Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası

301 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapetkisi Satıcı Ünvanı: KİTAPETKİSİ YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563129215000001 Vergi Kimlik Numarası: 5631292150
    Bu ürün Kitapetkisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kronometre TYT Paragraf Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Limit Yayınları Kronometre TYT Paragraf Soru Bankası

Paragraf soruları, hemen hemen tüm sınavlarda rol oynar. Paragraf sorularında başarı sağlamak, sınavlarda başarı göstermenin ilk adımlarından biridir. Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası tecrübeli yazarlar tarafından hazırlanırken içerisinde yer alan testlerin sınav mantığına uygun olmasına özen gösterilir. Ürün, sınavlara paralellik gösterebilmesi adına içeriğinde yeni nesil sorular barındırır. Kitap, sınav formatına adapte olabilmeniz ve sınavda zaman yönetimini ayarlayabilmeniz konusunda size yardımcı olabilir. Kitabın formatını merak ederseniz, Limit Yayınları Kronometre TYT Paragraf Soru Bankası kullananlar tarafından yapılan yorumları ve puanları inceleyebilirsiniz. Konuyu öğrendikten sonra o konuyla ilgili testlerin çözülmesi, çalışılan ve yeni öğrenilen konunun pekişmesini sağlar. Öğrendiğiniz konunun hemen ardından TYT Limit Paragraf kitabında yer alan testlerle kazanımlarınızı pekiştirebilirsiniz.

  • Yeni nesil sorular
  • Sınava etkin hazırlık
  • Alanında uzman yazar kadrosu

TYT Limit Paragraf Özellikleri ve İçeriği

TYT Limit Paragraf Özellikleri ve İçeriği

Ders çalışırken ve sınavlara hazırlanırken çoğu insan yalnızca konulara çalışır ve böylece konunun anlaşıldığını düşünür. Ancak yalnızca konulara çalışmak veya konuyla ilgili pratik yapmamak, öğrenilen konunun kalıcılığı açısından yeterli olmayabilir. Konuyu öğrenmeye başladığınızda öğrenimi tamamlayabilmek için yalnızca ünitelere çalışmanız yeterli olmayabilir. Ancak konuyla ilgili TYT Limit Kronometre Paragraf kitabındaki soruları çözmek, ünitenin tamamının pekişmesine yardımcı olabilir. Bu kitapta bir soruyu yanlış çözdüğünüzde bu durum avantaj sağlayabilir. Neden yanlış çözüldüğü, konu eksiğinin olup olmadığı düşünüldüğünde, bu yanlış sizin için yeni bir kazanım haline gelebilir. Sınavlarda benzer tarzda sorularla karşılaştığınızda daha dikkatli yaklaşabilir ve böylece sınavdaki hata yapma oranını azaltabilirsiniz. Siz de Limit Yayınları Kronometre TYT Paragraf Soru Bankası ile kazanabileceğiniz deneyimle sınava aşinalık kazanabilir ve başarı sağlama oranınızı artırabilirsiniz.

Limit Yayınları TYT Soru Bankası Yararları

Limit Yayınları TYT Soru Bankası Yararları

Sınavlara hazırlanırken farklı tarzlarda ve farklı zorluk seviyelerinde sorular çözmek, sınava hazırlık aşamasında önemli adımlardan birisidir. Sürekli aynı tip sorular çözmek size tek yönlü deneyim kazandırabilecekken farklı tarzda ve çok sayıda çözülen testlerle sınav tarzına önceden aşina olma olasılığını artırabilir. Limit Yayınları TYT Paragraf Soru Bankası içerisinde yer alan testleri çözerken sağladığınız başarılar kadar yanlış yaptıklarınızla da kazanım sağlayabilirsiniz. Doğru çözdüklerinizle konuya karşı farkındalık sağlayabilirken yanlış yaptığınız konuyu fark edip hatanızın veya eksiğinizin nerede olduğunu anlayabilirseniz daha sonra yanlış yapma olasılığını azaltabilirsiniz. Böylece 9786052753279 kodlu kitabınızda yer alan testleri çözerken yanlış yaptığınız veya boş bıraktıklarınız sizin için kayıp değil, kazanım olanağı sunar. Limit Yayınları Kronometre TYT Paragraf Soru Bankası fiyat aralığı kitabın baskı kalitesi ve sayfa sayısı gibi özelliklerle belirlenir.

Limit Yayınları Paragraf Soru Bankası Yorumlar

Limit Yayınları Paragraf Soru Bankası Yorumlar

Özgün ve sınav tarzına yakın içeriğe sahip soru bankaları sıklıkla tercih edilir. Limit Yayınları Kronometre TYT Paragraf Soru Bankası yorum incelemelerinde kitabın içeriği ve formatı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Alanında tecrübe sahibi yazarlar tarafından hazırlanan Kronometre Paragraf Soru Bankası Limit Yayınları, yeni nesil sorulara yer verdiğinden dolayı size sınav formatına alışkanlık kazanma imkanı tanır. Kitapta önem verilen diğer bir konu ise karşılaşabileceğiniz farklı soru tarzlarını sizinle buluşturma imkanı tanımasıdır. Böylece kitap, çözdüğünüz testlerde hem doğrularınızın hem de yanlışlarınızın size faydalı olma olasılığını sunar. Kitapta çözeceğiniz testlerle deneyiminizi artırabilir, sınavlara kısa sürede ve verimli şekilde hazırlanabilirsiniz. Limit Yayınları Kronometre TYT Paragraf Soru Bankası satın almak için Trendyol’dan incelemeler yapabilirsiniz. Dönemsel olarak düzenlenen kampanyalardan faydalanarak avantajlı rakamlarla sunulan tekliflerle sipariş verebilirsiniz.