LG Gp60nb50 Slim Usb Dvdrw Siyah - External

5.599 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LG Gp60nb50 Slim Usb Dvdrw Siyah - External

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk Siyah Bağlantı Şekli USB Ürün Tipi DVD-RW Dvd Okuma Hızı 8x Dahili / Harici Harici Garanti Süresi 24 Ay Dvd Yazma Hızı 8x Resimde Görünen Ürün Gönderilecektir. Aksi belirtilemedikçe adet fiyatıdır toptan alımlarda koli içi adetleri belirtilmektedir. Evimshopping Güvencesi ile Kapınıza Kadar Gönderiyoruz. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toplu alımlarda teklif istemeyi unutmayın ürünlerimizin tamamını sitemizden inceleyebilirisiniz -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ürün Özellikleri

  • Optik Sürücü Tipi DVD Yazıcı
Geri Bildirim Ver

LG Gp60nb50 Slim Usb Dvdrw Siyah - External

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte elektronik eşyaların portatif alternatiflerine olan talep artmıştır. Bu portatif araçlar taşıma kolaylığı sağlar. Pratik kullanımı ile öne çıkan bu aletler, günlük hayattaki işleri daha kolay halletmenizi sağlar. LG GP60NB50 Slim USB DVDRW Siyah External taşınabilir DVD yazıcı donanımı ve tasarımı ile beklentilerinizi karşılar. DVD yazıcıların ya ses çıkarmadan ya da düşük ses ile çalışması beklenir. Bu ürünün silent plant teknolojisi ile donatılması disk okunurken çıkan sesi minimum seviyede tutar. İdeal düzeylerde tutulan ses rahatsız olmanızı engeller ve rahatlıkla çalışmanız mümkün olur. Hem kişisel işlerinizde, hem de çalışma hayatınızda kullanabileceğiniz bu ürün, sunduğu özelliklerle size büyük kolaylık sağlar. Siz de bu ürün sayesinde olduğunuz her yerde veri aktarımı işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Hızlı yazma ve okuma
  • Taşınabilir boyutlar
  • Fonksiyonel kullanım

Pratik Tasarımıyla LG GP60NB50 Slim USB DVDRW Siyah External

Pratik Tasarımıyla LG GP60NB50 Slim USB DVDRW Siyah External

Herhangi bir elektronik alet alırken tam olarak hangi amaçla kullanacağınızı ve kullanım sıklığını belirlemek önemlidir. LG GP60NB50, 5,7 inç genişliğinde 5,4 inç derinliğinde ve 0,5 inç yüksekliğinde ebatlara sahip olan taşınabilir özellikte bir DVD yazıcıdır. Bu özel olarak tasarlanmış boyutu, onu her yerde pratik bir şekilde kullanmanızı kolaylaştırır. LG DVD-RW yazıcıyı evde, iş yerinde ve seyahatlerde yanınızda bulundurarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Okuma ve yazma hızı oldukça yeterli olan bu ürün kullanışlı yapısı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Bu ürün sahip olduğu 8x okuma hızı özelliği sayesinde veri aktarım hızı yeterlidir. LG modelinin bu özelliği programları daha hızlı ve etkili bir şekilde kullanmanızı sağlar. Siz de pratik ve kullanışlı olması ile öne çıkan bu ürünü tercih ederek işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.

LG GP60NB50 Slim USB DVDRW Siyah External Kullananlar

LG GP60NB50 Slim USB DVDRW Siyah External Kullananlar

LG yazıcı, cd ve DVD’lere kolay aktarım yapmanızı sağlar. Bunun yanında DVD içerisinde bulunan tüm dosyaların başka belleklere aktarımını yapmanız mümkün olur. Bu ürünün bulundurduğu farklı yazma hızı özellikleri yazıcınızın çalışma hızına katkı sağlayarak, aldığınız verimi maksimum seviyeye çıkartır. Bu yazıcıda kolaylık sağlayan farklı yazma hızı özellikleri bulunur. Bu sayede işinizi istediğiniz hızda hallederek çabuk bir şekilde tamamlayabilirsiniz. LG GP60NB50 Slim USB DVDRW siyah external kullananlar ürünün pratik, hızlı ve kullanışlı olması sebebiyle memnun kalırlar. Cihazın bağlantısı USB ile sağlanır. Bağlantıyı kurmak ve ürünü hızlıca çalıştırmak oldukça kolaydır. Yazıcı, TV ve bilgisayarınızla hızlı ve sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Taşıma kolaylığı, pratik kullanım ve yüksek performans sağlayan bu cihaz ile işlerinizi kolay hale getirebilirsiniz.

LG GP60NB50 Slim USB DVDRW Siyah External Fiyatları

LG GP60NB50 Slim USB DVDRW Siyah External Fiyatları

Cd ve DVD’ye kolaylıkla veri aktarımı yapmanızı sağlayan DVD yazıcılar kullanımı yaygınlaşmış cihazlardır. Dilediğiniz bilgi, görüntü ve ses verilerini bilgisayarda görüntüleyebilmenize ve bilgisayara taşıyabilmenize olanak sağlayan bu donanımlar depolama, çoğaltma, aktarma ve görüntüleme işlemlerinizi rahatlıkla yapmanızı sağlar. Bu alanda üretilmiş kaliteli bir ürün olan LG Slim USB DVDRW Siyah External, kullanışlı yapısı ile öne çıkar. LG GP60NB50 Slim USB DVDRW siyah external yorumlarında ürünü kullanan müşterilerin deneyimleri yer alır. Siz de yorumları okuyarak ürünün çeşitli kullanım avantajlarını öğrenebilirsiniz. Ürünün yüksek performans göstermesi müşterilerin memnuniyetini artırır. LG GP60NB50 Slim USB DVDRW siyah external fiyatları değişiklik gösterebilir. Trendyol’un kampanya ve fırsatlarını takip ederek bu ürüne indirimli fiyatlar ile ulaşabilirsiniz. Avantajlarla dolu keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayarak kaliteli bir ürünü indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.