LG Chem Membran Fav-water 5 Aşamalı 8 Litre Metal Tanklı Su Arıtma Cihazı

3.200 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LG Chem Membran Fav-water 5 Aşamalı 8 Litre Metal Tanklı Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAGA Satıcı Ünvanı: FATİH CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050070968
    Bu ürün CAGA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LG Chem Membran 5 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Ürün Özellikleri: İncelemiş olduğunuz ürün 8 Lt. metal tanka sahiptir. Sağlığınız açısından plastik tank kullanmamaya dikkat etmelisiniz. Herhangi bir su kesintisinde deponuzda var olan arıtılmış suyu kullanmaya devam edebilirsiniz. Pompasız bir modeldir, şehir şebeke su basıncının yeterli olduğu tüm evlere uygundur. Ürün yanında lüks model musluk, Lg Chem marka membran (80 GPD), bağlantı hortumu, bağlantı aparatları, kullanma kılavuzu, garanti belgesi ve fatura ile gönderilecektir. NSF Water Quality onaylı cihazlardır. Cihaz renkleri değişiklik gösterebilir (yeşil,mor,mavi,siyah,kırmızı..), herhangi bir özel renk istek durumunda lütfen bildiriniz. Ürünün kapalı kasa olması ve tezgah altında tüm parçaların bir arada olmasıyla mutfağınız için şık bir üründür. 24 ay garanti kapsamındadır. Herhangi bir servis anlaşmamız olmayıp kurulum müşterilerimize aittir. Cihazda sisteme giren şebeke suyu 5 farklı geçer. Her aşamada 5 farklı aşamadan da geçen su, içerisinde bulunan bütün zararlı maddelerden arınarak içme suyu haline gelir. Bu aşamalar sırasıyla şu şekildedir: 1.Filtre - Ön filtre: Bu filtre 5 mikron gözeneklere sahiptir. Böylece şebekeden alınan su bu filtre sayesinde kaba tortu, kir,kum çakıl vb. Maddelerden arınır ve çok daha berrak bir hale gelir. 2.Filtre - Aktif karbon blok filtre: klor gibi bütün kimyevi maddelerden suyu arındırarak kötü kokuyu alan ve tadını güzelleştiren filtredir. 3.Filtre - 1 Mikron supun filtre: bu filtrenin 1 mikron hassasiyeti vardır. Böylece ilk iki filtreden geçen sutekrar süzülür, tat ve sistemin en önemli filtresi olan membran filtreye gönderilir. 4.Filtre - Membran filtre(LG Chem): Dünya genelinde sayıları çok az olan öncü kimya firmaları tarafından üretilen bu filtre, 3 kat kompozit polyamidden oluşur. Ileri teknoloji olan membran filtrenin gözenekleri milimetrenin milyonda birinden daha küçüktür. Buraya gelen su %96-99 ağır metal (kurşun,cıva arsenik…), kireç,nitrit,bakteri ve virüs giderimine maruz kalır. 5.Filtre - Tatlandırıcı filtre: Mikrop, bakteri ve içerisinde çözünmüş maddelerden arıtılmış bu filtre suyun tatlandırılmasını sağlayarak içimi güzel bir su elde edilmesi görevinde rol alır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 8 L
Geri Bildirim Ver