LEGO City Okyanus Keşif Gemisi 60266

1.474,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO City Okyanus Keşif Gemisi 60266

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toysall Satıcı Ünvanı: GRAVEL ANNE BEBEK ÜRÜNLERİ VE OYUNCAK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411039568000018 Vergi Kimlik Numarası: 4110395680
    Bu ürün Toysall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lego city okyanus keşif gemisi 60266
  • Güçlü lego city okyanus keşif gemisi ile açık denizlerde yol al!
  • Heyecan verici keşif yolculuğunda lego city adventures çizgi dizisi kahramanı harl hubbs ve keşif ekibine katıl.
  • Iniş rampasından havalan ve harika helikopterden etrafı kuş bakışı izle.
  • Köpekbalığı kafesini ve araştırma denizaltısını suya indirmek için geminin vincini kullan.
  • Sonra derinliklere dalarak deniz tabanındaki gizemli gemi enkazını keşfet!
  • Parça sayısı : 745
  • Yaş grubu : 7+ yaş
  • Barkodu: 5702016618006
  • Item no : Lsc60266
  • Kutu ölçüleri: 58,5 x 38 x 12 cm
  • Desi değeri: 9

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 101-500
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

LEGO City 60266 ERPLSC60266 Okyanus Keşif Gemisi

Lego City 60266 okyanus keşif gemisi, 745 parçadan meydana gelir. Son derece kaliteli bir ürün olan Lego City okyanus keşif gemisi çocukların uzun süre kullanabileceği uzun ömürlü bir oyuncaktır. Su ve okyanus temalı bu oyuncak, çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlar. Özellikle helikopter, bot, gemi, balık ve dalgıç gibi figürler miniklerden büyük ilgi görür. Lego City ERPLSC60266 okyanus keşif gemisi, çocuk sağlığı göz önünde bulundurularak üretilir. Dolayısıyla ürünün içerisinde kanserojen maddeler yer almaz. Ürün, Adventures adlı çizgi diziden esinlenerek üretilmiştir. Çocuklar, bu oyuncak ile baş kahraman Harl Hubbs ve keşif ekibinin maceralarına eşilik eder. Böylece miniklerin rol oynama, sosyalleşme ve yaratıcılık gibi becerileri de gelişir.

  • Uygunluk: +7
  • Parça Sayısı: 745
  • Kutu Ölçüleri: 58,5 cm x 38 cm x 12 cm

Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266 Özellikleri Nelerdir?

Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266 Özellikleri Nelerdir?

Lego City ERPLSC60266 okyanus keşif gemisi, yedi yaş ve üzeri çocukların eğlenceli dakikalar geçirmesi için tasarlanmıştır. Serinin geniş kapsamlı setlerinden biri olan bu oyuncak, toplam 745 parçadan oluşur. Kullanıcıların isteğine göre bu ürün, farklı setler ile birlikte de kullanılabilir. Lego City okyanus keşif gemisi, pil ya da prize gerek olmadan enerjiden bağımsız olarak oynanabilir. Sette kullanılan her bir parça ideal boyutlarda tasarlanmıştır. Bu yönüyle ürün, çocukların gözlerini yormaz. Set içinde bulunan tüm aparatlar, yaş grubuna uygun olarak minik ellerin kolayca yerleştirip oynayabileceği şekilde dizayn edilir. Lego City 60266 okyanus keşif gemisi, çocukların son derece geniş bir hayal gücüne sahip olmalarına imkân verir.

Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266 Kimler İçin Uygundur?

Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266 Kimler İçin Uygundur?

Lego City 60266 okyanus keşif gemisi, 7 yaş üzerindeki çocuklar için son derece idealdir. Bu anlamda ürün; evde, kreş ve anaokullarında, oyun alanlarında ve eğitim merkezlerinde rahatlıkla tercih edilebilir. Öte yandan Lego kalitesine güvenerek markanın tüm ürünlerine ilgi duyan milyonlarca yetişkin de vardır. Bu kapsamlı set, lego hayranı yetişkinlerin de koleksiyonlarına katabileceği sıradışı bir oyuncaktır. Lego City ERPLSC60266 okyanus keşif gemisinin yer aldığı kutu içindeki kılavuzda ve ambalaj kısmında ürünün kullanımına ilişkin detaylar yer almaktadır. Ebeveynler bu kılavuzu inceleyerek çocuklarını doğru bir şekilde yönlendirebilir. Ürün, belirtilen yaş grubundaki çocukların tek başlarına da oyuncağı tamamlayabilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266 Dayanıklı mıdır?

Lego, dünya üzerinde kalite ve dayanıklılık deyince ilk akla gelen markalardan biridir. Marka, sadece Türkiye'de değil faaliyet yürüttüğü pek çok ülkede tüketicilerin beğenisini kazanır. Ürünün son derece dayanıklı, kullanışlı ve eğlenceli olduğunu söylemek mümkündür. Lego City 60266 okyanus keşif gemisi, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Ürün dizayn edilirken çocuk anatomisi, insan sağlığı ve çevresel duyarlılık göz önünde bulundurulmuştur. Lego City okyanus keşif seti; düşme, sıkışma ve çizilme gibi durumlara karşı oldukça dayanıklıdır. Parçaları kolay kolay kırılmayan bu ürün, zengin parça içeriği sayesinde evde ve oyun alanlarında geçirilen zamanı verimli kılar. Siz de çocuklarınızın gelişimine katkı sağlayacak bu eğlenceli ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Lego City 60266 okyanus keşif gemisi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu eğlenceli oyuncağı Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilir, ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.