Lines 7 Parça Granit Desenli Güveç Tencere Seti Beyaz

3.010 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.099,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

Lines 7 Parça Granit Desenli Güveç Tencere Seti Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-MRKT Satıcı Ünvanı: VEYSEL İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760267621
    Bu ürün E-MRKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam Kapak Granit ve Seramik Sağlıktır. Daha uzun ömürlü olması için elde yıkanması ve tahta veya plastik kaşık kullanılması tavsiye edilir. Çizilmelere karşı dayanıklı, çevreye duyarlı iç, dış kaplama Estetik ve dayanıklı dış yüzey Şık ve ergonomik kulplar Özel tasarım taban Isıyı hızlı ve eşit dağıtarak enerji tasarrufu sağlayan kalın taban Kutu içeriği 20 cm Güveç Tencere ve Cam Kapak 24 cm Basık Tencere ve Cam Kapak 28 cm GüveçTencere ve Cam Kapak 26 cm Tava.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

Lines Granit 7 Parça Tencere Güveç Seti Beyaz - 20 cm, 24 cm, 26 cm Tencere - 26 cm Tava

Tava çeşitlerine, pişirme ve kızartma işleri başta olmak üzere birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Lines granit 7 parça tencere güveç seti, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda krep ve pankek yapımını kolaylaştıran bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Kaliteyi teknolojik özelliklerle buluşturan Lines tencere seti, sizi her anlamda memnun eder. Fazla büyük olmayan tasarımı ile ocakta çok yer kaplamaz. Mutfakta rahatlıkla çalışma imkanı tanır. Pfoa içermeyen sağlıklı bir üründür. Setteki tüm ürünler, geniş iç hacimleri ile dikkat çeker. Bu yüzden kalabalık aileler tarafından fazlasıyla beğenilir. Yüksek ateşe granit kaplama olduğu için uzun süre dayanır. Ürünün sahip olduğu yüksek ısı kapasitesi sayesinde istenilen yemeği veya ürünü ara vermeden pişirebilirsiniz.

  • Özel tasarım taban
  • Derin genişlik
  • Uzun ömürlü metal kulplar

Lines Granit 7 Parça Tencere Güveç Seti Özellikleri

Lines Granit 7 Parça Tencere Güveç Seti Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan mutfak gereçleri, her zaman ön plana çıkar. Lines granit 7 parça beyaz tencere güveç seti sayesinde ihtiyaç duyulan her özel gün için pişirme ve kızartma işlemleri yapılabilir. Kaliteli özelliklere sahip bu ürün, pişirme işlemi esnasında yanma ve yapışma problemlerini önler. Özel tasarımlı tabanı, ısıyı yayarak yemeği kısa sürede pişirir. Ayrıca her yerin eşit olarak pişmesini sağlar. Granit tasarımı ile çizilmelere oldukça dayanıklıdır. Yemekleri sağlıklı bir şekilde pişirir. Derin bir genişliği olduğu için kalabalık aileler ya da özel günler için sıklıkla tercih edilir. Ürünün metal kulpları, şık bir görünüm sağlar. Ayrıca bu tava modeli, yüksek ısıda kokmaz veya yanmaz. Sağlamlaştırılmış kulpları sayesinde fırın kullanımına müsaittir. Lines granit 7 parça set parçalarını bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Pratik ve Kullanışlı Lines 7 Parça Tencere Seti Avantajları

Pratik ve Kullanışlı Lines 7 Parça Tencere Seti Avantajları

Kız isteme, nişan veya geniş aile toplantıları gibi özel günleriniz olabilir. Bu kullanışlı set sayesinde istediğiniz yemeği, pankeki ya da krepi hazırlayabilirsiniz. Granit ve seramik tasarımı sayesinde yapışma problemi yaşamazsınız. Ürünün çatal veya metal kaşık ile temasından sonra çizik ya da leke oluşmaz. Kolay temizlenebilen tasarımı ile beğeni toplar. 4 mm kalınlığında bir gövdeye sahiptir. Cam kapağı, çizilmez özellikli leke tutmayan dış yüzeyi sayesinde yanmaz. Şık ve ergonomik tasarımı sayesinde görünüş olarak sizi etkiler. Sağlıklı ve uzun süreli kullanım sağlar. Lines granit 7 parça beyaz tencere güveç seti yorumlarına göre ürün, oldukça pratik ve kullanışlı bir modeldir. Yemek pişirme sırasında hızlı bir sonuç almak için ideal tasarımdır. Mutfaktaki ihtiyaçlarınızı karşılayacak bu tencere tava setini satın alabilirsiniz.

Avantajlı Granit 7 Parça Beyaz Tencere Güveç Seti Fiyatı

Avantajlı Granit 7 Parça Beyaz Tencere Güveç Seti Fiyatı

Lines granit 7 parça beyaz tencere güveç seti fiyatı, ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu set sayesinde hem pişirme hem de kızartma işlemlerini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Özel tasarımlı tabanı sayesinde yemeği kolayca ve eşit bir şekilde pişirebilirsiniz. Geniş hacimli parçaları ile özel günler için ideal tasarımdır. Yapacağınız lezzetlerin hem göze hem de farklı damak tatlarına hitap edebilmesi için üretilir. Kolay temizlenebilen granit kaplamaları ile leke bırakmaz. Bu set parçalarını fırına yerleştirebilirsiniz. Dilediğiniz yemekleri pişirmek için uygun bir tasarımdır. Şık ve ergonomik tasarıma sahip olan bu ürün, yüksek ateşe uzun saatler boyunca dayanıklıdır. Boyutunun küçük olması sayesinde ocakta fazla yer kaplamaz. Bu avantajlı seti Trendyol vasıtasıyla uygun fiyata satın alabilirsiniz.