Linens Bambu Yastık

979 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Linens Bambu Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hatipoğlu Tekstil Satıcı Ünvanı: HATİPOĞLU TEKSTİL İTHALAT İHRACAT TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0459004190200015 Vergi Kimlik Numarası: 4590041902
    Bu ürün Hatipoğlu Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Linens Jakarlı Bambu Yastık 50*70

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Bambu
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Linens Bambu Yastık

Günün tüm yorgunluğunu atmanıza yardımcı olan kaliteli bir uyku için Linens Bambu yastık özenle tasarlanıp müşterilerin beğenisine sunulur. Kaliteli ve düzenli uyku sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazlarındandır. Güçlü bir bağışıklık sistemi için ise yeterli ve kaliteli uyku oldukça önemlidir. Yetersiz ya da sağlıksız uyku da bağışıklık sisteminin zayıflamasına, vücudun hastalıklara yatkın hale gelmesine neden olur. Aslında uyku düzeni vücudun hemen her sistemine etki eder. İnsan vücudu kendisini gece uykusunda onarır. Rahatsız bir yastık seçimi sık sık sağa sola dönüp uykunun bölünmesine neden olur. Uykusuzluk, güne enerjik ve yenilenmiş başlamamaya neden olur. Konforlu bir uyku deneyimi için siz de Linens bambu yastığı deneyimleyebilir, ürünün sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

  • Boyun ve omurilik sağlığı
  • Bambu dolgu malzemesi
  • Nefes alan tasarım

Kullanışlı Bambu Yastık Linens Özellikleri

Kullanışlı Bambu Yastık Linens Özellikleri

Bambu yastık Linens 50 x 70 ebatlarındadır. Dışı her renk ve desende yastık kılıfında kolaylıkla kullanılabilecek beyaz renktedir. Üründe kullanılan dış kumaş %50 viskoz, %50 pamuktur. Ürünün iç dolgusunda ise %25 bambu, %75 microgel polyester, %25 viskoz kullanılır. Ürüb, dış kumaşta ve iç dolguda kullanılan viskon kayın ağacından elde edilen ince ipliklerle örülür. Ürün, yüksek oranda nem emer. Doğan bir malzeme olan pamuk, yazın serin tutar ve nefes alır, kışın da sıcak tutar. Bu özelliği ile ürün, dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, doğal bambu yapısı ile pamuktan üç kat fazla su emer ve dört kat hızlı kurur. Cildin nefes almasına ve serin kalmasına yardımcıdır. Polyester ise esnek ve hafiftir. Ürün, sağlığa zararlı mikroorganizmalardan ve böceklerden etkilenmez ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunar.

Linens Bambu Yastık ile Kaliteli ve Sağlıklı Uyku Deneyimi

Linens Bambu Yastık ile Kaliteli ve Sağlıklı Uyku Deneyimi

İnsan hayatının önemli bir bölümü uykuda geçer. Uyku insan sağlığı için oldukça önemlidir çünkü gün boyu yorulan vücut ve organlar uykuda dinlenip yenilenir. Bağışıklık sisteminden, beyin fonksiyonlarına hatta ve hatta kilo kontrolüne kadar pek çok etken yeterli rahat ve kesintisiz uyku ile doğru orantılıdır. Rahat ve kesintisiz uyku için de insan vücudunun doğru pozisyonda olması gereklidir. Boyun ve omurga rahatsız ise gece boyunca uyku kesintiye uğrar ve derin bir uyku uyumak mümkün olmaz. Boyun ağrılarından kaçınmanının boyunu doğru şekilde destekleyen yastık kullanmaktan geçer. Seçilen yastığın gerek iç dolgusunda gerekse dış yüzeyinde kullanılan kumaş kalitesi cilt sağlığı için önemlidir. Bambu doğal bir malzeme olması sebebiyle sağlıklıdır. Linens Bambu yastık kullananlar, bambunun yoğun nem çekme ve çabuk kuruma özelliğiyle serin ve rahat uyku deneyimi yaşarlar.

Bütçenize Uygun Linens Bambu Yastık Fiyatları ve Yorumları

Bütçenize Uygun Linens Bambu Yastık Fiyatları ve Yorumları

Ürün, tasarımında kullanılan malzemeler ve sunduğu rahatlık ile müşterilere konforlu bir uyku sunar. Bu sayede güne tazelenmiş ve enerji dolu başlamak mümkün olabilir. Günlük hayatta uzun süre oturur pozisyonda bulunmak, cep telefonları ve ekrana bakmak gibi sebeplerle boyun ağrılarına sıklıkla rastlanır. Boyun rahatsızlığı, günlük hayatınızı ve performansınızı olumsuz etkiler. Boyun sağlığını korumanın önemli yollarından biri de doğru uyku pozisyonunda uyumaktır. Bu anlamda da doğru yastık kullanımı öne çıkar. Aksi halde rahatsız bir uyku pozisyonu, gece boyunca bir sağa bir sola dönüp uykunun kesilmesine neden olur. Linens Bambu yastık yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Linens Bambu yastık fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de konforlu ve sağlıklı bir uyku deneyimi bu ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.