Schulzz Bebek Kafa Koruma Emniyet Kaskı Ayarlanabilir Ölçü

699,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schulzz Bebek Kafa Koruma Emniyet Kaskı Ayarlanabilir Ölçü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APSTORE TİCARET Satıcı Ünvanı: AHMET ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1415352623200001 Vergi Kimlik Numarası: 6750327254
    Bu ürün APSTORE TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EMEKLEMEYE BAŞLAYAN VE YENİ YÜRÜMEYE ÇALIŞAN BEBEKLER İÇİN KORUYUCU KASK PREMIUM ÖZEL SERİ SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA Bebekler Özgür, Anneler Rahat Bebeklerinize kafalarında yaralanma korkusu olmadan yeni yerleri keşfetmeleri için hak ettikleri güven ve özgürlüğü verir. İyi planlanmış tasarımı sayesinde bebeğinize istediği yere özgürce hareket etme şansı verirken, sadece bebeğinizin kafasını korumakla kalmaz, gereken havalandırma ve konforu da sağlar. Böylece bebeğinizin kafası sıradan bir kask veya şapkaya göre çok daha serin kalır. Ev içerisindeki aktif bebekler için ideal bir çözümdür. Özellikler: Özellikle Emekleyen ve Yürümeye Başlayan Bebekler için Çarpma ve Darbelere Karşı Koruyucu, Ayarlanabilir Güvenlik Kaskları Tamponlama ve koruma fonksiyonu ile bebeğin kafasını çarptığı durumlarda bebeğin kafasına alacağı zararı azaltabilir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Ağırlık: 62 gr (100 gr’dan hafif) Ölçü: 43-56 cm baş çevresi (7- 80 ay için idealdir) Malzemeler: Dış kaplama: %100 pamuk Astar:%100 pamuk Dolgu Malzemesi: Çok fonksiyonlu özel IXPE köpük malzeme Renk Seçenekleri Elma dizayn-Unisex PAKET İÇERİĞİ 1 xBaby Kask + Talimatları + UYARILAR Koruyucu güvenlik kaskları profesyonel kaskların yerine kullanılamaz. Lütfen dışarıdayken, bisiklet, elektrikli bisiklet ve motosiklet kullanımında profesyonel, tam koruyucu sert kaskları tercih ediniz. · Bebek ve çocuklar koruyucu güvenlik kasklarıkullanımında dahi ebeveyn gözetiminde olmalıdır. Kasklar asla bir ebeveyn gözetiminin yerini tutamaz. Bebeğinizi hiçbir zaman yüksek bir yerde yalnız başına bırakmamalısınız. · Henüz emeklemeyen bebekler bile yuvarlanarak ya da sürünerek yüksek yataklardan ve koltuklardan düşebilirler. Bu ürünler, ağır darbelere ve yüksekten düşmelere karşı korumayı garanti etmez. · Daddy Chen Koruyucu güvenlik kaskları oyuncak değildir. Safety Standard:GB18401-2010 (Class A) AutoBuilder 27 cm yükseklik, 19 cm uzunluk ve 16 cm genişliktedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Çeşit Sulu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver