Letang Telefon Soğutucu Fan + Aliminyum Destekli Soğutucu Radiator F3 Ice Pro

589 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Letang Telefon Soğutucu Fan + Aliminyum Destekli Soğutucu Radiator F3 Ice Pro

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLYDİGİ Satıcı Ünvanı: BYT BİLİŞİM İLETİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195061544800001 Vergi Kimlik Numarası: 1950615448
    Bu ürün FLYDİGİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Letang telefon soğutucu fanı yüksek performans gerektiren uygulama ve oyunlarda ısınan telefonlar için kullanılır. Alüminyum destekli soğutucu kaliteli materyallerden üretildiği için uzun vadeli kullanım ömrüne sahiptir.
  • Alüminyum soğutucu işlevselliği sayesinde telefonu sürekli soğutmaya devam eder ve hızını artırır. Soğutma işlemi cihazın işlemcisine ve elektronik aksamına herhangi bir zarar vermez.
  • Soğutucunun çalışabilmesi ve telefonu soğuyabilmesi için yanında gelen USB kabloya bağlı olması gereklidir. Ayarlanabilir kolları soğutucuyu kullanmaya başlamadan önce fanı telefona sabitleme işlemini kolaylaştırır.
  • Letang telefon soğutucu
  • Radiator F3 Ice Pro, RGB ışıklandırmayı andıran bir tasarıma sahiptir. Fan aynı zamanda telefona sabitlenmiş şekilde çalıştığı için olası düşmelerde ekstra koruma sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Letang Telefon Soğutucu Fan + Aliminyum Destekli Soğutucu Radiator F3 Ice Pro

Cep telefonları içerisinde bulunan uygulamaların kullanımı sırasında işlemci devreye girer. Özellikle cihazda yüksek alan kaplayan uygulamaların çalışması sırasında telefonunuz ısınabilir. Bu gibi durumlarda cep telefonlarınıza zarar gelmesini önlemek için işlemcilerin yan tarafına cihaza CPU yerleştirilir. Fakat uygulamaların ve cep telefonlarının niteliklerine bağlı olarak bu CPU yeterli olmayabilir. Özellikle oyun oynarken ve yüksek alan kaplayan uygulamaları kullanırken Letang telefon soğutucu fan + alüminyum destekli soğutucu radiator F3 Ice Pro tercih edebilirsiniz. Letang soğutucu fan sayesinde uygulamaların hızını artırabilir ve cihazın işlemcisine zarar gelmesini önleyebilirsiniz. Uzun dönemli olarak fayda sağlayan soğutucu fan, çeşitli markalara sahip cihazlarda değerlendirilebilir. İdeal boyutlarda üretilen bir fan olması ve ayarlanabilir kolları bulunması ile tercih edilir. Kalitesi sayesinde uzun süre bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • İşlemci koruyucu
  • Ayarlanabilir kollar

İşlevsel Letang Telefon Soğutucu Fan Özellikleri

İşlevsel Letang Telefon Soğutucu Fan Özellikleri

Letang F3 cep telefonlarında sıklıkla oynadığınız oyunlar sırasında oluşabilecek yüksek ısınmaların ve pil ömrünün düşmesinin önüne geçer. Telefonların uygulamalar kullanılırken ısınması hem oyunların ya da videoların hem de cihazın işlemci, pil gibi önemli parçalarının kalitesini düşürebilir. Bu durum aksaklıklara sebebiyet verirken oyundan zevk almanızın önüne geçebilir. Bu aksaklıkların yanı sıra telefonun sürekli ısınması, zaman içerisinde arızalanmalara sebebiyet verebilir. Letang markası size sunduğunu telefon soğutucu fan modelinde olumsuz durumları yüksek oranda önlemek için alüminyum desteği sağlar. Uygulamaların hızlı açılmasını ve telefon sağlığını uzun süre koruma imkanı bulabileceğiniz işlevsel fan ile birlikte şarj bağlantısını sağlayabilmek adına bir USB kablo sunulur. 88.6 mm uzunluk ve 64.8 mm genişlikteki ürün, ayarlanabilir kolları sayesinde farklı boyutlardaki telefonlarda kullanılabilir.

Beğenilen Letang Telefon Soğutucu Fan Fiyatları

Beğenilen Letang Telefon Soğutucu Fan Fiyatları

Letang alüminyum destekli telefon soğutucu Radiator F3 Ice Pro oldukça avantajlı fiyatlarla müşterilere sunulur. Ekonomik fiyatlarla sahip olabileceğiniz soğutucu fan sayesinde uygulamaların kalitesini artırırken cep telefonlarınızın pil ve işlemcisini koruyabilirsiniz. LED ışık sistemine sahip telefon fan soğutucu kullanımı sırasında sessiz çalışır. Sessiz bir şekilde soğutma işlemini gerçekleştiren cihazı günün her saatinde ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Hafif materyallerden üretilen soğutucu fanın taşınması oldukça kolaydır. Dengeli ve konforlu kullanımı sayesinde seyahatlerde veya tatillerinizde ürünü yanınızda taşıyabilirsiniz. Oyun keyfinizin yarıda kalmasını önleyen soğutucu sayesinde hızlıca ısınan telefonun şarjının bitmesinin önüne geçebilirsiniz. Telefonun arka kısmına takılması için fanın ayarlanabilir kollarından destek alabilirsiniz. Koruyucu materyallerden destek alınarak tasarlanan fanın kollarında bulunan yayı geri çekerek veya ileriye alarak telefonunuza uygun bir şekilde ürünü konumlandırabilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti ile Letang Telefon Soğutucu Fan

Müşteri Memnuniyeti ile Letang Telefon Soğutucu Fan

Letang telefon soğutucu fan hem kolay kullanımı hem de dayanıklı materyalleri ile öne çıkar. Gelişmiş niteliklere sahip fan özellikle oyunseverlerin tercih edebileceği özellikleri taşır. Renkli ışıkları ve şık tasarımı sayesinde göze hitap edebilen fan, aynı zamanda metal paneli ile dengeli bir soğutma sağlayabilir. Fanın yaylı bölümünde silikon kenarlara yer verilerek cihazın sert darbelere maruz kalması önlenebilir. Letang markası tarafından size sunulan ürün, yapısı ve işlevleri itibarıyla yüksek kaliteye sahiptir. Müşteri deneyimlerinden yararlanmanız için ürün özellikleri ile birlikte yorumlar da paylaşılır. Bu yorumlar sayesinde fanı önceden deneyimleyen müşterilerin görüşlerini, değerlendirmelerini ve memnuniyetlerini öğrenme imkanı bulabilirsiniz. Aynı zamanda bilinçli şekilde alışveriş yapmanızı sağlayan müşteri yorumlarıyla zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Markanın hızlı ısınmayı önleyen bu ürününü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.