlarına ve deneyimine bağlıdır. Bu açıdan 32 tuşlu hortumlu melodika sıklıkla tercih edilir. Ana gövdesi, ses çıkaran alt kısmı ve ağızlığı vardır ve gerektiğinde ağızlık değiştirilebilir.

  • Eğlenceli Kullanım
  • Farklı Tasarımsal Özellikler
  • Geniş Renk Kapasitesi

Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe Kullanımı

Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe Kullanımı

Lino melodika 32 tuşlu çantalı müzik ve nota öğrenmek için kullanılır. Bu müzik aleti yani seviyesinde olan kişilerin müzik eğitimi için rahatlıkla tercih edilebilir. Üflerken bir notaya basarsanız, o ses üretilir ve tüm şarkı veya melodi oluşturulur. Melodika modeli genellikle aynıdır. Düğme sayısı kullandığınız modele bağlıdır. Ayrıca tüm notaları içeren ve gerekli yardımcı notalara sahip olan flüt şeklinde bir enstrüman modeli de bulunmaktadır. Buna ek olarak koyabileceğiniz ve yanınızda taşıyabileceğiniz cepli bir model de bulunmaktadır. Bu çantalar yardımıyla melodikanız ve parçalarının kaybolması gibi bir durumla karşılaşmazsınız. Melodika çeşitli renklerde gelir. Geniş renk kapasitesi ile size istediğiniz rengi seçme seçeneği sunar. Nara 32 tuş çantalı melodika pembe modeli genel olarak kız çocukları tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

Estetik Tasarımlı Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe

Estetik Tasarımlı Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe

Melodika hem klavyeli çalgı hem de nefesli çalgı olarak bilinir. Bu aletlere bağlanabilen bir hortum, yeni öğrenenler için ideal bir seçimdir. Bunu akılda tutarak, notlarınızı kolayca gözden geçirebilir ve basılmasını kolaylaştırabilirsiniz. Belirli bir tuşa basarak istediğiniz sesi elde edebilirsiniz. Müzik eğitimi için nr-32-m ideal bir enstrüman olarak kabul edilir. Çocukların müzik eğitimi ve gelişimi için melodikalar önemlidir. İlkokul müzik eğitiminde ilgi gören bir çalgıdır. Nara 32 tuşlu melodika esnek uç yapısına sahiptir. Melodika, çocuğunuzun değerli zamanını harcamasına ve öğrenme farkındalığını genişletmesine olanak tanır. Öğrenmek için mevcut bir kursa gidebilir veya sadece çevrimiçi çalışabilirsiniz. Klavye armonikasının arkasındaki tutamak, üflediğinizde sesi çalmak ve üflediğinizde arkanızdaki noktayı tutmak için tasarlanmıştır. Enstrümanın kulaklarına alışmak için ideal nefesli çalgılardan biridir.

Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe Fiyatları

Nara 32 Tuş Çantalı Melodika Pembe Fiyatları

Her enstrüman farklı bir kategoriye girer. Özellikleri ait olduğu kategoriye göre değişir ve fiyatı o sınıftaki diğer ürünlerle orantılıdır. Melodika türleri ise günümüz okullarında okutulan klavye ve nefesli çalgılara aittir. Her bütçeden kullanıcı, piyasada uygun Melodica çeşitlerini farklı fiyata bulabilir. Melodikanın fiyatı markaya ve özelliklerine bağlıdır. Tuş sayısı arttıkça fiyatı değişir. Bu açıdan bu ürünü satın almadan önce nara 32 tuş çantalı melodika pembe kullanımı öğrenilmelidir. Kullanılan malzemelerin kalitesi de fiyatı değiştiren unsurlardan biridir. Ayrıca nara 32 tuş çantalı melodika pembe yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz. İnceleme aşamanız bittikten sonra ise çocuğunuzun ihtiyaç ve isteklerine uygun bir melodikayı Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.