LEGO Duplo Town Itfaiye Kamyonu 10901

855,10 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO Duplo Town Itfaiye Kamyonu 10901

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERKA Satıcı Ünvanı: ERKA TEKNİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330047671000012 Vergi Kimlik Numarası: 3300476710
    Bu ürün ERKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lego 10901 Duplo İtfaiye Kamyonu
  • Modern DUPLO figürleriyle tanıdık bir dünya olan LEGO® DUPLO® Kasaba’da gerçek hayattan olayları canlandırın.
  • Küçük itfaiyecinizin yanıp sönen mavi ışıklı ve siren sesli İtfaiye Kamyonu ile kurtarmaya yetişmesine yardım edin!
  • Bu itfaiye kamyonu oyuncağı, açılan bir çekmecesi ve merdiveniyle kolayca yapılır.
  • Küçük çocuklar, itfaiyecinin kediyi parçalarla yapılan ağaçtan kurtarmasına yardım etmeyi çok sevecek!
  • 2 DUPLO figürü ve bir kedi figürü dahildir.
  • Küçük çocuğunuzun ışıklı ve sesli yapımı kolay İtfaiye Kamyonuyla kurtarma operasyonlarına hızla gitmesine yardım edin!
  • Parça Sayısı: 21
  • Yaş : 2 yaş ve üzeri
  • Barkod: 5702016367652

Ürün Özellikleri

  • Seri DUPLO®
  • Yaş 5 - 6 Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lego Duplo Town İtfaiye Kamyonu

Çocukların eğlenirken öğrenebilmesini destekleyen oyuncak modelleri ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Erken yaşta öğrenim becerilerinin gelişmesine yardımcı olan LEGO Duplo town itfaiye kamyonu çocuklarınızın eğlenceli vakitler geçirebilmesine yardımcı olur. Dayanıklı plastik malzemelerden üretilen bu set sağlıklı bir oyun deneyimi elde edebilmelerini sağlar. Işıklı ve sesli yapımıyla onların dikkatini çekerek keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Kurtarma operasyonlarına gidip zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirebilmelerine yardımcı olabilirsiniz. 21 adet parçadan oluşan bu seri sayesinde birbirinden farklı figürü kolay bir şekilde tanıtabilir, görsel hafızalarının gelişmesini sağlayabilirsiniz. 2 farklı insan ve kedi figürü ile birlikte eğlenmelerine yardımcı olabilirsiniz. Siz de çocuklarınızın kaliteli vakit geçirmesini istiyorsanız LEGO Duplo Town itfaiye kamyonu 10901 T01010901 kodu ile araştırabilir, güvenle satın alabilirsiniz.

  • Farklı figürler
  • Keyifli vakit
  • Sağlıklı kullanım imkanı

Farklı Figürlere Sahip LEGO Duplo İtfaiye Kamyonu

Farklı Figürlere Sahip LEGO Duplo İtfaiye Kamyonu

Farklı figürlere sahip olan oyuncak modelleri çocukların zihinsel ve görsel becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. LEGO Duplo itfaiye kamyonu oyuncağının içinde bulunan toplam 21 parça sayesinde çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte birbirinden farklı senaryolar kurarak motor becerilerinin gelişmesine de yardımcı olabilirsiniz. Oyun sırasında birlikte vakit geçirebilir ve aranızdaki bağların kuvvetlenmesini sağlayabilirsiniz. Farklı parçaları birleştirmesini sağlayabilir ve elde ettikleri yeni figürleri onlara tanıtabilirsiniz. Unisex kullanıma uygun olan tasarımı sayesinde farklı cinsiyetlere sahip çocukların oynamasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarıyla olan iletişimini geliştirebilir ve erken yaşta bu bağlarının güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Kolay birleşen parçaları sayesinde arkadaşlarıyla vakit geçirebilmesini ve bu sayede yardımlaşma becerilerinin gelişmesini sağlayabilirsiniz. Siz de farklı figürlere sahip olan bir oyuncak satın almak istiyorsanız LEGO Duplo itfaiye modelini tercih ederek, çocuklarınızın gelişmesini sağlayabilirsiniz.

Sağlıklı Malzemelerle Üretilen LEGO Duplo İtfaiye Modeli

Sağlıklı Malzemelerle Üretilen LEGO Duplo İtfaiye Modeli

Sağlıklı malzemelerin birleşmesiyle üretilen oyuncak modelleri ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. LEGO Duplo itfaiye 10901 kodu ile satışa sunularak çocukların dikkatini çeker. Dayanıklı plastik malzemelerden üretilen bu model uzun süre sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Farklı parçaların birleşimiyle oluşan figürler sayesinde çocuklarınızın keyifli vakitler geçirebilmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte farklı senaryolarla hayal gücünün gelişimine de ortak olabilirsiniz. Oyun sırasında çocuklarınızla vakit geçirebilir ve aranızdaki bağların güçlenmesini de sağlayabilirsiniz. LEGO Duplo town itfaiye kamyonu 10901 kullananlar sağlıklı malzeme kalitesinden oldukça memnun ebeveynlerden oluşur. Çocuklarıyla birlikte vakit geçirerek onların gelişimine destek olurlar. Siz de sağlıklı malzeme kalitesine sahip olan bu oyuncak modeli sayesinde çocuklarınızın güvenli bir oyun süreci geçirmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca onlarla birlikte keyifli vakit geçirebilir, eğlencelerine ortak olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı LEGO Duplo Town İtfaiye Kamyonu

Uygun Fiyatlı LEGO Duplo Town İtfaiye Kamyonu

Oyuncaklar çocukların hayal dünyasını genişleten ve geliştiren ürünler arasında yer alır. LEGO Duplo Town itfaiye kamyonu 10901 kodu ile satışa sunularak çocuklarınızın hayal dünyasının genişlemesine yardımcı olur. Parçaların birleşimiyle oluşturdukları senaryolar sayesinde onların zihinsel yeteneklerinin erken yaşta gelişimini destekleyebilirsiniz. LEGO Duplo Town itfaiye kamyonu 10901 fiyatlarını inceleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyat kategorisinde satışa sunulan bu oyuncak, her bütçeye uyum sağlar. Bu fiyatlardan yararlanarak ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız Trendyol’dan faydalanarak alt kısmında bulunan yorumları okuyabilir, detayları öğrenebilirsiniz. LEGO Duplo Town itfaiye kamyonu 10901 yorumları sayesinde ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte oyuncağın özelliklerine ulaşabilir, çocuğunuzun keyifli vakit geçireceği bu ürün ile birlikte eğlenebilirsiniz.