LEGO Duplo Sayı Treni 10847

1.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO Duplo Sayı Treni 10847

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeditepe Kırtasiye Satıcı Ünvanı: EROL DAĞITMAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2670097068
    Bu ürün Yeditepe Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEGO DUPLO Sayı Treni Yapım Seti 10847 LEGO DUPLO Sayı Treni, sayılara ve sayı saymaya renkli bir başlangıç. Küçük çocuğunuz neşeyle bu büyük parçalı treni tekrar tekrar yaparken, sayıları da tanımaya başlayacak! Daha fazla oyun olanağı için 2 çocuk DUPLO figürü ve bir kedi figürüyle bu set, sınırsız yapım, sürüş ve öğrenme eğlencesi sunuyor. DUPLO yapım parçaları, küçük eller için güvenli ve uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. • 2 çocuk LEGO DUPLO figürü, ayrıca bir kedi figürü dahildir. • Parçalarla yapılan bir lokomotif ve 3 vagon bulunur. • 0’dan 9’a sayı baskılı yapım parçaları içerir. • Baskılı yapım parçalarını kullanarak çocuğunuza sayıları ve sayı saymayı öğretin. • Yapım ve rol oyunlarını teşvik edin. • LEGO DUPLO ürünleri, küçük eller için güvenli ve kolay olacak şekilde özel olarak üretilmiştir. • Bu set, 1½-3 yaş arası çocuklar için yaşlarına uygun bir yapım ve oyun deneyimi sunar. • Vagonları takılı halde tren 10 cm yükseklik, 37 cm uzunluk ve 6 cm genişliktedir. Yaş : 1,5 - 3 Parça Sayısı : 23 Yaş Grubu : 1,5 - 3 Yaş Barkodu: 5702015866637 Item No : LED10847 Kutu Ölçüleri : 35,5 x 19,5 x 9,2 cm. Desi Değeri: 2

Ürün Özellikleri

  • Seri DUPLO®
  • Parça Sayısı 0-50
  • Yaş 1,5 - 3 Yaş
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Lego Duplo Sayı Treni

Okul öncesi dönemdeki çocuklar için tasarlanan oyuncak, eğitici özellikleriyle ön plana çıkar. Çocuklara sayı saymayı eğlenceli bir şekilde öğreten LEGO Duplo Sayı Treni 10847 LEG10847 keyifli zaman geçirirken öğrenmelerine yardımcı olur. Çocukların ilgisini çekecek renkli yapısıyla ön plana çıkan ürün, onların eğlenmelerine yardımcı olur. Zamanlarını keyifli bir şekilde geçiren çocukların stres seviyesi azalırken günlük hayatlarını rahat bir şekilde devam ettirmeleri sağlanır. 0’dan başlayıp 9’a kadar devam eden sayıları saymayı ve sıralamayı öğretmeyi amaçlayan LEGO Duplo Sayı Treni sayıların dünyasına renkli bir başlangıç yapmalarına yardımcı olur. Oyun ve çocuk odalarında yer verilebilecek ürün, renkli görünümüyle eğlenceli bir ortam yaratır. Çocuklarınızın eğlenirken öğrenmesini sağlayan ürünü satın alarak zihinsel gelişime katkıda bulunabilir, zamanı keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Eğlenceli görünüm
  • Renkli figürler

LEGO Duplo Sayı Treni ile Eğlenceli Bir Yolculuk

LEGO Duplo Sayı Treni ile Eğlenceli Bir Yolculuk

Büyük parçalara sahip olan tren, çocukların tekrar inşa etmelerine olanak sağlayacak biçimde tasarlanır. Üzerinde rakamların yer aldığı renkli parçalar, dikkat çekici tasarımlarıyla çocukların sayıları eğlenceli bir biçimde öğrenmelerine imkan tanır. Sınırsız inşa etme olanağı sunan Duplo Sayı Treni çocukların eğlenirken öğrenmelerine yardımcı olur. Eğlenceli bir oyun ortamı, çocukların öğrenme süreçlerini kolaylaştırır. Yaptıkları işten keyif alan küçükler öğrenmeye açık olur. Günlük hayatı kolaylaştıran bilgileri pratik bir şekilde edinir. El becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan tekrar inşa yöntemi, çocukların koordine bir biçimde çalışması için uygun ortam yaratır. Eğlenceli tasarımıyla dikkat çeken ürün, çocukların oyun oynarken öğrenme motivasyonunu artırır. Okul öncesi dönemdeki çocuklar için tasarlanan parçalar, oyun odalarını ve çocuk odalarını renkli bir biçimde tamamlayarak ortama hareket getirir. Okul öncesi dönemdeki çocuğunuza hediye edebileceğiniz ürünle onları mutlu edebilirsiniz.

Çocuklar İçin LEGO Duplo Sayı Treni 10847

Çocuklar İçin LEGO Duplo Sayı Treni 10847

Baskılı yapım parçalarının yer aldığı tren, çocuklara sayı saymayı öğretir. Aynı zamanda el ve göz koordinasyonun gelişmesini sağlar. Sökülüp tekrardan takılabilen parçalar küçüklerin el becerisinin ve sabırlı bir şekilde çalışarak inşa etme yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olur. Okul öncesi dönem çocukları için uygun özellik gösteren LEGO Duplo Sayı Treni 10847 renkli figürleriyle dikkat çekici bir yapıya sahiptir. 2 adet kız ve erkek Duplo figürlerinin yer aldığı oyuncak, 1 lokomotif ve 3 vagondan oluşur. Yapım ve rol oyunlarını teşvik etmek için ideal özellik gösteren oyuncak içerisinde yer alan kedi figürü, oyun ortamını sevimli bir şekilde tamamlar. Oyun deneyimini iyileştiren parçalar, küçüklerin eğlenceli bir ortam içerisinde basit bir şekilde sayı saymayı öğrenmelerine yardımcı olur. Okula hazırlık için uygun özellikler taşıyan ürünü satın alarak çocuklarınızın eğlenirken öğrenmelerine katkı sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı LEGO Duplo Sayı Treni

Uygun Fiyatlı LEGO Duplo Sayı Treni

Okul öncesi dönemdeki çocuklar için üretilen oyuncak, özel güvenlik testlerinden geçer. Çocuklar için uygun özellik gösteren parçalar itinayla imal edilir. Renkli yapısı ve eğlenceli figürleriyle çocuklara hitap eden ürün, onların sayı saymayı kolay bir şekilde öğrenmelerini sağlar. Sayı baskılarının yer aldığı renkli vagonlar, sayıların dünyasına renkli bir şekilde giriş yapmalarına yardımcı olur. Avantajlı özellikleriyle dikkat çeken ürüne Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan LEGO Duplo Sayı Treni 10847 fiyatlarıyla çocuklarınızın eğlenirken öğrenmelerine bütçe dostu bir şekilde katkı sağlayabilirsiniz. LEGO Duplo Sayı Treni 10847 kullananların ebeveynleri tarafından yazılan yorumlar bulunur. Çocukların ve ebeveynlerinin oyuncakla ilgili deneyimlerinin yer aldığı LEGO Duplo Sayı Treni 10847 yorumlarını okuyarak ürün özelliklerini görebilirsiniz. Avantajlı fırsatlardan faydalanabilir, çocuğunuz için eğlenceli bir öğrenme ortamı yaratabilirsiniz.