Lindo Cat Prestige Baby Powder Pembe Kalın Taneli Kedi Kumu 10 Lt

299 TL
(29,90 TL / lt)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lindo Cat Prestige Baby Powder Pembe Kalın Taneli Kedi Kumu 10 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HERA PET SHOP Satıcı Ünvanı: MUZAFFER SAĞLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7380435971
    Bu ürün HERA PET SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Lindo Cat Bentonit Topaklanan Bebek Pudra Kalın Taneli Kedi Kumu 10 L Lindo Cat Topaklanan Hijyenik Kalın Taneli Kedi Kumu Bebek Pudra Kokulu 10 L Kediniz İçin En Doğalı Lindo Cat "Bentonit" mineralinden üretilen %100 doğal bir kedi kumudur, ideal bir kedi kumunun sahip olduğu tüm özelliklere sahiptir.Kedinizin sağlığına zarar verebilecek hiçbir madde içermez. Ham madde ve formülü sayesinde kedinizin rahat kullanımını sağlayan mükemmel bir yapıya sahiptir. *Sağlıklı ve Hijyenik Evcil hayvan hijyeni konusunda uzman bir İtalyan firması olan, uzun yıllardır Avrupa'da binlerce hayvan sever tarafından tercih edilen Lindo Cat Kedi kumu, beyaz renkli oluşu sebebiyle idrardaki farklı renklerin kolay fark edilmesini ve kedinizin sağlık problemlerinin erken teşhis edilmesini sağlar. *Yüksek Emiş Gücü Doğal kedi kumu Lindo Cat'i oluşturan granüllerin yapıları çok yüksek sıvı toplama kapasitesi sağlar. Anında topaklanır ve bu nedenle sıvıyı çok kısa bir sürede absorbe eder.Uzun süreli kullanımlarda dahi mükemmel derecede kuruluk sağlayarak kedinize sağlıklı ve hijyenik tuvalet ortamı sunar. *İdeal Topaklanma ve Sızdırmazlık Lindo Cat ideal topaklaşma özelliğine sahiptir, kısa sürede sağlam topaklar oluşturur.Çabuk topaklaşma özelliği, sıvının kum kabının en altına inip birikmesini önleri, bakteri oluşumuna engel olur ve kediniz için sağlıklı bir ortam sağlar. Topaklanan kısmı bir kürek yardımıyla kolaylıkla ayırarak geleneksel kumlara kıyasla temiz kumdan da tasarruf etmiş olursunuz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli Kalın Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
  • Koku Tipi Bebek Pudralı
Geri Bildirim Ver