Lima Somon Dna Serum

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lima Somon Dna Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Skin Care Store Satıcı Ünvanı: ONUR KEÇİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420650841
    Bu ürün Skin Care Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOMON DNA SERUM DEĞİŞİME HAZIR OLUN.YENİLENEN HÜCRELER DAHA SAĞLIKLI PÜRÜZSÜZ BİR CİLT. %2 AKTİF BİLEŞEN İÇERİR 1,0 FL. OZ. E 30ML Uygulaması: Yüz, Boyun Uygulamadan önce cildi iyice temizleyin. Yüze ve boyuna 4-5 damla uygulayın ve emilene kadar cilde nazikçe masaj yapın. Sabah ve gündüz günlük olarak uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Prebiyotik/Probiyotik
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Lima sds34 Somon DNA Serum

Lima Somon DNA serum, son derece faydalı bir üründür. Üründe kullanılan teknoloji sayesinde kısa sürede serumdan etkili sonuç alabilirsiniz. Bakım malzemesiyle cildiniz daha bakımlı ve sağlıklı görünür. Yüzünüzün nemli ve ışıl ışıl olmasını sağlamak mümkündür. Lima Somon DNA serumu kapalı gözenekleriniz dâhil olmak üzere tüm cilt kanallarını açar. Teninize nüfus eden ürün sayesinde nem dengesini kontrol altına alabilirsiniz. Yaz aylarında cildinizde oluşan güneş lekelerini, ürünü düzenli kullanarak yok edilebilir. Canlandırıcı serumu kullanarak cildiniz daha genç ve parlak görünür. Lima Somon DNA serumla hücreleri yenileyip pürüzsüz bir tene kavuşabilirsiniz. Bakım malzemesini tercih eden kullanıcılar ortaya çıkan sonuçtan son derece memnundur.

  • Ürün anti alerjik olduğu için hassas ciltler bu ürünü kullanabilir.
  • Yüz ve boyun bölgelerine uygulama yapılabilir.
  • Serumda saf hyaluronik asit vardır.

Lima Somon Dna Serumun İçeriği Nedir?

Lima Somon Dna Serumun İçeriği Nedir?

Lima Somon DNA serum içerik açısından son derece temizdir. Ürünün içinde hyaluronik asit ve somon balığı spermlerinden elde edilen DNA molekülleri vardır. Bu maddeler sayesinde ciltteki hücreler yenilenir. Bunun yanı sıra teninizde hızlı bir gençleşme ve canlanma meydana gelir. Lima Somon DNA serum 30 ml hacme sahiptir. Ürünü düzenli olarak her gün kullansanız bile hemen bitmez. Cam şişede satışa sunulan seruma herhangi bir zararlı madde temas etmez. Ürün, hassas ciltler dâhil olmak üzere herkes için uygundur. Doğal içeriği sayesinde serum, bireylerin teninde kızarma, tahriş ve kabarma gibi cilt sorunlarına yol açmaz. Lima Somon DNA ürününü kuru ve serin bir ortamda muhafaza edebilirsiniz. Bu ürünü tercih eden bireyler, serumunun zengin içeriğini ve eşsiz formülasyonunu oldukça beğenir.

Lima Somon Dna Serum Ne İşe Yarar?

Lima Somon Dna Serum Ne İşe Yarar?

Lima Somon DNA serum, fiyatının uygunluğunun yanı sıra son derece etkili bir üründür. Bunu kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra teninizdeki değişimi fark edebilirsiniz. Serum sayesinde daha gergin, nemli ve parlak bir cilde kavuşabilirsiniz. Zamanla tendeki kırışıklıkların azaldığını görmek mümkündür. Güneş, soğuk ve solaryum gibi dış etkenlerden dolayı oluşan hasara uğramış cildi yeniden yapılandırmaya yardımcı olur. Lima Somon DNA serum yara izlerinin kısa sürede yok olmasını sağlar. Bunun yanı sıra vücudunuzdaki çatlakların giderilmesinde etkili bir rol oynar. Cilt yaşlanmasını önleyen bakım ürünü aynı zamanda oksidatif stresi azaltır. Yüzünüzdeki ve boynunuzdaki ince çizgiler ortadan kaldırılır. Lima 30 ml Somon DNA serumu kolajen sentezini uyarır, cildi sıkılaştırır. Ürün, hyaluronidas etkisini azaltıp cilt yapısını yükler. Yüzünüz tahriş olmuşsa ya da zarar görmüşse bununla cildinizi yatıştırabilirsiniz.

Lima Somon Dna Serum Nasıl Kullanılır?

Lima Somon DNA serumun kullanımı son derece basittir. Bu ürünü yüz ve boyun bölgesine uygulayabilirsiniz. Bakım malzemesini teninize uygulamadan önce cildinizi iyice temizlemeniz gerekir. Ardından parmak uçlarınızla masaj yaparak serumun teniniz tarafından emilmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz pamuk yardımıyla da ürünü cildinize yedirebilirsiniz. Bakım malzemesi yüzünüzde ya da boynunuzda kalıntı bırakmaz. Serumun iyice nüfuz ettiğinden emin olduktan sonra makyaj yapabilirsiniz. Lima Somon DNA serumu tercihiniz doğrultusunda sabah ya da akşam kullanabilirsiniz. Haftalık kullanımı rutininize göre ayarlarsanız üründen daha hızlı ve etkili sonuç alabilirsiniz. Birkaç gün içinde teninizin aydınlandığını ve canlandığını fark etmek mümkündür. Küçük şişesi sayesinde ürünü yanınızda taşıyabilirsiniz. Rutininizi bozmadan serumu kullanmaya devam edebilirsiniz. Temiz içerikli ve tesirli bir bakım malzemesi arayanlar bunu Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilir. Kullanıcıların ürün hakkında belirttiği görüşleri öğrenmek için Lima Somon DNA serum yorumlarına platformdan ulaşabilirsiniz.