Lexron Güneş Enerjisi Hazır Solar Paket 1200 Watt Büyük Buzdolabı + Tv

34.499,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lexron Güneş Enerjisi Hazır Solar Paket 1200 Watt Büyük Buzdolabı + Tv

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NASAENERJİ Satıcı Ünvanı: NASA YENİLENEBİLİR ENERJİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629155572100001 Vergi Kimlik Numarası: 6291555721
    Bu ürün NASAENERJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİZ DE KENDİ ELEKTRİĞİNİZİ KENDİNİZ ÜRETİN ! Artık nasıl tasarım yapacağım diye düşünmenize gerek yok!Son kullanıcılar için tasarladığımız solar paket sistemlerden ihtiyacınıza en uygun olanını seçerek
  • yaylada, bağ evinizde, bahçenizde, kampta, karavanda, yazlıkta kısacası elektrik ihtiyacınız olan her yerde solar paket sistemlerimizden faydalanabilirsiniz. PAKET İÇERİĞİ3 Adet 280 Watt Güneş Paneli4 Adet 100 Ah Jel Akü 1 Adet 1200 Modifiye Sinüs İnverter (24V)1 Adet 30 Ah Şarj Kontrol Cihazı20 Metre Solar Kablo 1 Adet 3 lü Konnektör2 Adet Mc4 SOLAR SİSTEM İLE NELER ÇALIŞIR 1 ADET LED TV 8 SAAT1 ADET UYDU ANTENİ 8 SAAT3 ADET LED AMPUL (7W) 8 SAAT1 ADET BÜYÜK BUZDOLABI 24 SAATSINIRSIZ TELEFON ŞARJI İSTEGE GÖRE PAKET SİSTEM TASARLANMAKTADIR. KULLANMAK İSTEDİGİNİZ CİHAZLARI VE KULLANIM SÜRELERİNİ BİZE ULAŞTIRIN EN KISA SÜREDE SİZE EN UYGUN SİSTEMİ TASARLIYALIM.
Geri Bildirim Ver