LEGO ® Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi Yapım Seti - Okul Öncesi Çocuk Için Öğretici Oyuncak

2.130 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO ® Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi Yapım Seti - Okul Öncesi Çocuk Için Öğretici Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyz and Trendz Satıcı Ünvanı: IB GROUP DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465132020100001 Vergi Kimlik Numarası: 4651320201
    Bu ürün Toyz and Trendz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEGO® DUPLO 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi Yapım Seti - Okul Öncesi Çocuk için Öğretici Oyuncak Bütün çocuklar ev oynamayı ve anne ve baba gibi davranmayı sever. Ve bu yapımı kolay, açık ve erişilebilir oyuncak ev ile eğlenceye de katılabilirsiniz!Büyük aile dollhouse oyun setiYeni yürümeye başlayan çocuklar için bu renkli, çağdaş oyuncak evi, oynamak ve öğrenmek için birçok fırsat sunuyor. İkiniz de yaratıcı rol yapma eğlencesini paylaşırken, küçük çocuklara yemek pişirme, yemek zamanı ve yatma zamanı rutinleri gibi günlük yaşam hakkında bilgi verin. Anne, baba ve çocuk figürlerinin yanı sıra bir evcil köpek ve bir oyuncak ayı var - hepsi yeni yürümeye başlayan çocuklarda rahatlatıcı bir duygusal bağlılık uyandırmak için tasarlandı. Tanıdık ayrıntılar ve sonsuz eğlenceyle dolu, birlikte oyun olanaklarını keşfederken sonsuz değerli gelişim anlarını paylaşacaksınız. Daha da fazla eğlence için, bir kule ev ile aynı parçaları yeniden inşa edebilir ve ardından bir konut evi olarak tekrar inşa edebilirsiniz!Bebekler için harika eğitici oyuncakTanınabilir karakterler ve tanıdık sahneler ile LEGO® DUPLO® eğitici oyuncaklar, çocuklara uygulamalı, açık uçlu, rol yapma eğlencesi ve sonsuz gelişimsel faydalar sunar.• Montajı kolay, açık ve erişilebilir, 3'ü 1 arada oyuncak ev oyun seti.• Mutfak, oturma odası, banyo ve yatak odası ve birçok harika ayrıntı içerir.• Küçük çocuklara yemek pişirme, yemek zamanı ve yatma zamanı rutinleri gibi ev hayatını öğretin.• 2 yaş ve üstü çocuklar için harika bir hediye - keşfedilecek ve öğrenilecek çok şey var.• Diğer LEGO® DUPLO® oyun setleriyle karıştırarak oyun olanaklarını artırın.• Yalnızca çocukların hayal gücüyle çalışan, pilsiz, elle çalıştırılan oyuncak!• Basit talimatlar, anında eğlenmek için fikir ve ilham sağlar.• LEGO® DUPLO® oyuncakları, çocukları açık uçlu oyunla öğrenmeyle tanıştırır.• Tüm setler en yüksek endüstri standartlarını ve katı kalite kriterlerimizi karşılar.• Her bina seti en yüksek küresel güvenlik ve kalite standartlarını karşılar

Ürün Özellikleri

  • Seri DUPLO®
  • Parça Sayısı 101-500
  • Karakter DUPLO
  • Yaş 1+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lego Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi

Oyun oynamak, çocukların zihinsel gelişimini destekler. Sosyal becerilerinin kuvvetlenmesini sağlar. Yaratıcı düşünme becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Keyifli zaman geçirerek stres seviyelerinin azalmasını ve mutlu hissetmelerini sağlar. Çocukların eğlenerek öğrenebileceği bir ortam yaratan LEGO Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi KRNS012550 renkli görünümüyle ilgi çekici özellik gösterir. Çocukların severek oynayacağı ve senaryolar kullanarak günlük yaşamı simülize edebileceği ürün, zihinsel gelişimlere katkıda bulunur. Çocuklarınızla beraber keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ürün, dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım özelliğine sahiptir. Hareketli yapısı ve renkli parçaları ile çocukların ilgisini üzerine çeken LEGO Duplo Kasaba Modüler Oyun Evi oyun ve çocuk odalarını şık bir şekilde süsler. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürünle çocuğunuzun keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Hareketli ve renkli yüzey
  • Minyatür figürler

Gerçek Hayatı Öğreten LEGO Modüler Oyun Evi

Gerçek Hayatı Öğreten LEGO Modüler Oyun Evi

Çocuklar gerçek hayatı, nesneleri ve soyut kavramları oyunlar üzerinden senaryolar kurarak öğrenebilir. Birçok çocuk, anne ya da baba olarak hayatı taklit ederek oyunlar oynamaktan hoşlanır. Çocukları bu konuda destekleyecek olan figürlere sahip LEGO Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi rutin bilgilerin öğretilmesi için uygun bir alana sahiptir. Oyun evi içerisinde tanıdık figürler yer alır. Anne, baba, çocuk ve evcil hayvanla birlikte oyuncak ayı figürlerinin yer aldığı LEGO Kasaba Modüler Oyun Evi günlük yaşama uygun olan parçalarıyla çocukların senaryo kurarak eğlenip öğrenmesini sağlar. Ürün, günlük hayatın rutini içerisinde yer alan uyuma, uyanma ve yemek yeme saatlerini öğrenmeleri için uygun alanlara sahiptir. Kullanışlı yapısı ve estetik görünümüyle oyun oynarken keyif veren set, ailenizle kullanıma uygun biçimde üretilir. Çocuğunuzla birlikte oyun oynayarak onun öğrenme sürecine katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Saatler İçin LEGO Duplo Modüler Oyun Evi

Keyifli Saatler İçin LEGO Duplo Modüler Oyun Evi

Oyun saatleri, çocukların keyif alarak geçirdiği vakitler arasında yer alır. Senaryolar kurarak gerçek hayatı kendilerine uyarlayan çocuklara yardımcı olan LEGO Duplo Modüler Oyun Evi bunun için uygun alana sahiptir. Gerçek bir evin minyatür bir taklidi olan ürün, bir evin tüm odalarına yer verir. Bu alanlarda yer alan insan figürleri, çocukların rollerle gerçek hayatı öğrenmeleri konusunda aracı olur. Görme ve dokunma duyularının gelişmesine yardımcı olan LEGO Duplo Kasaba Modüler Oyun Evi (10929), çocuğun bir kuleden tekrar ev inşa etmesine imkan tanır. Çocuğunuzun el becerisinin gelişmesine katkı sağlayan ürün, günlük rutinlerin öğretilmesi için ideal özellik gösterir. Yeme, içme ve uyuma faaliyetlerinin uygun alanlarda gerçekleştirilmesi gerekliliği çocuklara ürün aracılığıyla öğretilir. 2 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediye olan ürünü satın alarak küçüklerin eğlenerek öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı LEGO Modüler Oyun Evi

Uygun Fiyatlı LEGO Modüler Oyun Evi

Açık uçlu bir biçimde oyunla öğrenme konusunda çocukları destekleyen LEGO Modüler Oyun Evi onların çeşitli becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Günlük hayata dair detayları oyun üzerinden senaryolaştırarak eğlenceli bir biçimde kavramalarını sağlar. Standartları karşılayacak biçimde üretilen set, çocuklar için güvenlik kontrollerinden geçirilir. Rol yapma eğlencesiyle çocuklarınızı tanıştırabileceğiniz ürüne Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan LEGO Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi fiyatlarından faydalanarak çocuklarınıza eğlenceli bir hediye verebilirsiniz. Nitelikli özellikleri ve eğlenceli yapısıyla LEGO Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi kullananların beğenisini toplayan ürünle ilgili yorumlar kısmı bulunur. Müşteri deneyimlerine yer verilen LEGO Duplo 10929 Kasaba Modüler Oyun Evi yorumlarını okuyarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilir, çocuğunuzun eğlenerek öğrenmesine katkıda bulunabilirsiniz.