LG A9petnbed Kablosuz Dikey Süpürge

29.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LG A9petnbed Kablosuz Dikey Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: katile Satıcı Ünvanı: AYFER YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540716920
    Bu ürün katile tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Etkili parçacık toplayıcı power drive nozzle™
  • Tek dokunuşla kontrol
  • 5 aşamalı filtre sistemi
  • 80 dakikaya kadar çalışma süresi sunan çift batarya sistemi dual powerpack™
  • 3 farklı saklama ve şarj yöntemi
  • Optimum denge sağlayan tutma kolu opti-Balanced handle™
  • Ürün kapalı kutu sıfır lg türkiye garantilidir. Garanti süresi 2 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
Geri Bildirim Ver

LG A9PETNBED Kablosuz Dikey Süpürge

Ev temizliği denilince akla gelen ürünlerden ilki elektrikli süpürgelerdir. Ev temizliğini eğlenceli ve kolay bir hale getiren elektrikli süpürgeler, temizlik süresinin de kasılmasını sağlar. Dikey süpürgeler, popüler hale gelen modellerdendir. LG A9PETNBED kablosuz dikey süpürge ev, araba, iş yeri gibi alanlarda hijyen sağlamak için idealdir. Değiştirilebilen çeşitli uçları sayesinde köşelere, dar alanlara kolayca erişir. Kablosuz oluşu kullanım sırasında kolaylık sağlar. Çift batarya sistemi sayesinde uzun süre kullanmanız mümkündür. Güçlü lityum iyon bataryaya ve 80 dakikaya kadar çalışma performansına sahiptir. Cihazı tek tuşla açıp kapatmanız mümkündür. Ergonomik tasarımı ve hafif yapısı sayesinde tek elle rahat bir şekilde kullanılır. Çöp haznesi dolduğunda çıkarma düğmesine bakarak tek elle kolayca boşaltmanız mümkündür.

  • Değiştirilebilir ek uçlar
  • Kablosuz kullanım
  • Çift batarya sistemi

Etkileyici Fitre Sistemiyle LG Kablosuz Dikey Süpürge

Etkileyici Fitre Sistemiyle LG Kablosuz Dikey Süpürge

LG A9PETNBED şarjlı dikey süpürge gelişmiş filtre sistemiyle güçlü performans sergiler. Beş aşamalı filtresi sistemiyle ince tozları dahi hapseder. İlk üç filtre büyük parçaları hapsederken son iki filtre 2.5 mikrona kadar tozun filtre içinde tutulmasını sağlar. Uzun kullanım sonrası filtrelerde toz birikebilir. Bu durumlarda filtrelerin çıkarılıp temizlenmesi mümkündür. Filtreleri çıkarmak için boşaltım kapağını açmanız yeterlidir. Kurduktan sonra filtreleri makinanıza yerleştirip yeniden kullanmanız mümkündür. LG kablosuz dikey süpürge 400 W gücündeki motoruyla temizlik ihtiyaçlarınızı karşılar. Çifte batarya sistemi sayesinde normal modda 80 dakika çalışma süresine sahiptir. Şarjı bitmesi halinde dilediğiniz pozisyonda, üç buçuk saatte şarj olur. Duvara sabitleme, ayakta durma ve kompakt moda sahiptir. Süpürgenizi kullanmadığınız anlarda dilediğiniz şekilde saklayabilir, şarj edebilirsiniz. LG dikey süpürge farklı saklama ve şarj şekilleri sayesinde alandan tasarruf etmenizi sağlar.

Ayarlanabilir Boyuyla LG Kablosuz Dikey Süpürge

Ayarlanabilir Boyuyla LG Kablosuz Dikey Süpürge

Ürün ayarlanabilir boyu sayesinde temizlik esnasında kolaylık sağlar. Yüksek denge sağlayan tutma kolu ve ayarlanabilir borusu, farklı alanların temizliğini kolaylaştırır. Model, dört farklı uzunluk ayarlama seçeneğiyle kısa sürede geniş bir alanı zorlanmadan temizlemenizi sağlar. Uzunluğu farklı ayarlarla 112 cm ve 8,8 cm arasında değiştirilebilir. Kısa moda ayarlayarak araç koltuğu, bagaj gibi alanları kolayca temizleyebilirsiniz. Ürün 2,7 kg ağırlığa sahiptir. Yatak, halı ve köşeler için ayrı uçlara sahiptir. Power Drive Nozzle başlığı içindeki silindir sayesinde yüksek performans sergiler. Büyük parçaları kolayca çeker. Kullanım sonrasında başlığın alt kısmını çevirerek silindiri çıkarabilir, temizleyebilirsiniz. LG A9PETNBED şarjlı dikey süpürge gümüş rengiyle şık bir görünüme sahiptir. Tasarımı sayesinde evinizin havasına kolayca uyum sağlar. Duvara monte halde ya da ayakta salonunuzun bir köşesine kaldırabilirsiniz.

LG 9PETNBED Kablosuz Dikey Süpürge Fiyatları ve Yorumları

LG 9PETNBED Kablosuz Dikey Süpürge Fiyatları ve Yorumları

LG A9PETNBED kablosuz dikey süpürge fiyat performans ürünüdür. Ürün güçlü motoruyla temizlik ihtiyaçlarınızı karşılar. 25 V çifte bataryasıyla uzun süreli kablosuz kullanım imkanı sunar. 3.5 saat gibi kısa bir sürede ve 3 farklı pozisyonda şarj edilmesi mümkündür. Ürün AeroScience teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji sayesinde, mini siklonlar hava akımı ve tozları birbirinden ayırır, böylece makina yüksek performansta çalışır. LG A9PETNBED dikey süpürge teknolojik özellikleri ve ideal boyutlarıyla ev, iş yeri ve araç temizliğindeki yardımcınızdır. Tek tuşla açılıp kapanır. Bataryasını çıkarma için kenarlarda bulunan tuşlara basmanız yeterlidir. Kolay kavrama sağlayan tutma kolu, kullanım esnasında rahat etmenizi sağlar. Ürüne ait değerlendirmeleri inceleyebilir, ürün hakkında yazılmış olan yorumları okuyabilirsiniz. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan avantajlı fiyat seçenekleriyle ürüne sahip olabilirsiniz.