Legrand 412790 Modüler Zaman Saati

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Legrand 412790 Modüler Zaman Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toptanampul Satıcı Ünvanı: BHS ELEKTRİK ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168052089400001 Vergi Kimlik Numarası: 1680520894
    Bu ürün toptanampul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Legrand 412790 Modüler Zaman Saati 100 saat rezervli (elektrik kesintisi durumunda 100 saat boyunca zaman ayarı bozulmaz)
  • Sigorta tipindedir, sigorta kutusuna veya pano içerisindeki sigorta rayı üzerine montaj yapılabilir.
  • Üzerindeki her bir tırnak 15 dakikalık zaman dilimini temsil eder, bu tırnaklar açıp kapanarak cihazın devreye girmesi istenen zaman aralıkları ayarlanabilir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Legrand 412790 Modüler Zaman Saati

Enerji tasarrufu, birçok kişi için önemli bir konudur. Enerji maliyetlerinin artması ile tasarruf konusu büyük ilgi toplar. Verimli enerji kullanımına yönelik uygulamalarda Legrand zaman saati kullanılabilir. Belirli bir süreye ve programa göre ayarlanabilir. Ayarlanan süreye göre bir cihazın veya sistemin belirli aralıklarla açılıp kapanmasını sağlar. Bu sayede gereksiz enerji harcamalarını ortadan kaldırır ve tasarruf etmeniz mümkün olur. Aydınlatma sistemlerinde kullanıldığında %11 gibi bir oranda enerji tasarrufu sağladığı görülebilir. Marka; saatlik, günlük ve haftalık ayarlanan analog ve dijital zaman saatleri ile birçok alanda müşteriler için çözüm sunar. Verimli performans elde edebileceğiniz bu model ile kesintisiz bir çalışma alabilirsiniz. Günlük olarak ayarlanabilen program her gün aynı şekilde müdahale etmeden çalışmaya devam eder. Ürün, 15 dakikalık zaman dilimi ile çalışır. Modelin sahip olduğu daha birçok özellik sayesinde enerjiden tasarruf edebilirsiniz.

  • Verimli enerji kullanımı
  • Ayarlanan zamana göre çalışma
  • Kolay montajlanabilen tasarım

Legrand Modüler 412790 Zaman Saati ile Verimli Performans

Legrand Modüler 412790 Zaman Saati ile Verimli Performans

Analog kadranlı mekanizmaya sahip olan ürün, manuel olarak ayarlanır. Ürün, 230V gerilime sahip olup, AC (alternatif akım) özelliğine sahiptir. Üzerindeki tırnaklar sayesinde sistem 15 dakikalık zamanlar bölümünde ayarlanabilir. Ön mekanizma da üç konumlu geçersiz kılma anahtarı mevcuttur. Bu konumlar açık- otomatik-kapalı şeklinde sıralanır. Legrand 412790 modüler zaman saati, dikey kadranlı bir sisteme sahiptir. Dikey analog kadranlı olduğu için kapanan kontak özelliği taşır. Ürün, 100 saat çalışma rezervli olarak kullanılabilir. Rezerv özelliği sayesinde ürün, elektrik kesintisinden etkilenmez. Ayarlanan program herhangi bir kesintiden etkilenmeden 100 saat çalışabilir. Küçük ve hafif tasarımıyla her yere kolaylıkla montaj yapılabilir. Model, 16A kontak akım taşıma kapasitesine sahiptir. Aynı zamanda yaz-kış saatine geçiş özelliğini de içerir. Legrand 412790 model ile elektrik kesintisi olsa dahi verimli bir performans alabilirsiniz.

Legrand Modüler 412790 Zaman Saati ile Enerji Tasarrufu

Legrand Modüler 412790 Zaman Saati ile Enerji Tasarrufu

Enerji maliyetlerinin artması ile dayanıklı ve üstün kaliteli bu ürün sayesinde elektrik kullanımında tasarruf edebilirsiniz. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısı sayesinde kolay taşınabilir. Yaz ve kış saati uygulamalarında manuel olarak geçiş sağlayarak, programın aksamadan devam etmesini sağlar. Ürün, özellikle aydınlatma seçeneklerinde sıkça kullanılır. Örneğin, zaman saati sayesinde iş yerlerinizin aydınlatma sistemlerini istediğiniz zaman aralıklarında açıp kapatabilirsiniz. Modelde bulunan tırnaklar 15’er dakikalık zaman dilimini temsil eder. IP20 koruma sınıfına dahildir. Yüksek performansı ve dayanıklı mekanizması sayesinde ısı, sıcaklık, nem gibi dış faktörlerden etkilenmez. Model, rezerv özelliği ile büyük ilgi toplar. Kesintilerden etkilenmeden uzun süre verimli sonuçlar alabilirsiniz. 230V özelliği sayesinde ev, iş yeri gibi alanlarda kullanılabilir. Legrand 412790 modüler zaman saati yorumları ve kullanan kişilerin deneyimlerinden faydalanarak ürünü satın alabilirsiniz.

Legrand Modüler Zaman Saati 412790 Avantajları ve Fiyatı

Legrand Modüler Zaman Saati 412790 Avantajları ve Fiyatı

Ürün, çevreye zarar vermeyecek şekilde tasarlanır. Ürünün bileşenleri, doğaya zarar vermeyecek şekilde geri dönüştürülür. Model, hem sahip olduğu özellikleri sayesinde enerji tasarrufunu artırır hem de çevre dostudur. İş yerlerinde, evlerde ve çeşitli zaman programı gerektiren sistemlerde kullanabilirsiniz. Model, 1.75 cm enine, 6 cm yüksekliğine, 8.3 cm boy ölçüsüne sahiptir. Küçük tasarımı sayesinde kolay montaj edilebilir. Ürün üzerinde bir kere ayarlama yapıldığında hergün aynı ayar üzerinden sistem çalışmaya devam eder. Model üzerinde bulunan tırnaklar açılıp kapanarak ayarlanan süreye göre devrenin sisteme girmesini sağlar. Birçok teknik özelliği sayesinde ürün büyük beğeni toplar. Zaman saati ile istediğiniz zaman aralığında aydınlatma sistemlerini müdahale etmeden açıp kapatabilirsiniz. Legrand 412790 modüler zaman saati fiyatı ve performansı ile beklentileri karşılar. Gelişmiş özelliklere sahip Legrand 412790 modeline Trendyol aracılığıyla kolayca sahip olabilirsiniz.