LEGO Classic 10715 Tekerlekli Yapım Parçaları

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO Classic 10715 Tekerlekli Yapım Parçaları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyzz Shop Satıcı Ünvanı: TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859023557500010 Vergi Kimlik Numarası: 8590235575
    Bu ürün Toyzz Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEGO Classic Tekerlekli Yapım Parçaları 10715

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® Classic
  • Yaş 9 - 11 yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LEGO T01010715 Classic Tekerlekli Yapım Parçaları

Lego Classic 10715 tekerlekli yapım parçaları, çocukların hayal gücünü geliştiren oyuncaklardan biri olur. Oyun setinde, yeni başlayanlara yardımcı olmak için 9 farklı tekerlekli araç modeline yer verilir. Lego Classic 10715 set içerisinde, çok sayıda klasik parça bulunur. Ayrıca sette, araçların teker kısımları için özel ekipmanlar olduğu görülür. Çocuklar bu ekipmanlardan yol çıkarak, daha kolay bir şekilde parçaları birleştirebilir. Çok çeşitli yaş gruplarının beğenisini kazanan oyuncak, tüm aile için dolu dolu bir eğlence kaynağı olur. Lego Classics yapım parçaları ve tekerlekler, sınırsız açık uçlu bir oyun evreni yaratır. İnce motor becerilerin gelişmesine olanak sağlayan yapı oyuncağı, çok parçalı tasarımıyla çocukların zekâ gelişimini destekler.

  • 653 adet yapım parçaları ve birçok teker içerir.
  • Her model için basit yapım rehberi bulunur.
  • Temel yaşam becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

LEGO Classic 10715 Tekerlekli Yapım Parçalarının Özellikleri

LEGO Classic 10715 Tekerlekli Yapım Parçalarının Özellikleri

Lego Classic 10715 tekerlekli yapım parçaları, özel ambalajı içerisinde gönderilir. Kutudan iki farklı paket çıkar. Bu paketlerde toplam 653 adet, oyuncak parçası bulunur. Rengârenk yapım parçaları ile birlikte; şekiller, gözler ve tekerlekler kullanılarak yüzlerce model oyuncak tasarlanabilir. Farklı fikirleri içinde barındıran Lego Classic tekerlekli yapım parçaları, çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına yardımcı olur. Kutuda oyuna harika bir başlangıç yapmayı sağlayan çok sayıda tekerlekli modele yer verilir. Lego Classics 10715 paketinden çıkan talimat çizelgesi, anlaşılır kolay adımlarıyla çocuklarınızın kendi oyuncaklarını inşa etmelerini sağlar. Set içerisinde temel parçaların yanı sıra farklı renk ve büyüklükte çok çeşitli tekerlekler bulunur. Parçalar ile karavanlı bir 4×4 araçtan kaykaya çekme motorundan dondurma arabasına kadar pek çok tekerlekli model tasarlanabilir.

LEGO Classic Tekerlekli Yapım Parçaları Kaç Yaş İçin Uygun?

LEGO Classic Tekerlekli Yapım Parçaları Kaç Yaş İçin Uygun?

Lego Classic 10715 tekerlekli yapım parçaları, 4 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun geliştirilir. Bu etkileyici oyuncak seti, yapı ve beceri oyunlarını seven çocuklar için harika bir hediye seçeneği olur. Kutudaki 9 adet tekerlekli araç modeli, hızlı bir başlangıç yapılmasına imkân verir. Bu modellerle birlikte set, çok sayıda ekstra parça içerdiği için hem erkek hem kız çocuklarına hitap eder. Sette; kaykaylı bir maymun, çekmeli ördek, araba, tekerlekli sandalyede tavşan, robot, tren, okul otobüsü yapmak için gerekli her şey bulunur. Çocuklarınız bu yaratıcı oyuncaklarla oynamaya bayılır. Kutuda her model için detaylı bir yapım rehberi bulunur. Aynı zamanda akıllı cihazlardan, dijital talimatlara erişmek mümkün olur. Tekerlekli yapım parçaları kolay birleştirilir ve çocuklar, bu set sayesinde özgüvenini geliştirebilir.

LEGO Classic 10715 Tekerlekli Yapım Parçaları Dayanıklı mı?

LEGO Classic 10715 Tekerlekli Yapım Parçaları Dayanıklı mı?

Yapım parçaları ve tekerlekler set, 1932 yılında Danimarka'da kurulan Lego markasının popüler ürünler arasında yer alır. Farklı yaş gruplarına hitap eden ürün, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Lego Classic 10715 tekerlekli yapım parçaları; tutarlı, birbiriyle uyumlu ve uzun ömürlü olması için birçok testten geçirilir. Oyuncakların, güvenlik standartlarını karşıladıklarından emin olmak için kapsamlı testler yapılır. Birçok aşamadan geçirilerek piyasaya sürülen Lego Classic 10715, çocukların önemli yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Tek başına, arkadaşlarla veya aileyle birlikte setin parçaları, sayısız farklı şekillerde bir araya getirilebilir. Defalarca bozulup yapılmaya elverişli olan Lego Classic 10715 tekerlekli yapım parçaları, tatmin edici bir oyun deneyimi için yaratıcı fikirlerle doludur. Ebeveynlerden olumlu geri dönüşler alan Lego Classic 10715 tekerlekli yapım parçaları yorumları okuyabilirsiniz. Bu seti, Trendyol'dan kolayca sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.