3
Boyun Bantlı Bluetooth kulaklık kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

LENOVO He05 Bluetooth 5.0 Chip Kulaklik Kablosuz Stereo Spor Manyetik Kulaklik Su Geçirmez Kulaklık

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LENOVO He05 Bluetooth 5.0 Chip Kulaklik Kablosuz Stereo Spor Manyetik Kulaklik Su Geçirmez Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POSSIBLE Satıcı Ünvanı: POSSİBLE ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732174497100001 Vergi Kimlik Numarası: 7321744971
    Bu ürün POSSIBLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

LENOVO He05 Bluetooth 5.0 Chip Kulaklik Kablosuz Stereo Spor Manyetik Kulaklik Su Geçirmez Kulaklık

Kusursuz bir deneyim sunan Lenovo he05 bluetooth kulaklık sayesinde dilediğiniz yerde yenilikçi bir performansa sahip olabilirsiniz. Göze hitap eden şık tasarımı ve kullanıcı dostu dayanıklı yüzeyi size tüm sesleri sorunsuz bir şekilde aktarır. Işık hızında, özgün bir işlem yeteneği kazandırır. Kusursuz yapısı sayesinde son derece mükemmel bir şekilde çalışır. Sınıfının öne çıkan ürünlerinden olan Lenovo he05 bluetooth kulaklık, yumuşak yapısı sayesinde kulağın şeklini alır ve konforlu bir deneyim sunar. Ürünü tüm gün kullansanız dahi herhangi bir sorun yaşamadan dinleme yapabilirsiniz. Cihaz, ses kalitesi ile son derece profesyonel bir dinleme deneyimi sunar.

  • Hoparlör hassasiyeti: 98dB
  • Frekans aralığı: 20-20k Hz
  • Renk: Siyah

Lenovo He05 Bluetooth Kulaklığın Özellikleri Nelerdir?

LENOVO He05 Bluetooth 5.0 Chip Kulaklik Kablosuz Stereo Spor Manyetik Kulaklik Su Geçirmez Kulaklık Yorum

Yeni nesil teknolojisi ile beğeni toplayan Lenovo he05, konforlu yapısı ile kullanıcıdan tam not alır. Kullanım ömrü boyunca kusursuz bir şekilde çalışır ve sizi asla yarı yolda bırakmaz. Kaliteden ödün vermeden size sıra dışı bir müzik dinleme keyfi yaşatır. Birinci sınıf CVC mikrofon gürültü önleyici ile akıllı telefonunuza bağlanmak için oldukça elverişli bir üründür. Lenovo kulaklık ile daha net aramalar yapabilirsiniz. Size all-around ses veren üst sınıf hoparlör, dinleme keyfini bir üst seviyeye çıkarır. 80 mAh dahili şarj edilebilir pili, uzun süreli kullanıma imkân tanır. Telefonunuza bağlıyken kulaklığın pil kapasitesini ekranınızdan görebilirsiniz. Kulaklık üzerindeki düğmeleri kullanarak müziğin sesini veya oynat/duraklat komutlarını kontrol edebilirsiniz. Cihaz üzerinde yer alan düğme ile aramalara cevap verebilir veya reddedebilirsiniz.

Lenovo He05 Bluetooth Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

LENOVO He05 Bluetooth 5.0 Chip Kulaklik Kablosuz Stereo Spor Manyetik Kulaklik Su Geçirmez Kulaklık Yorum

Kulak içi kulaklık modellerinden olan Lenovo su geçirmez bluetooth kulaklık, istediğiniz zaman müzik dinleme imkânına sahip olmanızı sağlar. Cihaz, uzun süreli dinleme deneyimleri için tasarlanmıştır. Bu portatif stereo kulaklık, hızlı ve sabit bir bağlantı sağlamak için BT 5.0 yongası ile çalışır. Bu sayede size mükemmel bir müzik keyfi sunar. 8 saat ses aktarımı süresine sahip Lenovo he05 bluetooth kulaklık, spor yaparken tercih edebileceğiniz bir üründür. Keyifli bir müzik dinleme deneyimi için 8 mm sürücü ile etkileyici bir ses performansı sağlar. Geniş kapasiteli pili ile dahili 12 saat çalışma süresi ve 7 gün bekleme süresi sunar. Dinlediğiniz müzik türü ne olursa olsun tüm detayları berrak bir biçimde duyarsınız.

Lenovo He05 Bluetooth Kulaklık Kullanışlı mıdır?

LENOVO He05 Bluetooth 5.0 Chip Kulaklik Kablosuz Stereo Spor Manyetik Kulaklik Su Geçirmez Kulaklık Yorum

Lenovo kulaklığın ergonomik tasarımı ile üst düzey sonuçlara ulaşmak mümkündür. Lenovo he05 bluetooth kulaklık, ayrıcalıklı yapısı ile konfor sunar. Kaliteli metal ve silikon materyalden üretilmiş olan ürün, toz ve su geçirmez. IPX5 su geçirmezlik derecesi sayesinde yağmurdan veya terden olumsuz etkilenmez. Bu nedenle günlük kullanım için harika bir üründür. Lenovo he05 bluetooth kulaklık, kolay saklanabilmesi için manyetik bir tasarıma sahiptir. En zorlu aktivitelerde dahi müzik dinleme keyfinden sizi mahrum bırakmayacak olan su geçirmez kulaklık, rahatça takılıp çıkarılabilir. Kulağa oturan yapısı sayesinde efor gerektiren faaliyetler sırasında kendiliğinden düşmez. Özellikle koşu ve yürüyüş yapan kullanıcıların gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir kulaklıktır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Lenovo he05 bluetooth kulaklık yorumlarını inceleyerek hem yüksek ses kalitesi sayesinde müzik dinleme keyfinizi artıracak hem de ergonomik tasarımı ile gün boyu yanınızda yer alacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.