Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Liggo Sport Satıcı Ünvanı: OKAN SPORT TOPTAN TEKSTİL VE SPOR MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0636074537700001 Vergi Kimlik Numarası: 6360745377
    Bu ürün Liggo Sport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Liggo strike boks lapa çift ellik kick boks muay thai lapa ölçüleri : 25 x 20 x 5 cm - orta seviyede antrenmanlar için ideal, kaliteli ve dayanıklı lapa. - el koyma yerinde, avuç içinin tam olarak lapaya oturması için yarım topuz yer alır. - elinize çok daha iyi bir şekilde oturup antrenman esnasında elinizden çıkmasını engellemek için topuzun arka kısmına yaklaşık 1 cm çukur yapılmıştır. - lapanın kalınlığı ön kısmında bulunan jel dolgu ile beraber emsallerinden daha kalındır. Bu sayede elinize gelecek olan darbe minimize edilmiş olur. - çift olarak satılır. - standart bedendir. Cırt bantları sayesinde her ele uyum sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa Trendyol'da

Liggo strike boks lapa çift ellik boks sporunu yapanlar için önemli bir ekipmandır. 25*203 cm ölçülerinde tasarlanan bu ürünün el kısmının oturması için yarım topuzu bulunmaktadır. Elden çıkmasının engellenmesi ve elinizi tam olarak kavraması için arka kısmında çukur bulunur. Bu çukur ise 1 cm civarındadır. Cırtlı bantalarının olması sebebi ile bu ürün her ele uyum sağlar.

 
  • Her ele uyumlu
  • Rahat kullanım
  • Avuç içine uygun

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa Özellikleri

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa Özellikleri

Liggo strike boks lapa çift ellik kick boks Muay Thai, boks, kick boks ve Muay Thai gibi dövüş sporları için tasarlanmış bir antrenman ekipmanıdır. Üzerindeki çift el tutacakları sayesinde iki kişi tarafından kullanılabilir. Lapa, dayanıklı bir sentetik deri dış yüzeye ve yoğunluğu yüksek sünger dolguya sahiptir. Bu özellikleri sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Lapa, boks, kick boks, Muay Thai gibi dövüş sporlarında tekme ve yumruk tekniklerinin çalışılması için kullanılır. Sporcunun hızını, gücünü ve dayanıklılığını arttırmaya yardımcı olur. Lapa'nın kullanımı oldukça basittir. Sporcu, lapanın her iki tarafından da el tutacaklarına sarılarak yumruk ve tekme tekniklerini kullanır. Ölçüleri gayet ideal olan ve el koyma yerinde avucun lapa kısmına tam olarak oturması amacı ile çıkıntı bulunan bu ürün kırmızı ve siyah renkler ile imal edilmiştir. Çift olarak satılan bu ürün orta seviyeli antrenmanlarda kullanılır.

 

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa Kullanımı

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa Kullanımı

Boks lapa, sporcunun el, ayak, göz koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olur ve kas kuvvetini artırır. Ayrıca dayanıklılığı artırır ve tekniklerin daha iyi oturmasına yardımcı olur. Lapanın saklanması ve bakımı oldukça kolaydır. Kuru bir yerde muhafaza edilmeli ve düzenli olarak temizlenmelidir. Lapanın uzun ömürlü olması için aşırı sıcaklık ve nemden korunması gerekmektedir. Muay Thai, Wushu, boks gibi pek çok spor dalında da kullanılan bu ürün kuvveti emmesi için tasarlanmıştır. Çabukluk, kuvvet gibi farklı prensiplere hitap eden bu ürünler ellik ya da parmak elliği olarak da ifade edilmektedir. Karşılama elliği aynı zamanda tekme idmanlarında da kullanılmaktadır. Antrenörler tarafından kullanım rahatlığı sebebi ile bu ürünlerin çukur olan versiyonları tercih edilir. Yumruk çukur olan ellik, hedefe tam olacak şekilde yerleştirilmektedir. Çift olarak satılan bu ürün üretildiği malzeme ve el anatomisi olarak değerlendirildiğinde farklı kullanıcılara da uygun olacaktır.

 

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa Fiyatı

Liggo Strike Boks Lapa Çift Ellik Kick Boks Muay Thai Lapa Fiyatı

Kick boks yaparken yumruk çalışmasında kullanılan bu ürün son derece kaliteli ve dayanıklıdır. El koyma yerinde avucun tam olarak lapa kısmına oturması amacı ile yarım topuz çıkıntısı yapılarak üretilen lapa, aynı zamanda 1 cm olarak yapılan çukuru da yine antrenman esnasında elinizden çıkmaların da önüne geçecektir. Ön kısımda yer alan jel dolgusu sayesinde son derece kalın olan bu ürün elinizin zarar görmesini de önleyecektir. Ele gelen darbelere karşı darbe emilimi sağlayan bu ürün çift el ile uyum sağlayacak olarak satılmaktadır. Bedeni standart olan bu ürün cırt bantları sayesinde rahat bir kullanım sunar. Liggo strike boks lapa çift ellik kick boks Muay Thai yorumları ve kullanıcı değerlendirmeleri incelendiğinde ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Liggo strike boks lapa çift ellik kick boks Muay thai yorumlarına Trendyol'danulaşabilirsiniz.