Lenco Classic Phono Tt-110 Mavi Hoparlörlü Bluetoothlu Pikap Plak Çalar

4.499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lenco Classic Phono Tt-110 Mavi Hoparlörlü Bluetoothlu Pikap Plak Çalar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 5KareElektronik Satıcı Ünvanı: BEŞ KARE TEŞHİR EKİPMANLARI SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166040475700001 Vergi Kimlik Numarası: 1660404757
    Bu ürün 5KareElektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenco classic phono tt-110 mavi hoparlörlü bluetoothlu retro pikap plak çalar retro deri kaplı mavi/beyaz renk çanta pikap, hızları: 33 / 45 / 78, bluetooth bağlantı, dilediğiniz şarkıyı pikabınızdan dinleme kolaylığı, seramik kartuş, yarı otomatik, yüksek kalitede net ses veren stereo hoparlörler, güç kaynağı: Ac 230 v, 50 hz kulaklık girişi modernlik, teknoloji, kolay kullanım ve kalitenin birleşimi. Karşınızda lenco classic phono tt-110. Pikap endüstrisinde 75 yılı aşkın deneyimi ile hollandalı lenco standartları yeniden şekillendiriyor. Sadece açma butonuna basın ve 33lük, 45lik, 78lik plaklarınızı lenco tt-110 farkı ile dinlemenin keyfini çıkarın. Bluetooth özelliğinin ayrıcalığını yaşamak tt-110 ile çok kolay. Lenco’nun 75. Yılına özel üretim, antistatik, mikrofiber plak temizleme bezi hediyesi ile birlikte, bir tık uzağınızda. tt-110 modeli elektrik ile çalışmaktadır. Şarjlı kullanımı bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver