Lexron Güneş Enerjisi Hazır Solar Paket 600 Watt Inverter 170 Watt Panel

9.499,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lexron Güneş Enerjisi Hazır Solar Paket 600 Watt Inverter 170 Watt Panel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NASAENERJİ Satıcı Ünvanı: NASA YENİLENEBİLİR ENERJİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629155572100001 Vergi Kimlik Numarası: 6291555721
    Bu ürün NASAENERJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siz de kendi elektriğinizi kendiniz üretin ! artık nasıl tasarım yapacağım diye düşünmenize gerek yok! Son kullanıcılar için tasarladığımız solar paket sistemlerden ihtiyacınıza en uygun olanını seçerek
  • yaylada, bağ evinizde, bahçenizde, kampta, karavanda, yazlıkta kısacası elektrik ihtiyacınız olan her yerde solar paket sistemlerimizden faydalanabilirsiniz. paket içeriği 1 adet 600 w modifiye sinüs inverter 1 adet 100 ah jel akü 1 adet 170 w güneş paneli 10 ah solar şarj regülatörü 10 metre 4 mm2 solar kablo solar bağlantı konnektör solar sistem ile neler çalışır led tv 3 saat uydu anteni 3 saat 2 adet lamba 4 saat sınırsız telefon şarjı istege göre paket sistem tasarlanmaktadır. Kullanmak istediginiz cihazları ve kullanım sürelerini bize ulaştırın en kısa sürede size en uygun sistemi tasarlıyalım.
Geri Bildirim Ver