Limit Yayınları Tyt Coğrafya El Kitabı

172 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
172,20 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Limit Yayınları Tyt Coğrafya El Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapetkisi Satıcı Ünvanı: KİTAPETKİSİ YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563129215000001 Vergi Kimlik Numarası: 5631292150
    Bu ürün Kitapetkisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YazarKadir ÜçpınarYazarCüneyt Kösten Limit TYT Coğrafya El Kitabı Limit Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kadir Üçpınar
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Limit Tyt Coğrafya El Kitabı ile Coğrafya Artık Daha Kolay

Öğrenciler, sınava çalışırken kaynak kitaplardan yararlanır. Bu sınavlardan biri olan üniversiteye geçiş sınavı da titiz bir çalışma ister. Limit yayınları, öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Limit yayınları soru bankaları, el kitapları, konu anlatımlı kitaplar gibi birçok farklı kitap üniversiteye geçiş için kolaylık sağlar. Limit coğrafya el kitabı, coğrafya dersinin müfredatı baz alınarak hazırlanmıştır. Hem üniversiteye geçiş sınavı hem de derslere yardımcı olan bu kaynak kitabın içeriğinde öğrencilere gerekli olan konular yer alır. Limit Tyt coğrafya el kitabı olarak da isimlendirilen bu kaynak kitabın içeriğinde konuların yanı sıra örnek sorular da yer alır. Ayrıca akıllı tahta uyumlu olması, sınıf içerisinde kullanımı kolaylaştırır. Akıllı tahtaya yansıtılabilir ve gerektiği zaman oradan takip edilebilir. Limit yayınları Tyt coğrafya el kitabı, boyutu ile taşınma zorluğunu ortadan kaldırır.

  • Kolay Taşınabilir
  • Müfredata Uygun İçerikli
  • Kaliteli Konu Anlatımı

Limit Coğrafya El Kitabı İle Sınavlara Hazırlık

Limit Coğrafya El Kitabı İle Sınavlara Hazırlık

Sınavlara hazırlık aşamasında öğrencilerin konuyu iyi öğrenmesi ve o konu üzerine testler çözmesi oldukça önemli noktalardandır.Tyt coğrafya el kitabı limit yayınları, öğrencileri sınavlara özel olarak hazırlıyor. Müfredattaki coğrafya konuları oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu konuların pratik bir anlatımla ele alınmıştır. Limit coğrafya el kitabı konu anlatımı ile bu durumu kolaylaştırıyor. Güncel müfredata uygun olmasının yanı sıra konuların önemli olan kısımları detaylı bir şekilde ele alınır. Konuyu anladıktan sonra örnek sorular gibi alıştırmalar yapılabilir. Limit tyt coğrafya el kitabı ise tyt coğrafya müfredatını ele alarak öğrencilere kolaylık sağlıyor. Hem müfredata uygunluk hemde pratik anlatım sayesinde sınava hazırlık dönemleriniz keyifli geçer. Ayrıca müfredatta olmayan konular kitabın içeriğinde de olmadığı için bu kitap ile sınav merkezli bir çalışma düzenine sahip olabilirsiniz.

Kolay Taşınabilir Limit Tyt Coğrafya El Kitabı

Kolay Taşınabilir Limit Tyt Coğrafya EL Kitabı

Kaynak kitaplar ve soru bankaları genel olarak büyük kitap boyutlarına sahiptir. Fakat limit yayınlarının el kitapları daha küçük ve taşınabilir boyutlara sahiptir. Limit tyt coğrafya el kitabı, elde rahatça taşınabilir. Bu nedenle dışarıda bile konuları tekrar edebilirsiniz. El kitapları, çoğu zaman pratiklik sağlar. Konuyu unuttuğunuzda veya hızlıca tekrar etmek istediğinizde el kitaplarından yardım alabilirsiniz. Limit yayınları, konu anlatımı kalitesi ile ön plana çıkan bir yayındır. Limit Tyt coğrafya el kitabı da hem kolay taşınabilir hem de kaliteli içerik ile öğrenciler tarafından çok fazla tercih ediliyor. Limit tyt coğrafya el kitabı nasıl sorusu, birçok öğrencinin aklında olan bir sorudur. Bu durumda içerisindeki konu müfredatı incelenebilir. Ayrıca limit coğrafya el kitabı yorum bölümü aracılığı ile seçimlerinizi şekillendirebilirsiniz.

Limit Yayınları Tyt Coğrafya El Kitabı Fiyatları

Limit Yayınları Tyt Coğrafya El Kitabı Fiyatları

Kaynak kitap fiyatları genel olarak belirli faktörlere göre değişiyor. Bu faktörler, kitabın içeriğinin kalitesi ve pratikliği olarak gösterilebilir. Limit tyt coğrafya el kitabı fiyatı ise birçok öğrencinin bütçesine uygundur. Bütçe dostu olan bu kitap, içeriği ve konu kalitesi ile fiyat performans açısından tatmin edicidir. Ayrıca limit coğrafya el kitabı video anlatım desteğine de sahiptir. Online olarak ulaşabileceğiniz bu videolar, konuyu anlamınızı kolaylaştırır. Güncel sınav müfredatına göre hazırlanmış olması, öğrenciler tarafından çok fazla tercih edilme nedenlerinden biridir. Ayrıca, kolay taşınabilir yapısı da pratiklik sağlar. Limit coğrafya el kitabına 473480 kodu ile Trendyol aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Sınavlara yardımcı ve konu anlatımı sağlayan bu kitap, birçok öğrenciye keyifli bir çalışma deneyimi sunar.