4
Yapı Oyuncakları kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

LEGO 10698 ® Classic Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu / 790 Parça / +4 Yaş

1.618,93 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.454,03 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.454,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449,08 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.502,53 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO 10698 ® Classic Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu / 790 Parça / +4 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BSTBilişim Satıcı Ünvanı: BEDRİ SİNAN TAŞPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4235603760600013 Vergi Kimlik Numarası: 8300400064
    Bu ürün BSTBilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 33 farklı renkte klasik LEGO® yapım parçasıyla dolu bu kocaman kutuyla istediğiniz her şeyi yapın. Çok sayıda farklı pencere ve kapının yanı sıra size ilham verecek diğer özel parçalar sayesinde gerçekten hayal gücünüzün götürdüğü yere gidebilirsiniz. Başlamanız için bazı fikirler de içeren, her yaştan yeni başlayan oyuncunun klasik LEGO oyununun keyfini sürmesi için mükemmel bir yaratıcı set. Kullanışlı bir plastik kutu içinde gelen bu set mevcut bütün LEGO koleksiyonlarını mükemmel bir şekilde tamamlar. 33 farklı renkte geniş bir dizi LEGO® yapım parçası bulunur.
  • 8 farklı çerçeveli, 8 farklı türde pencere ve kapı bulunur.
  • Özel parçalara 2 farklı büyüklükte yeşil taban plakası, 3 çift göz, 6 lastik ve 6 jant dahildir.
  • LEGO® Classic, LEGO yapım parçasıyla açık uçlu yaratıcı oyunları teşvik etmek için tasarlanmıştır.
  • Özel parçalar, yaratıcı oyunları destekleyecek şekilde tasarlanmıştır.
  • Çok sayıda pencere ve kapı, LEGO® yapım parçalarıyla bina yapımını kolaylaştırır.
  • Resimdekibütün modeller bu setle aynı anda yapılabilir.
  • Setle birlikte verilen ve LEGO.com/classic adresinde bulunan fikirler, başlamaya yardımcı olur.
  • Kullanışlı bir plastik saklama kutusu içinde gelir.
  • Yeşil taban plakalarının biri 16 cm uzunluk ve 16 cm genişlikte, diğeri 12 cm uzunluk ve 6 cm genişliktedir.

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® Classic
  • Parça Sayısı 501-1000
  • Karakter Classic
  • Yaş 4+ Yaş
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Lego ® Classic ® 2021 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu 10698 4 Yaş (790 Parça)

Hayal gücü, çocukluk yıllarında gelişen hayata karşı problem çözme yeterliliğinin temelini oluşturan önemli becerilerden biridir. Bu önemli becerinin kazanılabilmesi, çocukluk döneminde oynanan oyunlara bağlıdır. Siz de çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesini ve hayatta karşılaştığı problemlere kısa sürede çözüm getirmesini istiyorsanız Lego classic 2021 büyük boy yaratıcı yapım kutusu 10698 4 Yaş (790 parça) seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, içerisinde yer alan parçalar sayesinde çocuğun hayal gücünü gelişmesini sağlayarak hayatta karşılaştığı problemleri kısa sürede çözebilmesine olanak tanır. 4 yaş ve üzeri çocukların gelişim düzeylerine uygun olarak tasarlanır. Bu sayede yetişkinler ile çocuğun beraber kaliteli zaman geçirmesine kaynaklık eder. Siz de çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesini istiyorsanız kaliteli Lego classic 10698 detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.

  • 790 adet Lego parçası
  • 4 yaş ve üzeri kullanım
  • Sağlam yapı

Eğlenceli Lego Classic 2021 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu

Eğlenceli Lego Classic 2021 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu

Lego classic yaratıcı parçalar, özellikleri sayesinde çocuğun eğlenceli ve keyifli bir zaman geçirebilmesine olanak tanır. Ürün içerisinde 790 adet lego parçasına yer verilir. İdeal sayıya sahip olan oyuncak, çocukların hayal güçleri ve beklentileri doğrultusunda istedikleri şekilleri tasarlayabilmesine olanak tanır. Aynı zamanda oyuncak içerisinde 2 adet büyük yeşil taban plakası bulunur. Bu plakalar, çocukların istekleri kapsamında farklı amaçlar için kullanıma uygundur. Sunduğu geniş kullanım alanı, ürünün erkek ve kız çocukları tarafından beğeni ile karşılanmasına aracı olur. 10698 Lego classic seçeneği; pembe, kırmızı veya yeşil gibi 33 farklı renkte bulunan Lego parçalarına sahiptir. Bu sayede oyuncak, çocuklar tarafından büyük sempati ile karşılanır. Siz de çocukların eğlenceli ve keyifli zaman geçirmesine olanak tanıyan Lego classic kutu seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Lego Classic 2021 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu Yorumları

Lego Classic 2021 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu Yorumları

Lego classic 2021 büyük boy yaratıcı yapım kutusu 10698 4 Yaş (790 parça) yorumları, çocukların oyunu sempati ile karşıladıklarını ortaya koyan niteliklere sahiptir. Ürün içerisinde 3 çift göz, 6 lastik ve 6 jant yer alır. Bu sayede ürün, çocukların hayal güçleri kapsamında kendi oyunlarını kurabilmelerine kaynaklık eder. Robot ya da araba gibi değişik tasarımların yanı sıra ev veya bebek şeklinde farklı yapılar dahi rahat bir şekilde oluşturulur. Çocukların tek başlarına zaman geçirmelerine yardımcı olması ile beraber arkadaşları ve kardeşleri ile de rahat oyun oynayabilmelerini imkan tanır. Lego classic 2021 büyük boy yaratıcı yapım kutusu 10698 4 Yaş (790 parça) kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de 790 parça Legonun bir araya getirilmesi sonucunda oluşan ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlı Lego 2021 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu

Ekonomik Fiyatlı Lego 2021 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu

Kaliteli yapıdaki ürünün bünyesinde 8 farklı çerçeveli ve 8 değişik türde pencere ile kapı bulunur. Bu sayede oyuncak; çocuklara ev veya dükkan gibi çeşitli yapılar oluşturma olanağı tanır. Aynı zamanda oyuncak, plastik kutu içerisinde müşterilere ulaştırılır. Bu özelliği sonucunda oyuncakların kaybolmadan rahat bir şekilde muhafaza edilmesine katkı sağlar. Kaliteli yapıdaki kutusu, ürünün çeşitli darbe ve çarpmalara karşı deforme olmadan kolay bir şekilde saklanabilmesine aracılık eder. Son derece kullanışlı bir dizayna sahip olan kutu, farklı işlevlerini yerine getirilmesi için de kullanıma uygundur. Lego classic 2021 büyük boy yaratıcı yapım kutusu 10698 4 Yaş (790 parça) fiyatı, farklı ekonomik düzeye sahip olan çok sayıda kişinin rahat bir şekilde karşılayacağı miktar aralığında bulunur. Siz de kaliteli yapıda bulunan ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.