Lento Sarı Fırın Ve Yanmış Yağ Temizleyici 5 kg

395 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lento Sarı Fırın Ve Yanmış Yağ Temizleyici 5 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asi Tedarik Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DERE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2920707297
    Bu ürün Asi Tedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lento grill fırın ve yanmış yağ çözücü 5 kg açıklama lento grill fırın ve yanmış yağ çözücü, gıda ile ilgili yerler ve mutfaklardaki ağır yağ birikintilerinin periyodik temizliğinde kullanılan ağır hizmet yağ temizleyici maddedir. Özellikleri lento grill fırın ve yanmış yağ çözücü, ağır yağlı fırınların, ızgaraların ve semenderlerin periyodik temizliklerinde kullanılan yüksek derecede alkali bir temizleme maddesidir. Yüzey aktif madde, alkali ve solvent karışımı olan bu ürünle karbonize olmuş yağlar bile temizlenir. Ürünün seyreltilmesi ile oluşacak solüsyonla kızartma tavaları da temizlenebilir. Ürün avantajları güçlü alkali formül, karbonize yağları bile temizler. Fırınla, ızgaralar ve semenderlerin temizliğinde ve seyreltilmiş hali ile kızartma tavalarında etkindir. Uzun uçlu köpük aplikatörü uç noktalara uzanmayı kolaylaştırır, mist oluşumunu önler. Kullanım talimatları fırın / ızgara temizliği: 1. Uygulanacak yüzeyin 80 oc nin altında olduğundan emin olunur (optimum 60-80 oc). 2. Ekipman veya yüzey üzerine dökülerek ürün direkt uygulanır. 3. Kirlilik derecesine göre 5-30 dakika beklenir. 4. Bir fırça yardımı ile yumuşayan kirleri alınır. 5. Sıcak, temiz su ile yüzeyi durulanır, kurumaya bırakılır. Kızartma tavası temizliği: 1. Yağ süzülür, vanay kapatılır. 2. Kaptaki yağ seviyesine kadar su doldurulur. 3. Her 10 l su için 0.5-1 l lento grill fırın ve yanmış yağ çözücü ilave edilir (5-10% w/w). Doldurulacak suyun miktarı tesbit edilir. 4. Kızartma tavası ısıtılır, 15-30 dakika kontrollü şekilde kaynatılır. 5. Soğutulup boşaltıldıktan sonra tava içinde geri kalan kirler fırça veya ped ile temizlenir. 6. Sıcak ve temiz su ile durulanır, kurumaya bırakılır. Izgara aspiratör temizliği: 1. Izgara sökülüp demonte edilir. 2. Her parça her 1 l sıcak su için 50-100ml lento grill fırın ve yanmış yağ çözücü (5-10% ) koyularak hazırlanan solüsyona bastırılır. 3. 15-60 dakika bırakılır. 4. Temiz su ile durulanır, kurumaya bırakılır.
Geri Bildirim Ver