LEGO 75892 LEGO Speed Champions McLaren Senna

3.500 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO 75892 LEGO Speed Champions McLaren Senna

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aksoyoyuncak Satıcı Ünvanı: GİZEM AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0350551999
    Bu ürün aksoyoyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mclaren senna model araba oyuncağıyla sınırda ilerleyin!
  • Otomobilin bu harika lego® versiyonunda geç, büyük ve yasal olarak cesurca yarışan yarış pilotu ayrton senna esinlenerek, minifigür kokpit, çıkarılabilir ön cam, değiştirilebilir jantlar ve mclaren ve senna logosu etiketleri bulunuyor.
  • Çocuklar için bu süper oyuncak araba dönen fan ile inşa edilebilir bir rüzgar tüneli ve araba geliştirme ve hızlı araba yarışı senaryoları oynamak için bir mclaren yarış sürücüsü minifigür ile birlikte geliyor.
  • Mclaren senna ve pirelli logolarını içeren bir yarış takımına bir mclaren yarış pilotu minifigür dahildir.
  • Yarışa hazır, inşa edilebilir mclaren senna'da minifigür kokpit, çıkarılabilir ön cam, lastik tekerlekler ve değiştirilebilir jantlar, arka spoyler, yarı saydam ışık tarzı elemanlar, mclaren ve senna logosu etiketleri ve özgün tasarım detayları bulunuyor.
  • Minifigürü arabaya yerleştirmek için ön camı çıkarın.
  • Ayrıca, döner bir fana sahip oluşturulabilir bir rüzgar tüneli içerir.
  • Aksesuar unsurları, mclaren yarış pilotunun kaskını ve bir anahtarını içerir.
  • Bu araba oyun seti, araba seven çocuklar için sonsuz yaratıcı eğlence sunuyor.
  • Ürün teknik bilgileri
  • Parça sayısı: 219
  • Mclaren senna oyuncak araba 4 cm yükseklik, 15 cm uzunluk ve 5 cm genişliktedir.
  • Rüzgâr tüneli 5 cm yükseklik, 6 cm genişlik ve 4 cm derinliktedir.
  • Yaş grubu: 7 yaş ve üzeri

Ürün Özellikleri

  • Seri Speed Champions
  • Parça Sayısı 1
  • Yaş 7+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LEGO U302053 75892 LEGO Speed Champions McLaren Senna

LEGO, her yaştan kullanıcının keyifli saatler geçirmesini sağlayan ürünler piyasa süren bir markadır. Parçaların birleştirilmesiyle farklı biçimlerin oluşturulması mantığına dayanan ürünlerin bazı modelleri ise tamamlandıktan sonra oynamaya uygun yapısı sayesinde eğlencenin çok daha geniş bir zamana yayılmasını sağlar. LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna da bu modellerden biridir. Ünlü otomobil firması McLaren ve efsanevi Formula 1 pilotu Ayrton Senna'dan ilham alınarak tasarlanan bu model, LEGO yapmanın keyfini, oyuncak arabaların vadettiği eğlence ile birleştirmesiyle öne çıkar. Siz de bu ürünü satın alarak LEGO koleksiyonunuzu genişletebilir, çocuklarınızla zaman geçirmenin tadına varabilirsiniz.

  • Toplam Parça Sayısı: 219
  • 7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
  • Bir adet yarış pilotu figürü de içerir.

LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna Özellikleri Neler?

LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna Özellikleri Neler?

LEGO 75892, bu firmanın arabalara ve motor sporlarına ilgi duyanlara hitap eden Speed Champions serisine dâhil olan bir modeldir. Toplam 219 parça içerir. Otomobil, pilot figürü ve rüzgar tüneli olmak üzere üç ana parçadan oluşan bir oyun seti olarak da değerlendirilebilir. Zira siyah, gri ve turuncu renklerinin hâkim olduğu bir tasarıma sahip olan LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna, modelin tamamlanmasının ardından vazgeçilmez bir oyuncağa dönüşür. Otomobil, son derece etkileyici detaylara sahiptir. Rüzgârlığından kokpitine kadar pek çok parçası, spor araçların kendine has güçlü ruhunu yansıtır. Değiştirilebilir jantlar da otomobile çeşitlilik katar. Aynısı, pilot figürü için de geçerlidir. Çıkarılabilir kask ve İngiliz anahtarı ile zenginleştirilmiş olan bu figür, LEGO Speed Champions McLaren Senna modelini daha da eğlenceli kılar.

LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna Kimler İçin Uygun?

LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna Kimler İçin Uygun?

LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna, 7 yaş ve üzerindeki herkes için uygundur. Geniş yaş aralığına hitap etmesi, bu ürün sayesinde çocuğunuzla son derece keyifli zaman geçirebileceğiniz anlamına gelir. LEGO'yu birlikte yaparken yavrunuzla iletişiminizi daha güçlü hâle getirebilir, onun el ve zihinsel becerilerinin gelişimine sahip olabilirsiniz. Modelin yapımını tamamlamanızın ardından çocuğunuzun bu oyuncak araba ile birbirinden heyecanlı yarış senaryoları oluşturması mümkündür. Set içinde yer alan rüzgâr tünelini de kullanarak kurgulanabilecek anlar, onun yaratıcılığını açığa çıkarır. Bilindiği üzere bu tür ürünler, miniklere olduğu kadar yetişkinlere de hitap eder. LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna, üzerindeki firma logoları ve tasarım detayları barındırır. Bu özellikleriyle motor sporları tutkunları ve bir Formula bir efsanesi olan Ayrton Senna'nın hayranları için paha biçilmez bir modeldir.

LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna Kalitesi Nasıl?

LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna Kalitesi Nasıl?

LEGO, ürettiği birbirinden kaliteli ürünlerle tüm dünyada çok geniş hayran kitlesi kazanmış, hatta ismi belirli bir oyuncak türünü tanımlamak için kullanılan bir markadır. LEGO tarafından üretilen bu setin de markanın kalite standardını devam ettirdiği rahatlıkla söylenebilir. Set içindeki parçalar, kolaylıkla birbirine takılabilecek özelliktedir. Bu nedenle tam oturmama gibi durumlar ortaya çıkarmaz. Benzer şekilde kırılma ya da esneme gibi yapımı zorlaştıracak, modeli zayıflatacak sorunlar da yaratmaz. Kutu içinde çıkan rehber, LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna modelini herhangi bir sorun yaşamadan yapmanıza yardımcı olur. Ürün dâhilindeki hiçbir parçanın miniklerin sağlığı için risk oluşturmaz. LEGO 75892 Speed Champions McLaren Senna yorum olarak da kullanıcı memnuniyetinin altını çizen geri dönüşler almaktadır. Bu seti, Türkiye'nin lider çevrim içi alışveriş platformu Trendyol üzerinden avantajlı fiyatla satın alabilirsiniz.