les doyen Ahşap Dünya Kıtalar Haritası Montessorie Bul Tak Puzzle

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

les doyen Ahşap Dünya Kıtalar Haritası Montessorie Bul Tak Puzzle

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Almadan önce lütfen ebatlara bakıp öyle alınız
  • Parçaların Renkleri farklılık gösterebilmektedir
  • Ürün Montessori eğitim modeline uygun olarak çocuklara öğretici özellikte yapılmaktadır
  • Ürün 29.20 Cm ebatındadır.
  • Ürün 5.4 mm Ahşaptan üretilmektedir
  • Nemli bez ile silinebilir boyası hemen atmaz
  • Ürün lazer kesim ile kesildiği için lütfen aldıntan sonra hafif nemli bezle siliniz
  • Kesime bağlı olarak hafif sis kokusu olabilir silindikten sonra geçer
  • Ürün Kaplama boyadır

Ürün Özellikleri

  • Karakter Harry Potter
  • Paket İçeriği 8'li
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Les Doyen Ahşap Kıtalar Haritası Montessorie Bul - Tak Puzzle

Les Doyen ahşap kıtalar haritası Montessorie bul - tak puzzle çocuklarınız için oldukça eğitici niteliğe sahip bir üründür. Bu puzzle modeli 30 x 21 cm ebatlarına sahiptir ve 5.4 mm ahşap malzeme kullanılarak üretilir. Kaliteli kaplama boyalar ile renklendirilerek çocuklar için uygun ve eğlenceli bir hale getirilir. 3-6 yaş arası için kullanım imkanı sağlar. Üzerinde dünya üzerindeki tüm kıtaların resmi bulunur. Toplam 8 parçadan meydana gelir. Nemli bir bez yardımı ile puzzle ürünü kolay bir şekilde silebilirsiniz. Kolay akmayan kalıcı boya kaplamaya sahiptir. Lazer kesim kullanılarak özenli bir şekilde tasarlanır. Kıtalar renklendirilerek çocukların anlaması kolay bir hale getirilir. Aynı zamanda renkli olması sebebiyle akılda kalıcı bir özellik taşır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Kaliteli boya kaplaması
  • Kolay temizlik
  • Dayanıklı ahşap malzeme

Ahşap Kıtalar Haritası Montessorie Puzzle Özellikleri

Ahşap Kıtalar Haritası Montessorie Puzzle Özellikleri

Ahşap harita, çocuklarınız için birçok yararlı özelliğe sahiptir. Çocukların odak ve hafıza becerisini güçlendirir. Erken yaşta tüm kıtaların ismini ve konumunu öğrenmesine yardımcı olur. Beyin gelişimini tamamlamada oldukça büyük bir etkisi vardır. İnce motor becerilerini geliştirmesi ile bilinir. Çocuklarınız bu ürün sayesinde eğitici ve kaliteli vakitler geçirebilir. Tüm detayları düşünülerek özenli bir şekilde tasarlanır. Aynı zamanda haritada dünya üzerindeki okyanusların ismi de yer alır. Okul öncesi iyi bir öğrenim seçeneğidir. Kullanım için kıtaları doğru yere yerleştirmek yeterli olur. Kafa karıştırıcı olmayan oldukça basit bir kullanımı mevcuttur. Çocuklarınızın yanında durarak onlara destek olabilir ve yanlışlarını düzeltebilirsiniz. Kıtalar yeşil, mavi, sarı, beyaz, kırmızı ve turuncu renkler kullanılarak boya ile kaplanır. Bu puzzle ürünü sayesinde çocuklarınızın coğrafi bilgisini kolay bir şekilde geliştirebilirsiniz.

Ahşap Kıtalar Haritası Montessorie Puzzle Yorumları

Ahşap Kıtalar Haritası Montessorie Puzzle Yorumları

Parçaları kolay bir şekilde çıkarabilmeniz için yan taraflarda küçük boşluklar bulunur. Oldukça yüksek performansa sahip bir modeldir. Eğitici ve öğretici özellikleri ile dikkat çeker. Çocukların kıta ve okyanus bilgilerini geliştirir. Okul dönemlerinde bir adım öne geçmelerini sağlar. Öğrenmeyi eğlenceli ve verimli bir hale getirir. Puzzle yapma ve bozma aşamaları oldukça pratik ve kolaydır. Kaliteli boyalar kullanılarak kaplandığı için kullanıma bağlı olarak solmaz ya da yıpranmaz. 2 yaş altı çocukların ince kas becerileri gelişmediği için kullanıma uygun değildir. Çocukların ürün parçalarını yutmamasına dikkat etmeniz tavsiye edilir. Kaliteli lazer kesim ile son şeklini alır. Siz de Les Doyen ahşap kıtalar haritası Montessorie bul - tak puzzle yorumları bölümünden harita ürünü daha önce satın alıp kullanan gerçek müşterilerin yorum ve değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.

Uygun Ahşap Kıtalar Haritası Montessorie Puzzle Fiyatı

Uygun Ahşap Kıtalar Haritası Montessorie Puzzle Fiyatı

Les Doyen ahşap kıtalar haritası Montessorie bul - tak puzzle fiyatı ürünün özellikleri, malzeme kalitesi ve diğer faktörler göz önüne alınarak belirlenir. Kalite ve özen ile üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Parçalar üzerinde kolaylık sağlaması açısından yön yazıları da mevcuttur. Kullanışlı özellikleri sayesinde iyi bir hediye seçeneği de olabilir. Kıta parçaları üzerinde kıtaya ait mevsimsel özellikler ve yükseklik gibi işaretler de mevcuttur. Çocuğunuzun genel kültür seviyesini bir üst noktaya taşıyabilirsiniz. İşlevselliği ile kısa zamanda tercih haline gelir. Bu ürün sayesinde çocuklarınız renkleri de etkili bir şekilde öğrenebilir. Beyin gelişim basamaklarını tamamlamada oldukça büyük bir etkisi bulunur. Dilerseniz müşteri deneyimlerine göz atarak siz de ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol güvencesi ile ahşap kıtalar haritası adlı ürüne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.