Liggo Çift Voleybol Kolluğu Parmaklı Likralı Ellik Sporcu Kolluğu

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Liggo Çift Voleybol Kolluğu Parmaklı Likralı Ellik Sporcu Kolluğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Liggo Sport Satıcı Ünvanı: OKAN SPORT TOPTAN TEKSTİL VE SPOR MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0636074537700001 Vergi Kimlik Numarası: 6360745377
    Bu ürün Liggo Sport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Voleybol İçin Kullanıma Uygundur. - Ürün Çift Olarak Satılmaktadır. - Ürün esnek yapısı nedeniyle ölçüsü 25-30 cm arasındadır.

Ürün Özellikleri

  • Spor Branşı Genel
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Liggo Voleybol Kolluğu Parmaklı Likralı Ellik Siyah

Liggo siyah voleybol kolluğu sağlam, kaliteli tasarımı, ter tutmaz rahatlık hissi veren ergonomik kullanımıyla ön plana çıkan renkli, özel tasarım üründür. Sporcuların kullandığı önemli aksesuarlardan olup hareket sırasında kasların hızlı ısınmasını sağlayarak spor performans kalitesini olumlu yönde etkileyebilir. Dayanıklı, orijinal yapı özellikleriyle uzun süre hasar görmeden, solmadan rahatlıkla kullanılabilir. Esnek kumaş tasarımı ve rahatlığıyla öne çıkan, ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilen özel üretim üründür.

 
  • Materyal tasarım kalitesi
  • Estetik şık tasarım
  • Rahat kullanım

Liggo Siyah Voleybol Kolluğu Parmaklı Likralı Ellik Özellikleri

Liggo Siyah Voleybol Kolluğu Parmaklı Likralı Ellik Özellikleri

Liggo siyah voleybol kolluğu parmaklı profesyonel, amatör sporcular için özel olarak geliştirilen kaliteli bir kumaş dokusu, estetik, hoş tasarımıyla ön plana çıkan kullanışlı, işlevsel bir üründür. Sporcuların dirseğini darbelere karşı korur. Kişinin rahat, özgür şekilde hareket etmesine olanak sağlayan esnek, özel kumaş özelliğine sahip bir üründür. Erkek ve kadın sporcuların tercihi olan şık, dikkat çekici bu malzeme günümüzde oldukça ilgi görür. Uzun süreli kullanımlarda dahi konforlu kullanım deneyimi sunan terleme anında cilde yapışmayan orijinal, özel tasarım ürünlerdir. Dirsek kısmı ve kolun diğer taraflarını kaplayan bölümler sert, dayanıklı yapıdadır. Dirseği koruma amacıyla özel olarak dizayn edilen, ter tutmayan pratik, hijyenik kullanım avantajı sağlayan bir malzemedir. Sporcuların hareket esnasında terden dolayı rahatsız olmasını önleyen yüksek tasarım, baskı, renk kalitesiyle ön plana çıkan bu ürün müşterilerinden tam not alır.

 

Liggo Siyah Voleybol Kolluğu Kullanımı ve Yorumları

Liggo Siyah Voleybol Kolluğu Kullanımı ve Yorumları

Liggo siyah voleybol kolluğu parmaklı likralı ilgi çekici, hoş tasarımı esnek, kaliteli, dayanıklı yapı özellikleriyle ön plana çıkan oldukça kullanışlı bir üründür. Maçlarda güvenli, konforlu şekilde hareket etmenizi sağlayan, esnek kumaştan dizayn edilen malzeme sıklıkla tercih edilir. Kolun büyük kısmını kaplayarak yakın temaslarda sporcuyu etkin şekilde koruyabilir. Kasların hızlı şekilde ısınmasını sağlayan antrenman ve maç sırasında sporcuların özgür, rahat, konforlu şekilde hareket etmelerine olanak sağlayan özel tasarım ürün yüksek performans deneyimi sunar. Sporcuların uzun saatler boyunca hareket halindeyken rahatlıkla kullanabileceği stil, hoş tasarımı kullanışlılığı ile ön plana çıkan tarz ve ihtiyaçlarınıza hitap edebilen işlevsel, kullanışlı bir üründür. Liggo siyah voleybol kolluğu parmaklı likralı yorumları ve değerlendirmeleri de olumlu yöndedir. Profesyonel ve amatör sporcuların tercih olup kullanışlı, dayanıklı yapı özellikleriyle uzun süre ilk günkü kalitesiyle kullanılabilir.

 

Liggo Siyah Voleybol Kolluğu Fiyatı

Liggo Siyah Voleybol Kolluğu Fiyatı

Liggo siyah voleybol kolluğu parmaklı likralı fiyatı orijinalliği, marka ve dayanıklılığına göre değişkenlik gösterebilir. Darbelere karşı etkin koruma güvenliği sunan, özel, şık tasarımıyla oldukça ilgi gören bu ürün uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Profesyonel, işçilikli üretim safhalarından geçirilmiş olup hijyenik, rahat kullanım imkanı sunar. Maç ve antrenman boyunca konforunuzu üst seviyeye çıkaran profesyonel, amatör sporcuların tercihi olan kaliteli, kullanışlı ürünler arasında yer alır. Spor aktivitesi ve antrenmanlar sırasında güvenli, konforlu kullanım imkânı sunan esnek, kumaş kalitesi yüksek bir üründür. Kemik, eklem, kas sisteminizi koruyarak maç sırasında özgür, konforlu, emniyetli şekilde hareket etmenize yardım eder. Maç sırasında performans kalitesini artıran özellikle sporcuların tercih ettiği ter tutmayan ürünlerdir. Yüksek konfor sağlayan orijinal, dayanıklı yapı özellikleriyle sıklıkla tercih edilen bu ürünleri Trendyol'dan analiz edebilir ve hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.