LEGO 41391 LEGO® Friends Heartlake City Kuaförü

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO 41391 LEGO® Friends Heartlake City Kuaförü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Ticaret Satıcı Ünvanı: PINAR YASAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220442692
    Bu ürün Nil Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eski stilinden sıkıldın mı? Saç stilini yenilemek için Heartlake City Kuaförüne git! LEGO® Friends Emma ile birlikte kuaför Nina’ya giderek yeni bir saç stili yaptır. Önce istiridye şekilli lavaboda saçını yıka, sonra makası al ve saçlarını kes. Yeni stilinin yapılmasını beklerken oturup birlikte kahve için. Görünümü tamamlamak için kurdele tak. Arkadaşlarınla takılmak için şık bir yer! Ürün yükseklik: 61 mm Ürün uzunluk: 262 mm Ürün genişlik: 191 mm Parça Sayısı : 235

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® City
  • Parça Sayısı 101-500
  • Yaş 6+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lego 41391 Lego® Friends Heartlake City Kuaförü

Oyuncaklar çocuklar için keyifli zaman geçirebilecekleri parçalardır. Çocuklar tarafından hayal dünyalarını renklendiren modeller büyük ilgi görür. Evde veya arkadaş ortamında büyük bir zevkle oynayabilecekleri LEGO Friends Heartlake City Kuaförü 41391, çok eğlencelidir. Bu kuaför eşyaları, her bir parçasını zevkle oynayabilecekleri şekilde tasarlanır. Kutunun içerisindeki materyaller kuaförlerde bulunan eşyalar gibidir ve gerçeğe çok yakın forma sahiptir. Kuaför içerisindeki bazı faaliyetler, oyuncak şeklindeki setin içerisinde mevcuttur. Böylelikle çocuklar da kendilerini gerçek bir kuaförde gibi hissederler. Hayal dünyasını geliştiren bu tasarım, görünümü ve renkleriyle dikkat çeker. Gerçekçi materyalleriyle göze çarpan LEGO® Friends 41391 Heartlake City Kuaförü parçaları 6 yaş ve üzerine uygun olarak tasarlanır. Siz de bu keyifli oyuncakları tercih ederek keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

  • Birebir kuaför malzemeleri
  • Dikkat çeken renkler
  • Sosyal gelişime katkı

LEGO Friends Heartlake City Kuaförü Özellikleri

LEGO Friends Heartlake City Kuaförü Özellikleri

LEGO 41391 LEGO® Friends Heartlake City Kuaförü LGF41391 çeşitli kuaför eşyalarından olan tasarımı ile öne çıkar. İçeriğindeki birbirinden farklı özelliklere sahip ürünler ile farklı saç stilleri yapılır. Böylece bu ürünü oynayan kişiler yaptıkları stiller ile zevklerini kolayca yansıtır. İstiridye şeklindeki lavabo detayı saçı yıkamak için uygundur. Diğer parçası olan makas ile yıkama işleminden sonra saç kesimi işlemi yapılır. Kurdela detayı bu işlemlerden sonra saç görünümünü tamamlar. LEGO Friends 41391, oyun esnasında yeni stiller yapmaya olanak tanır. Kuaför eşyaları arasında bulunan parçalar oyuncuların kahve içmesine de olanak tanır. Bu renkli modelin yüksekliği 262 mm olarak üretilir. Aynı zamanda genişliği ise 191 mm olarak tasarlanır. Çeşitleriyle dikkat çeken ürünün parça sayısı 235 olarak üretilir. Siz de bu keyifli oyuncakları inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz.

Keyifli LEGO Heartlake City Kuaförü Oyuncakları

Keyifli LEGO Heartlake City Kuaförü Oyuncakları

Kullanışlı ve pratik parçalardan tasarlanan oyuncaklar çocuklara keyifli bir oyun deneyimi yaşatır. Oyuncak modellerinin dikkat çeken bir tasarıma sahip olması büyük bir avantajdır. LEGO Friends Heartlake City Kuaförü kullanışlı parçaları ile müşteriler için tercih sebebidir. Bu ürünün ana rengi beyaz olarak üretilir. Model beyazın yanında çeşitli renkleri de içerir. Kuaför oyuncağı arkadaşlarla oynamak için şık bir yerdir. Bu oyuncaklar sayesinde çocuklar arkadaşları ile kuaföre gidebilir ve çeşitli saç stilleri deneyebilir. İsterseler yaptıkları saç stillerini farklı bir model ile değiştirebilirler. LEGO 41391 Friends Heartlake City Kuaförü oyuncakları çeşitli özellikleri ile keyifli vakit geçirme imkanı tanır. Özenle üretilen model hakkında yapılan müşteri yorumları dikkat çeker. Siz de LEGO 41391 Friends Heartlake City Kuaförü kullananların yaptığı yorumları okuyarak bu ürüne güvenle sahip olabilirsiniz.

LEGO 41391 Friends Heartlake City Kuaförü Fiyatları

LEGO 41391 Friends Heartlake City Kuaförü Fiyatları

LEGO 41391 Friends Heartlake City Kuaförü fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Çeşitli özelliklere ve birçok parçaya sahip olan kuaför oyuncağı rengarenk tasarımı ile dikkat çeker. Modelin içerisinde bulunan parçalar oyun için ideal özelliklere sahiptir. LEGO Heartlake City kuaför arkadaşlarla vakit geçirmek için uygun bir oyuncak modelidir. Kullanışlı ürün 100’den fazla parçasıyla dikkat çeker. Bu parçalarla birden fazla çocuğun grup halinde oynayabilmesini ve eğlenmesini sağlayabilirsiniz. Model makas, kurdela, saç yıkama lavabosu ve birçok şık kuaför salonu eşyasına sahiptir. Bu parçalara çeşitli renkler ve detaylar eklenir. Müşterilerin yaptığı yorumlar ürünle ilgili yol gösterici bilgiler içerir. Bu model hakkında da çeşitli yorumlara ulaşma imkanı vardır. Siz de Trendyol’da LEGO 41391 Friends Heartlake City Kuaförü yorumları kısmını inceleyerek ürünü satın alabilirsiniz.