Lelas 1446 Bordo Edp 100 Ml Kadın-erkek Parfümü 8681124614469

1.550 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lelas 1446 Bordo Edp 100 Ml Kadın-erkek Parfümü 8681124614469

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lelas Company Kozmetik Satıcı Ünvanı: LELAS COMPANY KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608060567500014 Vergi Kimlik Numarası: 6080605675
    Bu ürün Lelas Company Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk Nota:Bergamot, Limon, Badem ve Kahve. Orta Nota:Sümbülteber, Yasemin, Bulgar Gülü, Portakal Çiçekleri ve Süsen.Dip Nota:Tonka, Kakoa, Sandalağacı, Vanilya, Parline Çikolata, Tarçın, Paçuli, Sedirağacı, Kaşmir, Amber ve Misk. İLK NOTA: Bergamot, Limon, Badem ve Kahve. ORTA NOTA: Tuberose, Yasemin, Bulgar gülü, Portakal çiçeği ve İris. DİP NOTA:Tonka fasulyesi, Kakao, Sandal ağacı, Vanilya, Pralin, Tarçın, Paçuli, Sedir, Kaşmir, Kehribar ve Misk.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Lelas Bordo Parfüm Erkek Kadın EDP 100 ml Trendyol'da

Lelas Bordo Edp 100 ml kadın-erkek parfüm 1446, hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilen bir kokudur. Bu parfüm, modern ve sofistike bir tarzı yansıtmak isteyen herkes için idealdir. İçeriği oldukça zengin olan parfüm, farklı bileşenleri içerdiği için hoş ve unisex bir aromaya sahiptir. Bu da parfümü işlevsel bir konuma getirir.

 
  • Kadın ve erkek kullanımına uygun
  • Hoş kokulu
  • Canlılık ve enerji hissi

Lelas Bordo EDP 100 ml Kadın-Erkek Parfüm Özellikleri

Lelas Bordo EDP 100 ml Kadın-Erkek Parfüm Özellikleri

Lelas Bordo parfüm 1446, zengin içeriği ve farklı bileşenleri ile daha hoş ve ferah bir kokuya sahiptir. Başlangıçta, kullanıcıları ferah bir narenciye kokusu ile karşılar. Bu kokuya bergamot, limon ve mandalina gibi farklı meyveler eklenir. Bu meyve kokuları, parfümün genel karakterini belirleyen canlılık ve enerjiyi sağlar. Orta notalarında Bordo EDP 100 ml parfüm, çiçeksi bir koku sunar. Gül, yasemin ve frezya gibi çiçeklerin kokusu, buram buram hissedilir. Bu kokular, parfüme daha kadınsı bir hava katarken aynı zamanda taze, hafif ve romantik bir etki yaratır. Son olarak, parfümün baz notalarında odunsu ve baharatlı bir koku hissedilir. Tonka fasulyesi, sedir ağacı, vetiver ve misk gibi bileşenler, parfümün kalıcılığını artırarak, kokunun teninizde daha uzun süre kalmasını sağlar. Bu baharatlı ve odunsu notalar, parfüme erkeksi bir hava katar ve onu unisex bir koku haline getirir.

 

Lelas Bordo EDP 100 ml Kadın-Erkek Parfüm Kullanışlı mı?

Lelas Bordo EDP 100 ml Kadın-Erkek Parfüm Kullanışlı mı?

Bordo EDP 100 ml parfümün kalitesi oldukça yüksektir. İçerdiği bileşenler, birinci sınıf malzemelerden yapılmıştır. Şık ve kaliteli bir şişede sunulan parfüm, yoğun kokusu sayesinde gün boyu kalıcı ve taze bir kullanım sunar. Ayrıca uzun süre kalıcı olmasından dolayı da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Bordo EDP 100 ml parfüm şişesi oldukça şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Şişenin rengi, parfümün ismini taşıyan bordo renge sahiptir ve üzerinde altın rengi harflerle markanın adı yazılıdır. Bu şişe, hem kadınlar hem de erkekler için çekici bir görünüm sunarken aynı zamanda kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Modern, sofistike ve cinsiyetleri aşan bir koku sunar. İçeriği zengin, kalitesi yüksek ve tasarımı şıktır. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından güvenle kullanılabilir ve herhangi bir ortamda kolaylıkla fark edilmenizi sağlar. Özellikle gün içinde enerjik ve canlı kalmak isteyen kadın ve erkeklerin sıklıkla tercih ettiği bir parfüm olan Bordo EDP, doğadan ilham alarak tasarlanan ferah kokusu ile herkesi büyüler.

 

Lelas Bordo EDP 100 ml Kadın-Erkek Parfüm Fiyatı

Lelas Bordo EDP 100 ml Kadın-Erkek Parfüm Fiyatı

100 ml'lik bir şişede sunulan Bordo EDP, oldukça yoğun bir yapıya sahiptir. Bu yüzden çok az bir miktar bile oldukça uzun süre kalıcı bir etki sağlar. Parfümün içeriği incelendiğinde, bergamot, greyfurt, mandalina, misk kokusu, amber ve sedir ağacı gibi doğal bileşenlere sahip olduğu görülüyor. Bu ürün, temiz bir his uyandıran çiçeksi kokusu ve yoğun aromatik etkisi nedeniyle oldukça popüler bir kokuya sahiptir. Kadınlar ve erkeklerin her ikisi tarafından da kullanılabilen bir kokudur. Genellikle, sıcak yaz günlerinde kullanılır. Güçlü bir kokuya sahip olduğu için kullanan kişilere karakteristik özellik yansıtan Bordo parfüm, karşı cinste güçlü bir etki de bırakır. Lelas Bordo EDP 100 ml kadın-erkek parfüm 1446 yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Lelas Bordo EDP 100 ml kadın-erkek parfüm 1446 fiyatı parfümün uzun süreli kalıcığından dolayı oldukça makul bir seviyede denilebilir. Ürünü Trendyol’dan detaylı bir şekilde inceledikten sonra siz de hemen sipariş edebilirsiniz.