LEGO Classic 10717 Extra Large Brick Box

5.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO Classic 10717 Extra Large Brick Box

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İyiziBaby Satıcı Ünvanı: TERCÜMAN KARDEŞLER GIDA TEKSTİL İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0840040736200015 Vergi Kimlik Numarası: 8400407362
    Bu ürün İyiziBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Classic 10717 Extra Large Brick Box

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® Classic
  • Yaş 6+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LEGO Classic 10717 Extra Large Brick Box

Yediden yetmişe herkese hitap edebilen LEGO ürünlerine 10717 set ile çoklu bir şekilde ulaşabilmek mümkündür. LEGO Classic 10717 ekstra büyük parça kutusu, zengin içeriği sayesinde keyifli bir oyun deneyimi sunar. Farklı fonksiyonlara sahip parçaları ve renk çeşiti bolluğu, yapılabilecek figürlerin sayısını neredeyse sınırsız bir hâle getirmektedir. Kutu içerisindeki LEGO parçalarıyla onlarca farklı figür yapılabilir ve tekrar parçalara ayırmak da çok zaman almaz. Kalitesi ile tanınan ve oyuncak sektörünün öncülerinden olan LEGO’nun bu ürünü, son derece sağlam parçalar içerir.

  • Farklı fonksiyonlara sahip tam 1500 parça
  • Göz, tekerlek, kapı, pencere gibi özel şekiller
  • Ekstra bir adet brick separator parça ayırma aparatı

LEGO Classic Ekstra Büyük Parça Kutusu İçeriği Nedir?

LEGO Classic Ekstra Büyük Parça Kutusu İçeriği Nedir?

LEGO 10717, bu tip oyuncakları sevenler için mükemmel bir içeriğe sahiptir. Kutunun içerisinde toplamda 1500 adet parça bulunur. Benzer boyutlardaki standart tuğla parçaların yanı sıra özel şekilli olanlar da vardır. Paketteki parçaların renkleri yeşil, mavi, siyah, gri, pembe, kahverengi ve kırmızı gibi değişkendir. Bu sayede rengârenk figürler yapabilmek mümkündür. LEGO Classic 10717 ekstra büyük parça kutusunun önemli detaylarından biri de özel şekiller içermesidir. Kutuda tekerlek, göz, pencere, kapı ve diğer özel şekiller olmak üzere farklı fonksiyonları bulunan yapım parçaları mevcuttur. Ürün paketi ek olarak bir de “brick separator” içerir. Bu parça, LEGO’nun tuğla çıkarıcı fonksiyonuna sahip küçük bir ürünüdür. Birleştirilen parçaları birbirinden kolayca ayırabilmek için kullanılır. Dolayısıyla her bir parçanın yeniden kullanılabilme özelliği de vardır.

LEGO Classic Ekstra Büyük Parça Kutusu Her Yaşa Uygun mu?

LEGO Classic Ekstra Büyük Parça Kutusu Her Yaşa Uygun mu?

Sonsuz olasılıklar içeren LEGO Classic 10717 ekstra büyük parça kutusu, markanın diğer ürünleri gibi her yaşa hitap edebilmektedir. Tek detay, ürünün 4 yaşından küçükler için uygun olmadığıdır. Bunun sebebi ise kutu içerisindeki küçük parçalardır. Ayrıca çocukların ebeveyn gözetiminde kullanmalarına da dikkat edilmelidir. 4 – 99 yaş aralığına uygun bir şekilde tasarlanan bu ürün aslında bir oyuncaktır. Fakat çocuklar için eğitici bir aktiviteye dönüşürken yetişkinler için keyifli zaman geçirmeye yarayan bir hobidir. Rengârenk tuğlalar ve farklı fonksiyonlara sahip parçalar, çocukların hayal gücünü geliştirme açısından oldukça faydalıdır. Bu nedenle kutu içerisindeki parçaları çocukların yaratıcılığına bırakmakta fayda vardır. Yetişkinler ise hem kutu üzerinde yer alan hem de internetten ulaşabilecekleri talimatlar ile özel figürler inşa edebilirler.

LEGO Classic Ekstra Büyük Kutu Parçaları Dayanıklı mı?

LEGO Classic Ekstra Büyük Kutu Parçaları Dayanıklı mı?

LEGO Classic 10717 ekstra büyük parça kutusunun içerisindeki her bir tuğla, markanın yüksek kalite standartları doğrultusunda üretilmiştir. Kalitesi ile hem ebeveynlerin hem de çocukların güvenini kazanmış olan LEGO markasının bu ürünü, güçlü yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Uzun bir kullanım ömrü sunabilecek kadar dayanıklı olan parçalar ile evden arabaya, gemiden ağaca, filden kurbağaya kadar pek çok farklı figür yapılabilir. Ayrıca parçalar yeniden kullanılabilir özelliktedir. LEGO’nun özel tuğla ayırıcı aparatıyla birbirinden ayrılan parçaların birleşme fonksiyonu yıllarca kaybolmaz. LEGO Classic 10717 ekstra büyük parça kutusu yorum sayfası da bu konuda detaylı fikirler verebilir. Ürünü satın almış olan kullanıcıların bu sayfaya yorum olarak eklediği deneyimler, karar aşamasındaki kullanıcılar için yol göstericidir. Genel itibarıyla yorumlar, ürünün hem kaliteli hem de dayanıklı olduğunu vurgulamaktadır. Özellikle ebeveyn olan kullanıcıların, ürünün çocuklar için çok eğitici olduğunu vurguladığı yorumlar da ön plana çıkmaktadır.