1
Ampul kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

LEDOLET 9w Rgb Led Ampul Renk Değiştiren Kumandalı

112,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LEDOLET 9w Rgb Led Ampul Renk Değiştiren Kumandalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEDOLET Satıcı Ünvanı: LEDOLET ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLGİSAYAR TASARIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİ.SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608052757000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080527570
    Bu ürün LEDOLET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEDOLET 9w=60w LED AMPUL Kutu içinde 1 adet led ampul + kumanda (pili kumandaya takılmış ) mevcuttur. E27 duy standart tüm ampul duylarınla uyumludur 9W BEYAZ 6500k 60W GÜÇÜNDE 800 LÜMEN (Beyaz 6500k Işıkta 650 Lümen, Rgb de 150 Lümen Toplam da - + 800 LÜMENDİR) 50/60HZ, 175-250V, 25.000 saat ömür, Işık açısı 300' dir, düşük enerji tüketimlidir,Uzun kullanım ömürlüdür, halojen ve enkadesant lambalara göre %90 enerji tasarrufludur., az ısınır, civa içermez, UV ve infared radyasyon yaymaz, radyasyon yaymadığından bebek odaları için tavsiye edilir, IEEE Yönetmeliğine Uygundur. Ürünler Ledolet firmamızca tamamen TÜRKİYE ’de üretilmektedir. Patentli,ISO9015, CE, FCC, ROHS, EVD, LVD, Sanayi Sicil Belgelidir. EUR1 VE ATR Belgelidir. Geri dönüşüme uygundur. Enerji Sınıfı A++ dır. 1 Ana beyaz renk, 16 renk seçeneği , 4 ana ışık deseni: Statik/Faş/Strobe/Fade-change/RGB pürüzsüz değişim 16 sınıflar statik mod hepsi Dim kontrollü 16 hızları flaş/Strobe/Fade-change/RGB pürüzsüz değişim .Uzaktan kumanda boyutu: 85x52x6mm kontrol aralığı: 30-500 cm RGB LED. 16 Renkli Uzaktan Kumandalı Led Ampul Özellikleri: 1. Güç tasarruflu ve düşük veri ısılı 2. Hiçbir UV veya IR radyasyonu yaymaz 3. Düşük tüketim, yüksek parlaklık 4. Enerji tasarrufu ve çevre dostu, geri dönüşüme vesile olur 5. 16 farklı renk değiştirebilirsiniz 6. kablosuz uzaktan kumandalıdır 7. It kullanılabilir tek bir statik (sabit) renk veya basitçe basın uzaktan kumanda üretmek için bir dört renk değiştiren etkisi 8. Sihirli aydınlatma Beyaz yayan yeteneğine sahiptir, kırmızı, yeşil, mavi ve +12 ek parlak renkler özellikler: arayüz tipi: E27/duy işık: Yüksek Güç LED ana renk beyaz,kırmızı,yeşil,mavi dir. çalışma sıcaklığı:-20 ila 40 uygulama: ev dekorasyon, oteller, kulüpleri, alışveriş merkezleri, dekorasyon, mimari dekoratif aydınlatma, butik, atmosfer aydınlatma, emporiums aydınlatma, toplantı odası, fabrika, ışık kutusu, Backlighting, gizli aydınlatmalar ve benzeri kullanım alanları…. Kablosuz Uzaktan Kumanda Kullanımı: DIM EDİLEBİLİR Up: Parlaklık yukarı/Uzun basın hızlı yanar Aşağı: Parlaklık aşağı/Uzun basın yavaş yanar Off: Güç kapalı On: Güç açık R: Renk değişimi için Kırmızı G: Renk değişimi Yeşil için B: Mavi Renk değişikliği W:Beyaz ve MIX FLAŞ/ KADEMELİ: Oto-değişim renklerde, hızlı renk değişimi kapanıp açılma modlu, basılı tutarak zaman ayarlamalı. ( Bu moddan çıkmak için flash özelliğinizi kapatınız ) Bazı kumandalar da içine yazılım atılırken Flasf Modun da Strobe ve Fade tuşları bir tanımlanmış olup flash moduna kademeli basarak tek tuşla bu fonksiyonlar çalışabilir. STROBE/SPEED+: Oto-değişim renklerde, yavaş renk geçişi FADE/SPEED - : Otomatik değişim renkleri, hızlı renk geçisi PÜRÜZSÜZ: Oto-değişim renklerde, yavaş renk değişimi diğer hiçbir harfli düğmeleri: renk-mix Için paket Içeriği: (NOT: IR uzaktan kumanda ve pil ile birlikte gönderilmektedir.)

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 9 Watt
  • Dim Özelliği Yok
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ledolet 9W RGB Uzaktan Kumandalı Led Ampul

Ledolet uzaktan kumandalı led ampul, klasik aydınlatma aracı algısını genişletecek, oldukça kullanışlı bir üründür. Farklı özelliklere sahip bu ampul, çeşitli mekânların atmosferini değiştirmek, buraları daha renkli hâle getirmek için son derece işlevseldir. Tüm mekânlarda bulunan standart E27 duylarla uyumludur. Bu sayede ekstra bir işleme gerek duymadan, en kısa sürede kullanılmaya başlanabilir. Ürün, kutusunun içerisinde ampulün yanında uzaktan kumanda ve kumandada kullanılacak pil ile birlikte gelir. Bu kumanda üzerinde bulunan tuşlar ile Ledolet uzaktan kumandalı ampulün tüm özelliklerini rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

  • 16 farklı renk seçeneği sunar.
  • Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir.
  • Halojen ve enkandesan lambalara göre %90 enerji tasarrufu sağlar.

Ledolet Uzaktan Kumandalı Led Ampul Kaliteli midir?

Ledolet 9W RGB Uzaktan Kumandalı Led Ampul

Ledolet uzaktan kumandalı 9W led ampul, oldukça kaliteli bir üründür. Hem ampulün kendisi hem de uzaktan kumandası son derece dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Patentlidir; ek olarak ISO 9015, CE, FCC, ROHS, Sanayi Sicil belgelerine sahiptir. Ürün, sahip olduğu zengin özellikler sayesinde kullanıcıların tüm beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek niteliktedir. Beyaz, mavi, kırmızı ve yeşile ek olarak, 12 ara renk seçeneği sunar. Bu renklerin parlaklığı kumanda üzerindeki tuşlar yardımıyla kolayca artırılıp azaltılabilir. Ürün ayrıca dört farklı ışık desenine de sahiptir. İlgili tuşlara basıldığında ampulün verdiği ışık, bu desenlere göre değişir. Böylece bulunduğunuz ortamda çok çeşitli ve hoş ambiyanslar yaratabilirsiniz. Ledolet uzaktan kumandalı led ampul yorumları da ürünün ne denli kaliteli ve kullanışlı olduğunu vurgular niteliktedir.

Ledolet Uzaktan Kumandalı Led Ampul Tasarruflu mudur?

Ledolet RGB led ampul 9W E27 duy dimmerli uzaktan kumandalı, A++ enerji sınıfına dâhil bir üründür. Ürün, oldukça az enerji tüketecek şekilde üretilmiştir. Bunun yanında bu ampul, sıklıkla kullanılan halojen ve enkandesan lambalara kıyasla, %90 daha fazla tasarrufludur. Bunun yanında Ledolet uzaktan kumandalı ampul, oldukça uzun bir kullanım ömrü sunar. 25.000 saat boyunca bu ampülü kullanabilirsiniz. Bu da, çok geniş bir zaman aralığında yeniden bu tür bir ürüne ihtiyaç duymayacağınız anlamına gelir. Böylece düşük enerji tüketimi sayesinde elektrik giderlerinizi düşürürken, tekrar tekrar yeni ampul satın almak durumda da kalmazsınız. Bu ampul, düşük enerji tüketimine ek olarak geri dönüşüme uygun şekilde, çevre dostu olarak üretilmiştir. Ledolet uzaktan kumandalı led ampul ürününü tercih ederek doğanın korunmasına da yardımcı olabilirsiniz.

Ledolet Uzaktan Kumandalı Led Ampul Nerelerde Kullanılır?

Ledolet uzaktan kumandalı led ampul, dekorasyon ve aydınlatma konusunda farklılık yaratmak istenilen her mekânda rahatlıkla kullanılabilir. Klasik ampullerin aydınlatma özelliğinin yanında, verdiği farklı renkteki ışıklar sayesinde kullanıldığı alanlarda hoş atmosferler yaratır. Bu sayede evlerin farklı amaçlarla kullanılan odalarının yanında, oteller, butikler, alışveriş merkezleri, kulüpler, toplantı odaları ve daha birçok mekânı renklendirmek için tercih edilebilir. Bu ürünü kullandığınız tüm yaşam alanları, öncesi göre çok daha şık ve estetik bir ambiyansa sahip olacaktır. Bu ürün hiçbir şekilde ısınma yapmaz, civa içermez. UV ve infrared radyasyon yaymaz. IEEE yönetmeliğine uygundur. Yani insan sağlığı için herhangi bir zararı olmadığı kanıtlanmıştır. Bu sayede bebek ve çocuk odalarının aydınlatılmasında da tereddüt etmeden kullanılabilir. Ledolet uzaktan kumandalı led ampul ürününü satın almak için tercih edebileceğiniz adreslerin başında, Türkiye’nin lider alışveriş platformlarından Trendyol gelmektedir. Bu platformdaki indirim ve kampanyaları takip ederek bu ürünü en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.