Limit Yayınları Tyt - Ayt Felsefe - Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi El Kitabı

310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Limit Yayınları Tyt - Ayt Felsefe - Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi El Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekno Kitap Satıcı Ünvanı: GÜRHAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360533442
    Bu ürün Tekno Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TYT - AYT Felsefe - Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi El Kitabı Kolektif / Limit Yayınları Basım Yılı: 2018
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786052281222
  • Yazar: Kolektif

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

TYT Türkçe El Kitabı - Limit Yayınları

Türkçe, özellikle sınav hazırlığı olan öğrencilerin başarılı olmak istediği bir derstir. Lise ve üniversite sınavlarında Türkçe testleri genellikle belirleyici nitelikte olan sorulardır. Öğrenciler bu dersten çıkardıkları netler ile diğerlerinden elde ettiklerini dengeleyerek yüksek puan almayı hedefler. Fakat Türkçe diğer dersler gibi zorlayıcı konulara ve soru türlerine sahiptir. Dolayısıyla çalışmak için güzel bir rehbere ihtiyaç duyulur. Ayrıca öğretmenlerin ve öğrencilerin zamandan kazanacakları pratik yolları kullanarak Türkçe konularını bitirmeleri gerekir. Limit Yayınları TYT Türkçe el kitabı, öğrenciler ve öğretmenler için oldukça uygun bir materyaldir. Özet şeklinde sunulan Türkçe konuları ile öğrencilere hap bilgiler sunar. Bu sayede öğretmenler yardımcı bir rehbere kavuşurken öğrenciler de konuları hızlı bir şekilde kavramayı başarır.

  • Küçük boyutu ile kolay taşınabilir yapı
  • Kısa ve öz içerik ile pratik kullanım
  • Anlaşılır ve sade soru çözümleri

Pratik ve Kullanışlı Bir Türkçe Rehber Kitabı

Pratik ve Kullanışlı Bir Türkçe Rehber Kitabı

Türkçe, konuları itibarıyla not alınarak çalışılan derslerden biridir. Ancak not almak bazen zamanınızı alabilir. Uzun ve çetrefilli konular not almayı zorlaştırır. Uzun notlar çalışma zamanınızı kısaltır ve verimli bir çalışma periyoduna sahip olmanızı zorlaştırır. Örnek soru türlerine dair tutulan notlar, çeşit fazlalığı nedeniyle içinden çıkılmaz bir hale gelebilir. Bu nedenle tüm konulara ait özet bilgiler ve örnek soru türleri sunan kaliteli bir rehbere ihtiyaç duyarsınız. Limit Türkçe el kitabı bu açıdan işinize yarayacak oldukça pratik bir kitaptır. Bu rehber kitap ile Türkçe konu eksiklerinizi kapatabilir veya unuttuğunuz bazı bilgileri kolayca hatırlayabilirsiniz. Limit TYT Türkçe el kitabı ile not alma derdinden kurtularak konulara odaklanırsınız. Böylece zamandan kazanırsınız ve verimli bir çalışma yöntemine kavuşursunuz. Bilgilerinizi hızla tazeleyebilir ve rahatlıkla sonraki aşamalara geçebilirsiniz.

Okula ve Sınavlara Yardımcı Bir Kaynak Kitap

Okula ve Sınavlara Yardımcı Bir Kaynak Kitap

Limit Yayınları Türkçe el kitabı ile Türkçe konularını zamanınıza uygun bir şekilde programlayabilir ve uygun bir hızla ilerleyebilirsiniz. Konuları süratle bitirebilir ve örnek soru türleri ile bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Küçük ebatlarda olması dolayısıyla her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz. Ders esnasında öğrencilerinize anlatım yaparken kitap içeriğinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca öğrencilerinize hap bilgiler sunarak onların zamandan kazanmasını da sağlayabilirsiniz. İçeriğindeki etkili konu anlatımı ve akıcı dili sayesinde konuları kolayca kavrayabilirsiniz. Tüm bu özellikleri nedeniyle TYT Limit Türkçe el kitabı öğrenciler için son derece pratik bir kaynaktır. Kısa ve öz anlatımı sayesinde öğrencileri karmaşık kitaplarla boğuşmaktan kurtarır. Yeni nesil konu anlatımı ve soru çeşitleri ile öğrenciler ve eğitimciler tarafından tavsiye edilir. Söz konusu kitaptan okulda, evde gönül rahatlığıyla faydalanabilir ve onunla sınavlara hazırlanırken alıştırmalar yapabilirsiniz.

Uygun Fiyat Avantajıyla Harika Bir TYT AYT Türkçe El Kitabı

Uygun Fiyat Avantajıyla Harika Bir TYT AYT Türkçe El Kitabı

TYT Türkçe el kitabı Limit Yayınları ile sınavlara kolayca hazırlanabilir ve özet donelerle Türkçe bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. İçeriğindeki çözümlü soruları ve pratik konu anlatımı sayesinde sınavlarda Türkçe netlerinizi yükseltebilirsiniz. Test çözerken bu el kitabını yanınızda bulundurabilir ve kitap sayesinde doğru cevaplara direkt olarak ulaşabilirsiniz. Limit TYT AYT Türkçe el kitabı, içeriğinde klasik Türkçe konuları barındırır. Bunlar; anlam bilgisi, sözcük türleri, biçim bilgisi, cümle bilgisi, ses bilgisi, yazım ve noktalama, anlatım bozukluğu gibi standart konulardır. Bu konular kolay anlaşılır bir şekilde verilir. Böylece sayısal grubundaki öğrenciler açısından özellikle değerlendirilebilir. Çünkü sunulan özet bilgiler sayesinde farklı alanlardaki öğrenciler dahi Türkçe konularını kolayca kavrar ve hızlı bir şekilde test aşamasına geçer. Ürüne ulaşmak ve indirimli fiyat seçeneğinden yararlanmak için Trendyol’dan destek alabilirsiniz.