Bakmakistersen Müziğe Ve Sese Duyarlı Usb Girişli Araç Içi Mini Disko Topu Parti Android

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bakmakistersen Müziğe Ve Sese Duyarlı Usb Girişli Araç Içi Mini Disko Topu Parti Android

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakmakistersen Satıcı Ünvanı: YUSUF ADIGÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0081073638
    Bu ürün Bakmakistersen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Ebatlar Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Ledim DFVSDFVSDFC Müziğe ve Sese Duyarlı Android USB Girişli Araç İçi Mini Disko Parti Topu

Arabanızın içini, odanızı ya da istediğiniz herhangi bir alanı çok daha eğlenceli hâle getirmek adına bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ledim müziğe ve sese duyarlı USB girişli araç içi parti Android mini disko topu ile bulunduğunuz ortamı saniyeler içinde rengârenk ışıklarla donatabilirsiniz. USB girişine sahip olan her cihaz ile kullanılabilen bu ürün, yaşam alanlarını monotonluktan kurtarmak ve keyifli bir biçimde vakit geçirmek isteyen kişilerin beğenisini kazanır. Ufak boyutlarına rağmen sergilediği performansla öne çıkan Ledim müziğe ve sese duyarlı USB girişli araç içi parti Android mini disko topunu yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

  • Bu ürün, USB girişi bulunan tüm cihazlara uyumludur.
  • Disko topu, müziğin ritmine göre renk değiştirir.
  • Cihaz, makul boyutları sayesinde kolayca taşınır.

Ledim USB Girişli Araç İçi Mini Disko Topunun Özellikleri

Ledim USB Girişli Araç İçi Mini Disko Topunun Özellikleri

Ledim müziğe ve sese duyarlı USB girişli araç içi parti Android mini disko topu, avuç içine sığabilecek kadar küçük boyutlara sahip olan bir üründür. Portatif tasarımı ile öne çıkan bu cihaz beklentileri fazlası ile karşılar. Araç içi mini disko topu, herhangi bir USB girişine bağlandığı andan itibaren yaydığı yüksek miktardaki ışık ile ortama rengârenk bir hava katar. Küçük boyutlu olduğu için araç içi USB disko topunu kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Sese duyarlı olacak şekilde geliştirilmiş olan söz konusu cihaz, gelen frekansları analiz ederek renk değiştirir. Araç içinde, evde ya da kampta kullanabileceğiniz bu ürün, bir hayli dayanıklıdır. CE ve ROHS sertifikalarına sahip olan Ledim müziğe ve sese duyarlı USB girişli araç içi parti Android mini disko topu, kalitesiyle öne çıkar.

Ledim USB Girişli Mini Disko Topu Hangi Cihazlara Uyumlu?

Ledim USB Girişli Mini Disko Topu Hangi Cihazlara Uyumlu?

USB girişli araç içi mini disko topu, pek çok farklı cihaz ile kullanılabildiği için dikkat çeker. Bu ürünün bağlantı kuracağı elektronik aletin standart bir USB girişine sahip olması yeterli olur. Ledim müziğe ve sese duyarlı USB girişli araç içi parti Android mini disko topu, bağlantı noktasından aldığı enerjiyi kullanarak çevresini renkli ışıklarla aydınlatır. Bu ürün, araç teyplerine bağlanabilir. Söz konusu cihaz bilgisayarlar ile birlikte de kullanılabilir. Dilerseniz USB girişli disko topunu mobil cihazlarınızı şarj etmek için tercih ettiğiniz power bank tipi ürünlere de bağlayabilirsiniz. Bu şık obje tüm bunların yanı sıra USB kablolarını prize takmak adına kullanılan aparatlarla da uyumludur. Bu, evinizin herhangi bir odasını oldukça kolay bir biçimde renkli bir hâle getirmenizi sağlar.

Ledim USB Girişli Mini Disko Topu Işıklandırması Nasıldır?

Ledim USB Girişli Mini Disko Topu Işıklandırması Nasıldır?

Ledim müziğe ve sese duyarlı USB girişli araç içi parti Android mini disko topu, 4 W gücünde ışık verir. Ürünün dokulu iç yüzeyi ışığın kırılmasını ve buna bağlı olarak çok daha geniş bir alana yayılmasını sağlar. Plastik materyalden üretilmiş olan şeffaf dış katman, farklı tonlarda renklendirilmiştir. Bu, cihazdan yansıyan ışığın da farklı renklere sahip olmasına imkân tanır. LED teknolojisi kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Bu, söz konusu cihazı birçok farklı partide, doğum gününde ve arkadaş buluşmasında rahatlıkla kullanabilmenize imkân tanır. Dilerseniz siz de Ledim müziğe ve sese duyarlı USB girişli araç içi parti Android mini disko topu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bulunduğu ortama bambaşka bir hava katacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.