Light Led Floresan Yatay Bant Armatür 36 Watt

148 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
125 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Ürün Bilgileri

Light Led Floresan Yatay Bant Armatür 36 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turkuaz NET Satıcı Ünvanı: TURKUAZ NET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE ORGANİZASYON PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871054486400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710544864
    Bu ürün Turkuaz NET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz 36 watt Beyaz renk olarak bulunmaktadır 36 wat 120 cm genişler 7,5 cm Kullanım yerleri Otopark bina ofis mağaza işyeri vb gibi yerlerde kullanılır Enerji tasarrufu %80 Faturaları düşürür Garantilidir Faturalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi G13
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 40 Watt
  • Dim Özelliği Yok
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Light Led Floresan 36watt 5 adet

Yaşam alanlarını aydınlatmak floresanlarla mümkün hale gelir. Light LED floresan, söz konusu görevi başarıyla yerine getirir. Standart ölçülere sahip bir ürün olduğu için geniş bir kullanım alanına sahiptir Son derece güçlü bir ürün olduğu için büyük alanları dahi rahatlıkla aydınlatır. Bu LED floresan, oldukça az enerji kullanarak çalışır. Bu sayede enerji tasarrufu yapmayı mümkün hale getirir. Söz konusu LED floresanı farklı mekanlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 
  • Beyaz renk bir aydınlatma
  • G13 duy tipine sahip
  • 36 Watt güçle çalışan bir ürün

Light LED Floresan Özellikleri

Light LED Floresan Özellikleri

Light LED floresan, sahip olduğu özelliklerle dikkat çeker. Ev, ofis ve diğer mekanları aydınlatmak için kullanabileceğiniz bir üründür. Ölçüleri sayesinde söz konusu alanlarda bulunan elektrik sistemlerine tam uyum sağlar. Son derece pratik bir şekilde takılır. Bu işlemi yaparken fazla efor sarf etmenize gerek kalmaz. İlgili LED floresan, enerji tasarrufu imkanı verdiği için tercih sebebi olur. Aşırı enerji tüketimi yapmadan çalışır. Ofis ve büro gibi uzun saatler boyunca aydınlatmanın sağlandığı alanlar için ideal bir seçenek olur. Bahsi geçen yerlerde az elektrik harcamayı mümkün hale getirir. Light tavan aydınlatma, ilk günkü performansını korumayı başarır. Işık verme gücünü kaybetmediği için kullanıcıları memnun eder. Uzun süreli kullanım olanağı verir. Light LED floresan ile yaşam alanlarınızı dilediğiniz gibi aydınlatma şansı elde edebilirsiniz.

 

Light LED Floresan Nerelerde Kullanılır?

Light LED Floresan Nerelerde Kullanılır?

Light LED floresanın kullanılabileceği alanlar oldukça geniştir. Büyük alanları ışıklandırmak için tercih edilmektedir. Fabrika, alışveriş merkezi ve otopark gibi güçlü aydınlatma gerektiren mekanlarda bu ürünü tercih edebilirsiniz. İlgili LED floresan, söz konusu alanların uygun konumlarına takıldığında işlevini başarıyla yerine getirir. Ortamı istediğiniz gibi ışıklandırma şansı verir. Aydınlatma gücü sayesinde beklentileri karşılar. Bu gücü daima koruduğu için keyifli bir kullanım şansı verir. Bu ürün, son derece estetik bir renge sahip olduğu için yaşam alanlarında da tercih edilir. Büyük odalar için oldukça ideal bir ışıklandırma sağlar. Evinizin daima aydınlık olmasını mümkün kılar. Light LED floresan, beyaz ışık sevenlere hitap eder. Göz yormayan bir etki sağlar. Ortama hoş bir aydınlık verdiği için tercih sebebi olur. Söz konusu LED armatürü farklı mekanlarda keyifle kullanabilirsiniz.

 

Light LED Floresan Uzun Ömürlü mü?

Light LED Floresan Uzun Ömürlü mü?

Light LED floresan, birinci sınıf materyallerden üretilir. Aydınlatma gücünde zamanla azalma meydana gelmez. Her kullanımda aynı üstün performansı sergilediği için kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. Bu LED floresan, dış etkenlere karşı dayanıklı olduğu için farklı alanlara uyum sağlar. Yüzeyinde ve iç aksamlarında herhangi bir yıpranma meydana gelmez. Daima keyifle kullanabileceğiniz bir ürün olur. Light LED floresan yatay bant armatür 36 Watt tavan aydınlatma, kullanıldığı mekanda estetik bir duruş sergiler. Sade bir tasarımı olduğu için göz yormaz. Bulunduğu yerin dekorasyonuna uyum sağlar. Ayrıca takıldığı yere herhangi bir zarar vermez. Son derece güvenli bir kullanım olanağı tanır. Bu ürün, G13 tipi duylara uyum gösterir. Böylelikle farklı alanlarda tercih edebileceğiniz bir floresan armatür olur. Arzu ederseniz ürünle ilgili görüşleri öğrenmek için Light LED floresan yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’da yer alan fırsatlı Light LED Floresan fiyatından yararlanabilir, ilgili ürünü pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.