3
Yılbaşı Süsleri kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Leva House Yılbaşı Kapı Süsü Kapı Çelengi 24 cm Yılbaşı Kokinalı Kozalaklı Çelenk 240844

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,99 TL

Ürün Bilgileri

Leva House Yılbaşı Kapı Süsü Kapı Çelengi 24 cm Yılbaşı Kokinalı Kozalaklı Çelenk 240844

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dükkanönü Satıcı Ünvanı: DÜKKANÖNÜ E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0321071098200001 Vergi Kimlik Numarası: 3210710982
    Bu ürün Dükkanönü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yılbaşı Kokinalı Kozalaklı Çelenk KOZALAKLI YILBAŞI SÜSLÜ KAPI ÇELENGİ ÖLÇÜLER Çap: 24cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Boyut Orta Boy
Geri Bildirim Ver

Leva House Yılbaşı Kapı Süsü Kapı Çelengi 24 cm Kokinalı Kozalaklı Çelenk

Yeni yıl geldiği zaman yaşam alanları başta olmak üzere her yer süslenir. Yılın özel zamanlarından biri olduğu için ekstra özen gösterilir. Kendine has bir konsept oluşturmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri Leva House yılbaşı kapı süsü kapı çelengi 24 cm kokinalı kozalaklı çelenk olur. Yılbaşı ruhunu yansıtan bir süs eşyasıdır. Pek çok farklı ürün ile uyum içinde kullanılabilir. Yoğun ilgi gören bir süstür. Geniş bir ürün skalası arasında göz önünde duran kapı süsü, rengi ve modeli ile her zevke hitap eder. Üretildiği malzemeler sayesinde evlerde ve ofislerde kullanılabilir. Böylece dekoratif bir etki de yaratılabilir. Kişisel zevklere hitap edebilecek şekilde tasarlanır. Yılbaşı ağaçlarının tepesinden, kapılara kadar birçok farklı noktaya yerleştirilebilir. Sıcak ve samimi bir görüntü oluşturur. Ortamın havasını ısıtır.

  • Geniş kullanım alanı
  • Dekoratif ürün
  • Uygun fiyat

Leva House Yılbaşı Kapı Süsü ile Evlere Canlılık Kazandırın

Leva House Yılbaşı Kapı Süsü ile Evlere Canlılık Kazandırın

Pek çok farklı kullanım alanı bulunur. Yılbaşı ve süsleme denince akla gelen ilk ürünlerden biri olur. İstenen her yere ve noktaya yılbaşı ruhunu yansıtmak için ideal bir seçenektir. Dekoratif bir etkiye sahiptir. Oda ve balkon kapılarına, vitrinlere yerleştirilebilir. Leva yılbaşı kapı süsü, yılbaşında tercih edilen popüler ürünlerden biridir. Çember şeklindeki ürün, küçük çam ağacı görünümü ile öne çıkar. Birçok farklı model arasından dikkatleri üzerine çeker. 24 cm’lik ölçüleri sayesinde ergonomik bir üründür. Her yere kolayca yerleştirilebilir. Şık ve eğlenceli bir üründür. Kokinalı kozalaklı olması ile dinamik bir görünüme sahiptir. Kırmızı rengi ile fark yaratır. Yılbaşı konseptine üst seviyede uygunluk gösterir. Leva House kapı süsü, evlerin ve odaların kapıları haricinde ofislerin birçok noktasında da kullanılabilir. Yılbaşı dekorasyonuna büyük oranda katkı sağlar.

Dekorasyona Katkıda Bulunan Leva House Yılbaşı Kapı Süsü

Dekorasyona Katkıda Bulunan Leva House Yılbaşı Kapı Süsü

Yılbaşı konseptini ev dekorasyonuna uyarlamak isteyenlerin tercihi olan yılbaşı kapı çelengi, dekoratif eşyalar arasında ön plana çıkar. Kişilerin tercihine göre seçilebilen ürün, yılbaşı zamanı geldiğinde hemen her hane için satın alınır. Her dekorasyona uyum sağlayan ve rengi ile farkını ortaya çıkaran kapı süsü, son zamanların popüler parçalarından biri haline gelir. Çam ağaçlarının tepe noktasına da yerleştirilebilir. Kapılara ve çam ağaçlarına olduğu gibi duvarlara da asılabilir. Yılbaşına ait birçok motife uyum sağlayan süs, farklı ev aksesuarlarına eşlik eder. Sık kullanılan tüm parçalarla eşleşmiş bir şekilde kullanılır. Leva House yılbaşı kapı süsü kapı çelengi 24 cm kokinalı kozalaklı çelenk yorumları ürünün yılbaşı konseptine yüksek oranda katkı sağlamasına vurguda bulunur. Sık tercih edilen yılbaşı aksesuarlarından biri olması ile beğeni toplar. Yoğun ilgi gördüğü konumunu uzun süre korur.

Leva House Yılbaşı Kapı Süsü Fiyatları

Leva House Yılbaşı Kapı Süsü Fiyatları

Evin farklı odalarında kullanılabilir. Her dekorasyona ve zevke uygunluk gösterir. Leva House yılbaşı kapı süsü kapı çelengi 24 cm yılbaşı temasına rahatça uyum sağlar. Ortamları tamamen yeni yıla uygun şekilde hazırlama şansı tanır. Oldukça güzel ve ilgi gören aksesuarların başında gelir. Yılın 2 ayı boyunca kullanılabilir. Yıl boyunca da tercih edilebilen süs, evlerin kapı dışına yerleştirilebilir. Böylece eve gelen misafir ve davetliler şık bir şekilde ağırlanmak üzere karşılanabilir. Konsept ürünler arasında boy gösterir. Evlerde şık bir görünüm yakalanabilir. Farklı kullanım alanları bulunur. Kapılara, duvarlara, camlara yerleştirilebilir. Birçok farklı zemine ve yüzeye uygunluk gösterir. Çocukların odalarında da sıklıkla kullanılır. Leva House yılbaşı kapı süsü kapı çelengi 24 cm kokinalı kozalaklı çelenk fiyatları avantajlı aralıklarda seyreder. Siz de ev dekorasyonunu yılbaşına uyarlamak için ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.