1
Boyun Bantlı Bluetooth kulaklık kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

LENOVO Lenova HE05 Su Geçirmez Bluetooth Kablosuz Kulaklık Manyetik

288 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
219 TL199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LENOVO Lenova HE05 Su Geçirmez Bluetooth Kablosuz Kulaklık Manyetik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAYNEGO MARKET Satıcı Ünvanı: SERAP BAHADIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3301617205800001 Vergi Kimlik Numarası: 8250773136
    Bu ürün DAYNEGO MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenovo markalı sporcu kulaklığı uzaktan kumanda edilir.
  • Kablosuz Bluetooth kulaklık entegre mikrofon sayesinde telefon görüşmeleri yapma özelliği sunar.
  • Stereo kulaklık yüksek ses kalitesi ve güçlü baslarla zengin bir ses deneyimi vadeder.
  • Hafif malzemelerden yapılan ve ergonomik tasarıma sahip siyah Bluetooth kulaklık rahat bir kullanım sağlar.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık telefon görüşmeleri yapmak için entegre bir mikrofon içerir.
  • Gürültü önleyici Bluetooth kulaklık ortam gürültüsünü azaltarak daha iyi ses deneyimi sunar.
  • Lenovo HE05 su geçirmez Bluetooth kablosuz kulaklık müziği kontrol için kolay erişilebilir kontrol düğmelerine sahiptir.
  • Şarj süresi 120 dakika olan Lenovo HE05 Bluetooth kulaklık modelinin kullanım mesafesi 10 metredir.
  • Su geçirmez Bluetooth kulaklık spor sırasında oluşabilecek ter ve su sıçramalarına karşı dayanıklıdır.
  • Android Bluetooth kulaklık bekleme süresi 120 saattir.
  • Bluetooth telefon kulaklık kullanım süresi 8 saattir.
  • iOS Bluetooth kulaklık boyundan geçen ve kulaklığın iki parçasını birleştiren bir şerit olarak düşünülebilecek boyun bandına sahiptir.
  • Sırt mıknatısı özelliğine sahip 5.0 Bluetooth kulaklık spor yaparken kulaklıkların rahat taşınmasına yardımcı olur.
  • Ses çıkışı stero olan Lenovo HE05 Bluetooth kulaklık, daha doğal bir ses deneyimi sunar.
  • Lenovo HE05 Bluetooth kablosuz kulaklık kablo kullanımı olmadan spor yaparken özgürce hareket etmenize imkan tanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

Lenovo HE05 Bluetooth Kablosuz Kulaklık Manyetik Sporcu Koşu Su Geçirmez

Müzik, keyifli vakit geçirme yollarından biridir. Dinlenilen müzik ruh halini etkiler. Kulaklıklar sayesinde her yerde sevdiğiniz şarkıları dinlemek mümkündür. Lenovo HE05 Bluetooth kablosuz kulaklık manyetik sporcu koşu su geçirmez özelliği sayesinde müzik keyfinizi zirveye taşır. Kablosuz ve bataryalı çalışan cihaz, yüksek pil performansı ve sunduğu kullanım konforuyla beğeni toplar. Lenovo HE05 105 mAh batarya kapasitesiyle uzun soluklu dinleme deneyimi sunar. Bataryasının bitmesi halinde yeniden dolması için bir saat gibi kısa bir süre yeterlidir. 8 saat soluksuz dinleme süresi sunar. HE05 Lenovo ile dilediğiniz kadar müzik dinleyebilir, telefon konuşması yapabilir, seyir keyfinizi yüksek kaliteli sesle iki katına çıkarabilirsiniz. Kullanım şekline bağlı olarak Lenovo HE05 kulaklık, yaklaşık 120 saat uzunluğa kadar batarya süresine kadar çıkabilir.

  • Konfor sağlayan tasarım
  • Yüksek ses kalitesi
  • Hafif yapı

Ergonomik Tasarımıyla Lenovo Bluetooth Kablosuz Kulaklık

Ergonomik Tasarımıyla Lenovo Bluetooth Kablosuz Kulaklık

Lenovo HE05 Bluetooth kablosuz kulaklık manyetik sporcu koşu su geçirmez HE05 modeli sunduğu kullanım konforuyla beğeni toplar. Ergonomik tasarımı sayesinde boynunuzda sabit bir şekilde durur. Aynı zamanda spor ya da diğer hareket gerektiren aktiviteler sırasında düşmesini engeller. Kullanım esnasında herhangi bir rahatsızlık hissi vermez. Şık ve zarif tasarımı aynı zamanda ürünü günlük hayatta rahatlıkla kullanma imkanı sunar. Lenovo HE05 Bluetooth özelliği bulunan akıllı cihazlarla 10 metreye kadar kolayca eşleşir. Telefon, bilgisayar, tablet gibi cihazlarla ürünü eşleştirerek sevdiğiniz şarkıların tadını çıkarabilirsiniz. Lenovo HE05 Bluetooth kulaklık uzun telefon konuşmaları için de idealdir. Açma kapama tuşuyla çağrılarınızı yanıtlandırabilir, gürültü önleme özelliğiyle nerede olursanız olun yüksek kalitede görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Lenovo HE05 su geçirmez Bluetooth kablosuz kulaklık yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Lenovo Bluetooth Kablosuz Kulaklık ile Yüksek Ses Kalitesi

Lenovo Bluetooth Kablosuz Kulaklık ile Yüksek Ses Kalitesi

Lenovo HE05 su geçirmez Bluetooth kablosuz kulaklık, spor aktiviteleri esnasında kullanım için idealdir. Yoğun ve uzun antrenmanlar sırasında motive olmak için müzik dinlemek konsantrasyonunuzu artırır. Su geçirmez özelliği sayesinde ürünü terliyken rahatlıkla kullanmanız mümkündür. Boyun şekline uygun tasarımı, hafif yapısı ve mıknatıslı uçlarıyla çeşitli egzersiz hareketleri esnasında özgürlük sağlar. Kulak içi kulaklık hareketler esnasında kayıp düşmez. Lenovo HE05 özellikleri ile beğeni toplar. BT 5.0 teknolojisine sahip cihaz, gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Sabit sinyal bağlantısı sayesinde rahat hareket etmenize olanak tanır. Yüksek ses kalitesiyle stereo sesleri dinamik ve temiz bir şekilde iletir. Lenovo HE05 Bluetooth kablosuz kulaklık manyetik sporcu koşu su geçirmez kullananlar tarafından yüksek ses kalitesi, uzun ömürlü bataryası, şık ve ergonomik tasarımı sayesinde büyük övgü alır.

Lenovo HE05 Bluetooth Kablosuz Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Lenovo HE05 Bluetooth Kablosuz Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Lenovo HE05 Bluetooth kablosuz kulaklık manyetik sporcu koşu su geçirmez fiyatları ürünün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Spor yaparken, işlerinizi hallederken, yolculuk esnasında keyifli vakit geçirmenize yardımcı olan ürün teknolojik özellikleriyle göz doldurur. BT 5.0 ve CVC teknolojisi mikrofon için akıllı gürültü önleme özelliğine sahiptir. Gürültülü ortamlarda rahat bir şekilde telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Su ve toz geçirmez özellikleri ürünü dayanıklı kılar. 0.6 M kablo uzunluğu konforlu kullanım için idealdir. Manyetik uçlar, kolay saklama imkanı sunar. Ürün boynunuza asılıyken rahatça hareket edebilirsiniz. Lenovo HE05 yorumları ve değerlendirmeleri kullanım konforu hakkında bilgi edinmenizi, varsa aklınıza takılan noktaları aydınlatmanızı sağlar. Lenovo HE05 incelemelerine, yorumlarına ve değerlendirmelerine online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'dan ulaşabilir, ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.