line up Circle Toys

208 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
8 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,50 TL
12 saat 8 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
700 TL'ye 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 8 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

line up Circle Toys

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArenaStore Satıcı Ünvanı: GND SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396109499300001 Vergi Kimlik Numarası: 3961094993
    Bu ürün ArenaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Circle Toys Line Up Circle Toys Line Up Bul Sırala Öğren Oyunu - Eğlenceli ve Öğretici Bir Deneyim! Çocuklarınız hem eğlensin hem de öğrensin diye tasarlanan Circle Toys Line Up Bul Sırala Öğren Oyunu ile tanışın! Bu oyunda çocuklar, soru kartlarındaki geometrik şekilleri doğru bir şekilde ahşap standa, ipe veya ahşap çubuklara dizerek eğlenirken öğrenecekler. Oyunun Özellikleri: - Bir veya iki kişiyle oynanabilen Line Up, çocukların mantıklı düşünme, görsel algı, el-göz koordinasyonu, iletişim ve bağlantı kurma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. - Oyunun amacı, verilen soru kartlarını geometrik şekilleri doğru bir şekilde sıralayarak çözmektir. Oyun iki kişi ile oynanıyorsa, soru kartını ahşap çubuğa veya ipe doğru bir şekilde dizen ilk oyuncu kazanır. - Çocukların renk ve şekil kavramlarını pekiştirmeleri için kullanılan bu oyun, aile içi etkinliklerden sınıf aktivitelerine kadar farklı ortamlarda keyifli bir şekilde oynanabilir. - Kutu içerisinde 7 farklı renkte 40 adet geometrik şekil, 50 adet soru kartı, ahşap çubuk, ahşap uçlu özel iplikler ve ahşap stand bulunmaktadır. - Oyunun boyutları: 23 x 5,5 x 21 cm. - Oyunun ağırlığı: 0,565 kg. Circle Toys Line Up Bul Sırala Öğren Oyunu ile çocuklar hem eğlenirken hem de öğrenirken keyifli anlar yaşayacaklar. Bu ürün, çocukların zeka ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak harika bir araçtır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 50'li
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Line Up Circle Toys Line Up Bul Sırala Öğren

Çocukların gelişim sürecinde ebeveynler onların oyuncaklarının faydalı olmasını tercih eder. Oynanan oyunların hareket ve düşünme becerilerini destekleyerek gelişimlerine katkı sağlaması önemsenir. Yaşının kaç olduğuna bağlı olarak farklı motor becerileri gelişen çocukların bulundukları yaşa uygun oyuncaklarla oynaması gerekir. Bu yönleriyle oyuncak kutuları üstündeki uyarıların iyi okunması ve hangi oyuncağın hangi yeteneğe etki ettiğine bakılması önem taşır. Bazı oyuncaklar gördüğünü anlama ve taklit etme içerirken bazı oyuncaklar algı ve zihin gelişimine katkıda bulunur. Çocuğun her alanda gelişimini sağlayacak birden fazla yeteneği birlikte sunan oyuncaklar yüksek verim sağlayarak çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlar. Line Up Circle Toys Line Up Bul Sırala Öğren bu şekilde birden fazla alanda gelişime destek olur.

  • 3+ yaş çocuklar için uygun
  • 40 adet geometrik şekil
  • 50 adet soru kartı

Çocuklarınız Oyun Oynarken Gelişir

Çocuklarınız Oyun Oynarken Gelişir

Line Up Bul Sırala Öğren oyunu çocuklarınızın gelişimine faydalıdır. Ayrıca çocukla ebeveynin birlikte oynanmasına uygun olduğundan aile içi ilişkilere de olumlu katkıda bulunur. Oyun, 50 soru kartında bulunan görsel dizilerin birebir kopya edilmesine dayanır. 40 adet geometrik şeklin farklı sıralarda dizilmesi ve çocuğun bunu algılayarak aynısını çubuklara dizmesi ile oynanır. Bu şekil sıralamasının dizimi ister ahşap standa ister kutunun içinden çıkan ahşap çubuğa yapılır. Bul sırala öğren isminden de anlaşılacağı gibi önce çocukların şekli bulmaları, ardından sıralamaları ve bu sayede öğrenmeleri gerekmektedir. Bu noktada anne ve babaların yardımlarını da alabilirler. Oyunun üç yaş üstü çocuklara uygun olduğu unutulmamalıdır. Parçaların büyüklüğü bu yaş grubundan büyük çocuklara göre tasarlanmıştır. Bu sebeple daha küçük çocukları oyunla birlikte yalnız bırakmamak gerekir.

Çocuğa Fayda Sağlayan Oyun: Bul Sırala Öğren

Çocuğa Fayda Sağlayan Oyun: Bul Sırala Öğren

Circle Toys Line Up çocukların motor becerileri denilen hareket ile ilgili yeteneklerine katkıda bulunur. Oyunda çocuklar ellerini kontrollü kullanmayı ve el-göz koordinasyonu sağlamayı öğrenir. Algı türlerinden biri olan ve farklı boyutlarda düşünmeyi sağlayan uzamsal algılarını geliştirir. Bu algının çocukta gelişmesi 2 ya da 3 boyutlu maddelerin görüntülerini doğru kavramasını sağlar. İki şeklin aynı olup olmadığını anlaması ya da belirli bir düzenle üst üste dizerek bir yapı oluşturması açısından oyun bu algının gelişmesine katkıda bulunur. Circle Toys Line-Up Bul Sırala Öğren çocukların görsel algılarını da olumlu etkiler. Kartta gördükleri görüntüleri hatırlamaları ve odaklanarak geometrik şekilleri bulmaları söz konusu olur. Bu da dikkat dağınıklığını önleyerek odaklanmayı destekler. Çocuklar kendi tercihlerine göre ahşap standa, ahşap ipliğe ya da ahşap çubuğa geometrik şekilleri dizebilirler.

Bütçenize Uygun Oyuncaklar Trendyol’da

Bütçenize Uygun Oyuncaklar Trendyol’da

Çocukların düşünme becerilerini geliştiren oyuncakları satın almak aileler için önemlidir. Çünkü, zihinsel gelişiminin temelleri bu aktivitede oynanan oyunlarla atılır. Ayrıca bu oyunların güvenli olması ve oyuncakların parça büyüklüklerinin ideal şekilde tasarlanması tercih sebebidir. Aileler oyuncak satın alırken bütçelerine uygun oyuncakları seçmeyi önemserler. Circle Toys Line-Up Bul Sırala Öğren fiyat olarak ekonomiktir. Çocuğa yaptığı katkılara bakıldığında tek bir alanda değil birden fazla yönde gelişim sağladığı görülür. Hem fiziksel hem zihinsel becerilerini kullanmayı öğreterek çocukların eğlenerek gelişmelerine katkıda bulunur. Circle Toys Line-Up Bul Sırala Öğren yorumlarıyla ürünün çocuklar üzerindeki etkisini keşfedebilirsiniz. Ebeveynlerin deneyimlerinden yararlanarak çocuklarınız için doğru seçimi yapabilirsiniz. Ürün birden fazla kişinin aynı anda oynamasına olanak tanır. Siz de ürünü satın alıp çocuğunuzla birlikte eğlenceli ve kaliteli zaman geçirebilirsiniz.