Lierac Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 15 ml - Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel

438 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
618,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lierac Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 15 ml - Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczasepeti Satıcı Ünvanı: MFA GRUP İLAÇ KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620120711800001 Vergi Kimlik Numarası: 6201207118
    Bu ürün Eczasepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göz çevresindeki yorgunluk belirtilerine karşı bakım kremi
  • Üç farklı yorgunluk belirtisini düzeltmeye yardımcı olur.
  • Şişlik, kırışıklık ve göz halkaları.
  • Içeriğindeki saf kafein ile gözaltı şişliklerinin çift hyalüronik asit ile göz çevresindeki kırışıklık görünümünün ve c vitamini ile gazaltı halkaları nedeniyle oluşan yorgunluk belirtilerinin giderilmesine yardımcı olur.
  • Mavi ışık karşıtı peptitler ile gözaltı ve çevresinin aydınlatılmasına ve ton farklılıklarının azalmasına destek olur
  • Kullanım şekli:
  • Yoğun bir bakım için sabah ve akşam uygulayın.
  • Az bir miktar alıp gözaltlarının iç kısmından dışa doğru tampon hareketler ile uygulayın.
Geri Bildirim Ver

Lierac 15 ml Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel 3508240002091 Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi

Lierac yaşlanma karşıtı göz kremi bilimden ve doğadan gelen aktif içerikleri ile göz çevresi bakımınız için işe yarayan bir çözüm sunar. Yorgunluk belirtilerini gidermek üzere hedefe yönelik bir bakım sağlar. Günlük yaşamın temposuna bağlı olarak yıllar geçtikçe şiş gözler, göz altı halkaları ve kırışıklıklar gibi yorgun görünüme neden olan cilt sorunları çoğalabilmektedir. Lierac Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel bu 3 temel sorunun giderilmesine yardımcı olur. Lierac yaşlanma karşıtı göz kremi, sıklıkla maruz kalınan mavi ışık için bariyer oluşturan peptitlerle hücre hasarına karşı koruma sağlar. Lierac yaşlanma karşıtı göz kremi 15 ml pratik uygulama sağlayan özel tüp ambalajında satışa sunulmaktadır.

  • Şiş gözler, kırışıklıklar ve göz altı halkalarına karşı etkili
  • Mavi ışık karşıtı peptitler ile geliştirilmiş özel formül
  • Günlük kullanıma uygun

Lierac Yaşlanma Karşıtı Göz Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Lierac 15 ml Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel 3508240002091 Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi Fiyatları

Lierac yaşlanma karşıtı göz kremi anında etki eder. Gözlerinizin daha az yorgun görünmesi sağlar. Mezoterapi estetik tekniğiyle geliştirilen Lierac Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel; 3 türde yorgunluk belirtilerinin giderilmesine yardımcı olanbir üründür. İçerisindeki doğal aktif bileşenler sayesinde göz çevresindeki hassas ciltte yorgunluğun sebep olduğu sorunlara karşı etkili bir sonuç sağlar. Lierac yaşlanma karşıtı krem, içerisindeki saf kafein ve çoban püskülü ile gözlerdeki şişlik sorunlarını giderir. Çift hyaluronik asit içeriği ile kırışıklık karşıtı bakım sağlar. Yoğun C vitamini ile göz altı halkalarını hedefler. İçeriğindeki özel peptitler sayesinde zararlı mavi ışığa karşı koruyucu bir tabaka oluşturarak hücresel hasarı engeller. Lierac yaşlanma karşıtı göz kremi düzenli olarak kullanıldığında 28 gün sonunda fark edilir bir etki sunar.

Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi Kırışıklık Görünümünü Azaltır mı?

Lierac 15 ml Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel 3508240002091 Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi Fiyatları

Lierac Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel yaşlanma karşıtı bir dermokozmetik ürünüdür. Göz çevresinde oluşan kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Uzun bilimsel laboratuvar çalışmaları sonucunda elde edilen ürünün formülünde yer alan çift hyaluronik asit, doğrudan göz çevresi kırışıklıklarını hedef alır. Lierac yaşlanma karşıtı göz kreminin; düzenli kullanım sonucunda yorgun görünümü azaltması konusunda gönüllüler ile yapılan klinik çalışmalarda %82 oranında memnuniyet başarısı elde edilmiştir. Güçlü ve yoğun bir etki elde edilmesi için Lierac yaşlanma karşıtı göz kremin sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulanması tavsiye edilir. Lierac yaşlanma karşıtı göz kreminde bulunan mavi ışık karşıtı peptitler ton farklılıklarının giderilip göz altı ve çevresinin aydınlatılmasına destek olur. Böylece göz çevresinde daha genç bir görünüm elde edilir.

Lierac Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi Kaliteli ve Güvenilir mi?

Yaşlanma karşıtı göz kremi; tüm dünyada güvenle kullanılan Fransız dermokozmetik markası Lierac uzmanlığı ve titiz laboratuvar çalışmaları neticesinde formüle edilmiştir. Ürünün beklenen bakımı ve etkiyi sağlaması için bilimsel veriler ışığında kaliteli ve doğal aktif bileşenler bir araya getirilir. İçeriğinde nazik göz çevresi derisine sağlık veren saf kafein, çoban püskülü, çift hyaluronik asit, C vitamini ve mavi ışık karşıtı peptitler bulunmaktadır. Lierac göz çevresi kremi özel uçlu ambalajı sayesinde az miktarda ürünü uygulama yapılacak bölgeye doğrudan bırakmanıza imkân tanır. Sonrasında kremi parmak uçlarınız ile nazik dokunuşlar eşliğinde göz altlarının iç kısmından dışa doğru yedirmeniz yeterli olacaktır.  Lierac Dioptifatigue Fatigue Correction Re-Energizing Gel yaşlanma karşıtı göz kremi yıllardır estetik uygulamalarda tercih edilen mezoterapi tekniğine uygun olarak geliştirilmiştir. Etkinliği gönüllüler eşliğinde yapılan klinik testler ile ortaya konmaktadır. Lierac göz kremi yorumlarını Trendyol’da ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz. Trendyol’un uygun fiyat avantajların yararlanarak hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz.