LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko Yapım Seti; Araba Modeli; Popüler Çocuk Oyuncakları (280

1.250 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.260 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.589 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko Yapım Seti; Araba Modeli; Popüler Çocuk Oyuncakları (280

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gülünce Ticaret Satıcı Ünvanı: ALAATTİN GÜLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4200348823
    Bu ürün Gülünce Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu muhteşem LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) modeli, aslına uygun detaylarla doludur. Havalı oyuncak spor arabaları ve heyecan verici yarış aksiyonunu sevenler için mükemmel bir oyun setidir.
  • Kutuda ne var? Etkileyici bir Koenigsegg Jesko modeli yapmak için gerekli her şey, ayrıca bir Koenigsegg yarış sürücüsü.
  • Çocuklar bu gerçekçi modeli yaparken gerçek hayattaki Koenigsegg Jesko hiper arabanın yapılışını keşfettikten sonra sergileyebilir ya da heyecan verici Speed Champions yarışlarında arkadaşlarına katılabilir.
  • Bu oyuncak araba oyun seti için pil gerekmez. Çocukların hayal gücüyle çalışır, böylece yarış aksiyonu hiç bitmez!
  • Aslına uygun bu Koenigsegg Jesko modelinin yüksekliği 4 cm, uzunluğu 15 cm, genişliği 7 cm’dir. 8 çıkıntılı geniş şasisiyle 2 minifigüre ve daha da fazla orijinal detaylara yetecek yere sahiptir
  • Marka: LEGO Üreticinin Önerdiği Minimum Kullanıcı Yaşı (AY): 84 Malzeme: Plastik Renk: Çok Renkli Eğitim Hedefleri: Yaratıcı Düşünme, İnşa Etme Becerileri, Motor Becerileri

Ürün Özellikleri

  • Seri Speed Champions
  • Karakter Speed Champions
  • Parça Sayısı 280
  • Yaş 7+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko

LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko çocuklar ve araba tutkunlarının tüm beklentilerini karşılamayı başaracak, adeta kendine hayran bırakacak. Bu detaylı model oyuncak, pistte 300 mph'lik inanılmaz hızlara ulaşmasını sağlayan gelişmiş bir aerodinamik tasarımla gerçek bir İsveç hiper otomobilinin özünü temsil ediyor. Çocuklar arabayı yapım aşamasındayken, sergilenirken kontrol edebilir veya yarışın heyecanını yaşamak için yarış pistine rahat bir şekilde gidebilirler. Gerçekçi detaylara sahip olan LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko iki kişilik bir kokpite ve daha gerçekçi ayrıntılara sahip geniş bir şasiye sahiptir. Yarış kıyafeti, kask ve İngiliz anahtarı içinde bir Koenigsegg sürücü minifigürü ile yaratıcı oyunlar için pek çok ilham kaynağı yaratmayı başarır. Yarış pistinin heyecanını doyasıya yaşama fırsatı sunar. Ayrıca çocuklara ve otomobil tutkunlarına dünyanın en ünlü arabalarının minyatür versiyonlarını yapma ve toplama fırsatı verir.

  • Eşsiz Tasarım Özellikleri
  • Üstün Performans
  • Aerodinamik Temel

LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko Zengin Kutu İçeriği

LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko Zengin Kutu İçeriği

LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko yorumları noktası söz konusu olduğunda her daim olumlu geri bildirimler almayı başarır. Gösteriş için mükemmel seviyede özellikler sunar, ayrıca diğer Speed Champions Serisi araçlarla yürek hoplatan yarışlar için de harika uyum içerisine girer. Etkileyici bir Koenigsegg Jesko modeli ve bir Koenigsegg yarışçısı yapmak için gereken her şeye sahiptir. Çocuklar bu gerçekçi modeli yapabilir ve heyecan verici yarışlarda arkadaşlarına katılabilir. Bu 280 parçalık oyun seti, 7 yaş ve üstü erkek ve kızlar ile eğlenceli araba severler için harika bir doğum günü veya özel gün hediyesi olur. LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko özellikleri noktasında 14 cm yükseklik, 15 cm uzunluk ve 7 cm genişliktedir. 8 panelli geniş şasesi ile 2 figür için alana ve daha özgün detaylara sahiptir.

LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko Kaliteli Özellikleri

LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko Kaliteli Özellikleri

LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko kullananlar ürünün anlaşılması kolay, adım adım yapım talimatlarıyla birlikte gelmesi ile hiçbir şekilde zorlanmıyor. LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko fiyatı ile size dünyanın en heyecan verici arabalarından birini keşfetme şansı veriyor. Kaliteli modeller, kesinlikle yaratıcı gösterim ve oyun için çok uygundur. LEGO® tuğlaları 1958'den beri en yüksek endüstri standartlarını karşılamaktadır, tutarlı ve uyumludur ve her zaman sökülmesi kolaydır. Bu LEGO® Speed Champions yapım oyuncak, sıkı güvenlik standartlarını karşıladıklarından emin olmak için kapsamlı testlerden geçer. Böylelikle de üstün kaliteli özelliklere sahip olan yapısı tekrar tekrar kanıtlanmış olur. Şampiyonların yarışı adeta bu oyuncak ile yaşanır. Bu oyuncak araba seti için pil gerekmez. Çocukların hayal gücüyle çalışır, böylece yarış aksiyonu hiç bitmez.

LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko Tasarım Detayları

LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko Tasarım Detayları

LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko indirimleri ile gerçeğe son derece sadık olan bir tasarımlı oyuncağa sahip olmak oldukça mümkün. Gerçekçi ayrıntılar, bu ikonik hiper otomobilin görünümünü yakalar. Aerodinamik tasarım tüm beklentileri yeniden karşılar. Çocuklara gerçekçi yarış aksiyonu imkanı sunulur. Bu güvenilir model ayrıca gösteri için mükemmel ve yüksek enerjili yarış aksiyonu için mükemmel, eğlenceli bir yapım deneyimi sunuyor. Çocuklar, gerçek hayattaki bir Koenigsegg Jesko süper otomobilini nasıl yapacaklarını öğrendikten sonra sergilemek için bu gerçekçi modeli yapabilir veya heyecan verici bir hız oyununda arkadaşlarına katılabilirler. LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko avantajları da çok sayıdadır. Ürün 14 cm yükseklik, 15 cm uzunluk ve 7 cm genişliktedir. Geniş 8 panelli kasası 2 minifigür ve hatta birçok orijinal ayrıntıyı barındırabilir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.