2
KadınVoleybol Ayakkabısı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Lig Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısı - Siyah - Monaco G

824,49 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 44
35
36
37
38
39
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
987,34 TL
600 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lig Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısı - Siyah - Monaco G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sportmix Satıcı Ünvanı: SPORTMİX TEKSTİL AYAKKABICILIK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781068532900001 Vergi Kimlik Numarası: 7810685329
    Bu ürün Sportmix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lig Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısı - Siyah - Monaco G Cinsiyet: Unisex Kategori: Futsal Spor Ayakkabı Marka: Lig Model: Monaco G Renk: Siyah Sezon: 4 Mevsim Bağlama: Bağcıklı Dış Materyal: Suni Deri İç Materyal: Tekstil Taban Materyali: Kauçuk Taban: Düz Eğer salon sporlarına meraklıysanız bu sporlardan herhangi birini yaparken mutlaka salon zeminine uygun futsal ayakkabı giyinmelisiniz. Salon sporları için en uygun futsal ayakkabılar, taban yüzeyi geniş, ince çıkıntıları olan ve yüksek kavrama kapasitesine sahip kauçuk üründen imal edilmiş olması gerekir. Lig Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısı - Siyah - Monaco G ile ilgili tüm bilgilere yukarıdaki ürün özellikleri bölümünden erişebilirsiniz. Ayrıca Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısının tabanını fotolardan detaylı inceleyebilirsiniz. Kendinize uygun Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısı bulmak için Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısı kategorimizi inceleyebilirsiniz. Ürünümüzü web sitemiz üzerinden hemen güvenle satın alabilirsiniz. Lig marka Futsal Ayakkabı Salon Ayakkabısı modelleri uygun fiyata online ayakkabı sitesi olan alınır. Not: Çekim ortamı, ışık ve gölgelenmelere bağlı olarak görsellerde renk farklılıkları ya da parlamalar oluşabilir. Bu nedenle ürün görsellerinde biraz açık yada koyu görünebilir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Spor Branşı Voleybol

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Deri ve Tekstil
Geri Bildirim Ver