Let's Go Let' S Go Çift Yönlü Bebek Arabası Puset Tam Yatarlı

2.829,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Let's Go Let' S Go Çift Yönlü Bebek Arabası Puset Tam Yatarlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bigmoonbaby Satıcı Ünvanı: YAVUZ ARAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4329713832200001 Vergi Kimlik Numarası: 0720237750
    Bu ürün Bigmoonbaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI - Çift yönlü kullanım - 360 derece dönebilen ön tekerlekler - Keten kumaş - Kanserojen madde içermeyen kumaş - Kolay temizlenebilir kumaş - Elektrostatik toz boyama - Arka tekerleklerde bağımsız fren sistemi - Kullanışlı ve geniş alt sepet - Amortisörlü tekerlekler - 5 noktalı emniyet kemeri - 3 kademe yatış pozisyonu - Pencereli tente ( Tente kapalıykende bebeğinizi görmenizi sağlar ) - Ortopedik iç yatak ( Emsallerinden % 25 daha fazla silikon dolgu ) - Özel dokulu yumuşak tutma kolu - Yumuşak ön bar - Geniş iç yapı - Ayarlanabilir omuzluk pedleri "Let's Go Çift Yönlü Bebek Arabası Puset - Konforlu ve Güvenli Seyahat Deneyimi" Let's Go Çift Yönlü Bebek Arabası Puset, bebekleriniz için konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunar. Bu özel tasarımlı bebek arabası, pratik kullanımı ve kaliteli malzemeleriyle öne çıkar. Bebek arabası, çift yönlü kullanım özelliği sayesinde size ve bebeğinize maksimum esneklik sağlar. İhtiyaca göre ön veya arka yönde sürüş yapabilme özelliği, bebeğinizi istediğiniz gibi gözetim altında tutmanızı sağlar. Kalın dolgulu ped, bebeğinizin rahat bir şekilde oturmasını ve uyumasını sağlar. Yumuşak ve destekleyici yapısıyla bebeğinizin vücudunu korur ve uzun süreli kullanımda bile konforunu sağlar. Bu bebek arabası, sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için gerekli tüm güvenlik standartlarını karşılar. Let's Go Çift Yönlü Bebek Arabası Puset, geniş ve fonksiyonel bir sepete sahiptir. Bu sayede bebeklerinizin eşyalarını kolayca taşıyabilir ve ihtiyaçlarını düzenli bir şekilde yanınızda bulundurabilirsiniz. Trendyol'da BİGMOON BABY Let's Go Çift Yönlü Bebek Arabası Puset'i keşfederek bebeğinizin seyahat deneyimini en konforlu şekilde yaşatın. Şık tasarımı, pratik kullanımı ve güvenliğiyle bebeğinizin her seyahatte rahat etmesini sağlayacak bir seçenektir.

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Tekstil
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver