Lierac Gece & Gündüz Kremi - Lumilogie Day&Night Dark Spot Correction Double Concentrate 30ml 3508240000141

990 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lierac Gece & Gündüz Kremi - Lumilogie Day&Night Dark Spot Correction Double Concentrate 30ml 3508240000141

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMOWELT Satıcı Ünvanı: AHMET BURAK YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9880619552
    Bu ürün KOZMOWELT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lierac lumilogie double concentre jour nuit correction taches 30mlürün adı:Lierac lumilogie double concentre jour nuit correction taches 30mlürün markası:Lieracürün boyutu:30mlözet bilgi:Koyu leke görünümlerine karşı yoğun bakım (2 bölümlü şişe) içerisinde.Ürünün faydaları:3 farklı tipteki koyu leke görünümleri üzerinde ilk gece & gündüz konsantre bakım.1.Yeni ortaya çıkan koyu leke görünümlerini gidermeye yardımcı olur.2. Görünür koyu leke görünümlerini gidermeye yardımcı olur.3. Inatçı koyu leke görünümlerini gidermeye yardımcı olur.Daha iyi bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur.Daha eşit bir cilt tonuna kavuşmanıza yardımcı olur.Kullanım şekli:Gündüz kremini, göz çevrenize gelmeyecek şekilde tüm yüzünüze tek başına veya nemlendiricinizden önce uygulayın.Gece kremini, göz çevrenize gelmeyecek şekilde tüm yüzünüze tek başına veya gece kreminizden önce uygulayın.
Geri Bildirim Ver