Linens Bambu Çift Kişilik Bambu Yorgan

5.050 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Linens Bambu Çift Kişilik Bambu Yorgan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVC TEKSTİL TAÇ VE LİNENS YETKİLİ BAYİ Satıcı Ünvanı: AVC TEKSTİL MEFRUŞAT ZÜCCACİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0104098901100014 Vergi Kimlik Numarası: 1040989011
    Bu ürün AVC TEKSTİL TAÇ VE LİNENS YETKİLİ BAYİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün
  • Ebat:Çift Kişilik
  • Kalite:Bambu
  • Detay:Dış Kumaş: %50 Pamuk %50 Viskoz İç dolgu: %60 Viskoz %40 Mikrojel-Poliester 300 gr/m2 195x215 cm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Bambu
Geri Bildirim Ver

Linens Bambu Çift Kişilik Bambu Yorgan

Yorganlar, uyurken üşümemek başta olmak üzere günlük hayatta birçok amaçla kullanılan ürünlerdir. Linens bambu çift kişilik bambu yorgan, kaliteli ve sağlıklı materyalleri ile ön plana çıkar. Rahat uyku uyumak için gereken yüksek konforu sağlayarak sizi her anlamda memnun eder. Hava alan doğal yapısı, yorgan altında bunalmadan uyuyabilme avantajı sağlar. Büyük boyutu sayesinde iki kişiye aynı anda örtünebilme olanağı tanır. Nevresimlere tam oturan uyumlu boyutu tüm nevresim takımlarınız ile rahat bir şekilde kullanabilme fırsatı sunar. Kaliteli kumaşı uzun yıllar yıpranmadan kullanabilme avantajı sağlar. Tüm aile fertleri için kullanıma uygun olan bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Bu sağlıklı yorgan sayesinde hem çocuklarınız hem de kendiniz için keyifli uyku deneyimini tecrübe edebilirsiniz.

  • Hava alan kumaş
  • Özel bambu elyaf
  • Çift kişilik boyut

Linens Çift Kişilik Bambu Yorgan Özellikleri

Linens Çift Kişilik Bambu Yorgan Özellikleri

Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Linens çift kişilik yorgan, bambu elyafları ile büyük beğeni toplar. Bambu lifleri eritilerek viskoz haline getirilir. Daha sonra bu viskozlar işlenerek bambu elyaf görünümüne kavuşur. Yumuşak ve hava alan bir dokuya sahip olan bambu elyaf, uyku konforunuzu üst seviyelere çıkarmanızı sağlar. 195x215 cm boyutunda üretilen bu yorgan, iki kişinin rahat bir şekilde kullanabilmesine olanak tanır. Dış kumaşı %50 pamuk, %50 viskoz kullanılarak üretilir. Böylece hava alan bir kumaş elde edilir. İç dolgusunda %60 viskoz, %40 mikro-jel polyester kullanılarak hijyenik bir ortam oluşturulur. Yumuşak iç dolgusu, hafif tasarımı sayesinde üzerinizde ağırlık yapmadan yatabilme fırsatı sunar. Doğaya zarar vermeden üretilen bu doğal içerikli yorganı bebekleriniz için tercih edebilir, hijyenik bir ortamda uyumalarını sağlayabilirsiniz.

Linens Çift Kişilik Bambu Yorgan Avantajları ve Yorumları

Linens Çift Kişilik Bambu Yorgan Avantajları ve Yorumları

Terletmeyen materyaller ile üretilen yorganlar kullanmak isteyebilirsiniz. Zararlı madde içermeyen kumaşlarla tasarlanan yorganları satın almak istiyor olabilirsiniz. Linens bambu yorgan, doğal içeriği sayesinde ferah ve rahat uykular uyumanızı sağlar. Hava aldıran kumaşı gece boyu terlemeden yatabilme fırsatı sunar. Dört mevsim kullanıma uygun olan bu ürün, içerisindeki hava kanalları sayesinde vücut ısınızı korumanıza yardımcı olur. Yumuşak kumaşı cildi tahriş etmez ve alerjik ortam oluşmasını engelleyerek rahat nefes almanızı sağlar. Üstün dikiş kalitesi ile büyük beğeni toplayan bu yorgan, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Nevresim takımlarına uyumlu olarak üretilen boyutu sayesinde istediğiniz nevresimi geçirerek kullanabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Linens bambu çift kişilik bambu yorgan yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Linens Bambu Çift Kişilik Bambu Yorgan Fiyatı

Linens Bambu Çift Kişilik Bambu Yorgan Fiyatı

Linens bambu çift kişilik bambu yorgan fiyatı belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Yüksek nem çekme ve hava alma özelliği sayesinde terletme yapmayan bu yorgan sizi her anlamda memnun eder. Kolay temizlenebilen yapısı yıkarken vakit kaybetmenizi önler. Çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkayarak tüm kirlerden arındırabilirsiniz. Şıklık ile konforu birleştiren bu ürün, üzerindeki bambu yaprakları ile modern bir görüntü oluşturur. İster nevresim geçirerek ister kendi haliyle kullanabilirsiniz. Kaliteli dikişleri, yorgan içindeki bambu elyafın sabit bir şekilde durmasını sağlar. Böylece bambu elyaf hareketsiz bir şekilde durarak boşluk oluşmasını engeller. Biyeli şık tasarıma sahip bu ürünü yakınlarınıza ev hediyesi olarak götürebilirsiniz. Alerji oluşumunu engelleyen bu kumaşı çocuklarınızın odasında kullanabilirsiniz. Kullanışlı ve kaliteli özelliklere sahip bu yorganı Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.