2
Portatif Sistemler kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

LG XBoom On9 Bluetooth Onebody-Soundsystem Taşınabilir Ses Sistemi 1000W

14.250 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.309 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.849 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.999 TL

Ürün Bilgileri

LG XBoom On9 Bluetooth Onebody-Soundsystem Taşınabilir Ses Sistemi 1000W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUĞRA İNTERNET HİZMETLERİ Satıcı Ünvanı: İBRAHİM TARAKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2919792236000001 Vergi Kimlik Numarası: 8230060685
    Bu ürün BUĞRA İNTERNET HİZMETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LG taşınabilir ses sistemleri, super bass boost, çok renkli ışıklandırma ve parti ışıkları gibi özellikleri ile yüksek seviyede müzik deneyimi sunar.
  • Hi-Fi ses sistemi, akıllı telefon ile etkileşim kurarak müzik dinleyebilir ya da görsel şölen yapılır
  • Lg ON9 Xboom 700W, LED sistemi ile ses sisteminde kontroller sağlanır.
  • LG Xboom ON9 Bluetooth hoparlör 700W, karaoke yapabilir veya vokal ses kontrolüne yardımcı olur.
  • ON9 Xboom, otomatik DJ özelliği sayesinde yüksek kalitede müzik dinlenmesini sağlar.
  • LG müzik sistemi, ses çıkışını iki katına çıkarma işleminde LG XBOOM ON9 kablosuz bir şeklide bağlanır.
  • Optik kablo veya Bluetooth ile bağlantıları ile LG televizyona ses sistemi ile etkileşim kurar.

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Bağlantı Bluetooth
Geri Bildirim Ver

LG ON9 1000W X Boom Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi

LG ON9 1000W X Boom Bluetooth taşınabilir Hi-Fi ses sistemi, ortamda ritmi yükseltmek ya da karaoke keyfini deneyimlemek için tercih edilebilir. Modelin LED ışıkları, kaliteli ses düzeyi, birden fazla cihazla sağladığı kablosuz bağlantı gibi özellikleri vardır. Bunların yanı sıra harici girişler aracılığıyla sevdiğiniz müziklerin çalmasını da sağlayabilirsiniz. Cep telefonunuza yüklediğiniz uygulama ile taşınabilir Hi-Fi ses sisteminin üzerinde bulunan DJ Pad’i kontrol edebilirsiniz. LG markası tarafından üretilen bu sistemde müziğin tonunu ayarlayabileceğiniz standart, classic, jazz, blast, pop ve rock gibi 9 farklı mod bulunur. Zevkinize ve ortama göre dilediğiniz özelliği kullanıp müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Sistemin sahip olduğu karaoke özelliğinin yanı sıra harici giriş bölümünden de çeşitli enstrümanları bağlayarak müziğe eşlik etmeniz mümkündür. Bu modeli keyifle kullanabilirsiniz.

  • LED sistemi
  • Hafif tasarım
  • Bluetooth ile kontrol

Teknolojik LG ON9 X Boom Taşınabilir Ses Sistemi Özellikleri

Teknolojik LG ON9 X Boom Taşınabilir Ses Sistemi Özellikleri

LG ON9 XBoom; partilerin havasını değiştirerek ortamın canlanmasına yardımcı olur. Müziğin ritminin iyi hissedilmesi için hoparlörün arka kısmında destekleyici hava akışı bulunur. Sistemin sahip olduğu Dual Woofer, Super Bass Boost ve diğer gelişmiş özellikler sayesinde eğlence ortamlarının enerjisini yükseltebilirsiniz. Markanın sunduğu ses sisteminde yer alan LED ışıklar, müziğin çalmasıyla birlikte harekete geçer. Bu sayede ortamda sunulan kaliteli seslerin yanı sıra renk şöleni oluşur. LG Hi-Fi ses sistemi kontrolünü cihazın sahip olduğu Bluetooth özelliği ile sağlayabilirsiniz. Sahip olduğunuz Android cihazınızı, ses sisteminin Bluetooth bağlantısı ile 3 aygıta kadar eşleştirebilirsiniz. 3 adet cep telefonuna kadar eşleştirebilir olması sayesinde müziğe ara vermeden hoparlörü kullanım imkanı bulunur. Cihazın CD ve USB giriş bölümleri üründe mevcuttur. Bu bölümleri kullanarak harici aygıtlar vasıtasıyla şarkı listenizi kolayca oynatabilirsiniz.

Uygun LG ON9 X Boom Bluetooth Ses Sistemi Fiyatları

Uygun LG ON9 X Boom Bluetooth Ses Sistemi Fiyatları

Teknolojik cihazların gelişmiş özelliklere sahip olması fiyatlarına da yansır. Ürünün markası, kalitesi, nitelikleri ve talebine bağlı olarak fiyatları değişken olabilir. LG ON9 1000W X Boom Bluetooth taşınabilir Hi-Fi ses sistemi fiyat açısından oldukça iyi bir seçenek olarak ön plana çıkar. Çeşitli bütçelere sahip müşterilerin, üstün performans ve kaliteye sahip bu cihaza ulaşmaları bu sayede mümkün hale getirilir. Marka, ürettiği teknolojik cihazlarda müşteri memnuniyetine oldukça önem verir. Bu verilen önem cihazın estetiğine, kalitesine ve eklenti niteliklerine yansır. Uzun dönemler sorunsuz bir şekilde kullanım imkanı bulabileceğiniz Bluetooth bağlantılı ses sistemi, taşımanızı pratik bir hale getirmenizi sağlamak için dengeli bir ağırlıkta üretilir. Ayrıca dilerseniz evinizde günlük hayatta dilerseniz geniş mekanlarda verilen partiler için kullanabileceğiniz hoparlörün ses kalitesi kadar kontrolü de basittir. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

LG ON9 X Boom Taşınabilir Ses Sistemi Yorumları

LG ON9 X Boom Taşınabilir Ses Sistemi Yorumları

Teknolojik cihazlar satın alınmadan önce çeşitli araştırmalar yapılır. Bu araştırmalar hem bütçe hem de zaman açısından tasarruf etmenizi sağlar. LG ON9 1000W X Boom Bluetooth taşınabilir Hi-Fi ses sistemi yorum ve değerlendirmeleri sayesinde cihazın nitelikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Hafif ve şık bir tasarıma sahip olan hoparlörün 2 adet USB ve 1 adet CD giriş alanı bulunur. Önceden hazırladığınız çalma listelerini bu alanları kullanarak oynatabilirsiniz. Dilerseniz de Android cep telefonunuz ile cihazın Bluetooth bağlantısını kullanarak anlık olarak müziği kontrol edebilirsiniz. Otomatik olarak açıp kapatabileceğiniz cihazı kullanarak karaoke de yapabilirsiniz. Ses iptali ve vokal efekti sayesinde kaliteli bir karaoke deneyimi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun gibi birçok niteliğe sahip Bluetooth taşınabilir ses sistemini Trendyol üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz.