Lenco LS-40BK Siyah Pikap

6.499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.499 TL
9.3
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.499 TL

Ürün Bilgileri

Lenco LS-40BK Siyah Pikap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenco LS-40 Siyah Dahili Hoparlörlü Pikap Lenco LS-40 Siyah Dahili Hoparlörlü Pikap ile en sevdiğiniz plakları çalmayı siz de çok seveceksiniz. Günümüz teknolojisi ve modası ile tasarlanan Lenco LS-40 pikap meraklıları için sesi çok daha mükemmel hale getirir. Lenco LS-40 Siyah Dahili Hoparlörlü Pikap yarı otomatiktir. Bu durum çizilmeyi önler ve plaklarınızın daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Çıkarılabilir plastik kapak, pikabınızın döner tablasını kullanmadığınız zamanlarda toza ve olası darbelere karşı korur. Çocuklarınızı geçmişi götürmenin en kolay yollarından biri olan Lenco LS-40 aynı zamanda pikabınızı USB bağlantı noktasını kullanarak bilgisayarınıza da bağlayabilirsiniz. Lenco LS-40, 33 RPM ve 45 RPM hızları arasında kolayca geçiş yapabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede seçtiğiniz müzik türü ne olursa olsun sorunsuz biçimde dinlemenizi sağlar. 33'lük plağa 33'lük denmesinin nedeni plağın dakikada 33 tur atmasıdır. 45'lik plakta da mantık aynı şekildedir. Lenco LS-40 bir kayış sistemi, iki adet dahili hoparlör, bir kulaklık girişi ve bir RCA jakı ile donatılmıştır. Pikabın arkasında yer alan RCA çıkışını kullanarak sesi farklı müzik sistemlerine de aktarabilir ve yüksek ses gücü elde edebilirsiniz. Kimseyi rahatsız etmeden müzik dinlemek isterseniz de kulaklık çıkışına kulaklığınızı takarak çevrenizdekilere duyurmadan plağınızı dinleyebilirsiniz. Lenco LS-40 Dahili Hoparlörlü Pikap Özellikleri Ürün yüksekliği: 39.30 cm Ürün derinliği: 12.10 cm Ürün genişliği: 42,10 cm Hoparlör sayısı: 2 Hoparlör seçenekleri: Entegre hoparlörler RCA çıkış sayısı: 1 12V sürücü: Evet Güç seçeneği: Güç açma / kapama düğmesi, AC Döner tabla devri: 33 dev / dak, 45 dev / dak Çalışma sistemi: Kayış sistemi Malzeme: Ahşap Maksimum güç tüketimi: 10W Kulaklık konektörü: Evet Garanti Süresi Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak ambalajı atmayınız.
Geri Bildirim Ver