Leziz Natura Arı Ekmeği 300 gr (PERGA)

490 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Leziz Natura Arı Ekmeği 300 gr (PERGA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Leziz Natura Satıcı Ünvanı: LEZİZ ARICILIK GIDA TARIM ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608128977700001 Vergi Kimlik Numarası: 6081289777
    Bu ürün Leziz Natura tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arı ekmeği, arıların doğadan topladıkları polenleri petek gözlerine taşıması ve bütün mevsim boyunca burada fermente etmesiyle oluşan mükemmel bir besindir. Polenler peteklere yerleştirildikten sonra arılar tarafından sıkıştırılır, bu sırada arılar polene kendi enzimlerini ekler, biraz bal ve balmumu da eklenen polen bütün mevsim boyunca peteklerde kalarak iyice fermente olur.Polenin dışındaki selüloz tabakası kovandaki fermentasyon sırasında etkisizleşir ve ortaya biyoyararlanımı yüksek arı ekmeği çıkar. Arı ekmeği polende bulunan bileşenlerin yanı sıra arıdan gelen amino asit, peptit ve enzimler içerir. • Arı ekmeği güçlü bir vitamin ve enerji kaynağıdır. İçeriğinde polenden daha fazla K vitamini ve 6 kat daha fazla laktik asit bulunur. • Yapısında yüksek miktarda antioksidan bulunur. Antioksidanlar serbest radikallere karşı koruyucu etki gösterir. • Arı ekmeği besin emilimi yüksek bir arı ürünüdür. Kolay sindirilebilir bir yapısı vardır. • Arı ekmeğinin besin değeri hem zengin hem de önemli vitamin ve minerallerden oluşur. • Arı ekmeği, barındırdığı B-grubu vitaminleri ve aminoasitler nedeniyle süper gıdalar arasında üst sıralarda yer almaktadır. • Arı ekmeği polenden elde edilse de farklı kimyasal yapıya sahiptir. • Arı ekmeği yapısal olarak %20 protein, %3 lipid, %24-35 karbonhidrat, %3 vitamin ve mineral içermektedir. Ayrıca C, B1, B2, E, H, K vitaminleri, laktik asit, folik asit, pantotenik asit, sakkaroz, amilaz, fosfataz gibi enzimler ile flavonoidler, karatenoidler içermektedir. Tüketim Önerisi: Çocuklar günde 3-6 adet, yetişkinler ise 6-12 adet tüketilebilir. Uyarı: 12 aylıktan küçük bebeklere bal ve bal içeren ürünlerin yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Leziz Natura Arı Ekmeği Ürünleri Trendyol’da!

Doğal besinler ile vücudunuzun ihtiyacı olan ek gıdaları alabilirsiniz. Arılar tarafından fermente edilerek üretilen Leziz Natura 300 g arı ekmeği, süper gıda olarak ek besinler arasında yer alır. Söz konusu ürün, petekler içerisinde bir yıl boyunca fermente olduktan sonra toplanarak küçük parçalar hâline getirilir. Üretiminde sadece arıların rol aldığı söz konusu besin, günlük kullanım için uygundur. Antik metinlerde Ambrosia, Tanrı besini şeklinde adlandırılan yiyecek olduğu düşünülen arı ekmeği; pek çok vitamin, enzim ve minerali bünyesinde barındırır. İçeriği sayesinde sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan tüm besinleri tek seferde edinebilmenize olanak sağlar. Pek çok fayda sunan Leziz Natura 300 g arı ekmeğinin genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Süper gıda olarak adlandırılır.
  • Boyut: 300 gram
  • Her yaştan kişinin kullanımına uygundur.

Leziz Natura 300 g Arı Ekmeğinin Özellikleri Nelerdir?

Leziz Natura 300 g Arı Ekmeğinin Özellikleri Nelerdir?

Arıların polen toplaması ve bal üretimi esnasında oluşan ürün, peteklerin üzerinde fermantasyon işlemi ile meydana gelir. Doğal bir üretim sürecine sahip olması, Leziz Natura 300 g arı ekmeğini sağlıklı kılan başlıca özellikler arasındadır. Bu arı ekmeğinin içerisinde yüksek miktarda amino asit, peptit ve enzimler bulunur. Vitamin bakımından da zengin olan bu ürün, ihtiyacınız olan günlük enerjiyi elde edebileceğiniz bir kaynaktır. Leziz Natura 300 g arı ekmeğinin sahip olduğu vitaminlerin içerisinde C, B1, B2, E, H ve K sayılabilir. Kan kaybını önemli ölçüde engelleyen K vitamini, aynı zamanda kemik gelişiminde de etkili bir rol oynar. Ürün; yapısı gereği içerisinde %20 protein, %3 lipid, %24-35 karbonhidrat ve %3 oranında vitamin, mineral barındırır. Böylece insan vücudunun ihtiyacı olan tüm besinleri bir arada sunar.

Leziz Natura 300 g Arı Ekmeği Sağlığa Faydalı mıdır?

Leziz Natura 300 g arı ekmeği, bir diğer adıyla perga, faydalı bir üründür. Sağlığa olan yararları ile bilinen ürün, süper gıda olarak da adlandırılır. İçerdiği vitaminler, vücudun ihtiyacı olan ve sağlıklı bir şekilde çalışmasına katkı sağlayan özelliklere sahiptir. Bunların yanı sıra ürün; laktik, folik ve pantotenik asitler ile kemik gelişiminden hücre bölünmesine ve kırmızı kan alyuvarlarının çoğalmasına kadar pek çok konuda oldukça etkilidir. Leziz Natura 300 g arı ekmeği, doğal şekere sahip olması sayesinde tatlı bir yapıdadır. Ayrıca kolay sindirilebilir bir özelliktedir. Emilimi yüksek olan bu ürün, kolay elde edilemeyen P vitaminine de ev sahipliği yapar. İnsan sağlığına birçok konuda fayda sağlayan P vitamini sayesinde bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Leziz Natura 300 g arı ekmeği, aynı zamanda antioksidan özelliğine de sahiptir.

Leziz Natura 300 g Arı Ekmeği Nasıl Tüketilmelidir?

Leziz Natura 300 g arı ekmeği, her yaştan kişinin kullanımına uygun bir yapıya sahiptir. Söz konusu arı ekmeğinin yemekten yaklaşık yarım saat önce tüketilmesi tavsiye edilir. Kuru olarak tüketebileceğiniz Leziz Natura 300 g arı ekmeği, eriyerek kana karışır. Çocukların günde yaklaşık olarak 3 – 6 adet, yetişkin bireylerin ise 6'li 12 adet arı ekmeği tüketmesi önerilir. Dilerseniz Leziz Natura 300 g perga arı ekmeği yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu sağlıklı ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.